- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mugencivic #4496 üzenetére
Nem tudom egy vékony műanyagban mi lehet minőségi vagy nem, a lényeg passzos legyen, ez nem egy bőrtök. Amúgy 5S-re is volt ilyen ozaki vékony tokom, az meg kinyúlt egy idő után, szóval ha ez az 1 dolláros tönkremegy, ugyan úgy tönkremegy a jóval drágább is. Csak ugye sokakat megnyugtat hogyha drágábban veszi az biztos jobb mint a nevetséges 1 dollárosok.
-
-Ben-
veterán
válasz
mugencivic #4492 üzenetére
Ez se rossz, de a másiknak sokkal jobb a kamera kivágása... Ez alá nem kevés por mehet be ekkora résen.
-
ben5001
tag
válasz
mugencivic #3367 üzenetére
Két dolgot tudok elképzelni:
- Használtként "forgalmazzák", attól függetlenül, hogy bontatlan vadi új. Ugyanis a használt cikk áfamentes.
- Pont az, ami ennyibe kerül, éppen nincs, de van 225.000-ért. (Többször ütköztem ilyen aljasságba. Hirdetik a honlapon, hogy - a te példádnál maradva - 198.000, aztán mikor megrendelnéd, akkor már csak olyanok jönnek fel, amik 225.000-be kerülnek.) -
ben5001
tag
válasz
mugencivic #3374 üzenetére
Igen, a linken is azt írják, hogy i6-tól tudja.
-
válasz
Szoktak azért érdekes dolgok kiderülni gsm-es telefonokról. Azt hiszem a szifon topikban olvastam tegnap vagy ma, írta a srác hogy valami más miatt vitte a gsm-es 5s-ét szervizelni, és nem volt benne gps antenna, utólag pótolták. Szóval szerintem valamennyire itt is igaz, hogy azt kapod amiért fizetsz. Vannak / lesznek olyanok, akiknek megéri a rizikó, és az esetek x%-ában ez bejön, y%-ában pedig nem.
Szokott olyan probléma is lenne, hogy az az eu modell nem eu modell (az esetek egy kis részében lehet különbség), illetve hát hallani olyan esetekről, amikor az áfajelenség körül is problémák vannak. -
joey04
titán
válasz
Én ezért mondtam, hogy nem vennék hivatalos áron, mert megéri, hogy csak 1 év a gari, az évek alatt annyit spóroltam, hogy egy második évben bekövetkező, saját zsebből fizetett szervizelés is bőven beleférne, nem is egyszer... sőt... és még eladásnál sem bukok sokat, mert egy 1.5-2 éves telefonnál hiába lebegtetik, hogy de ez nem áfacsalt hivatalos készülék, nem sok ember fog ezért többet fizetni érte.
-
ben5001
tag
válasz
mugencivic #2435 üzenetére
Horváth Jánosnak javaslom, maradjon a horgászásnál. Mindannyian jobban járunk.
Amúgy - komolyra fordítva a szót - H.J. valószínűleg leragadt a V.V. szinten, ezért fogalma nincs arról, mit jelentenek azok a fogalmak, hogy K+F, termékfejlesztés, gyártásfejlesztés...
-
-Ben-
veterán
válasz
mugencivic #2435 üzenetére
.... Nem lep meg, az istyle FB oldalán naponta vagy 10 ilyet olvasok. Valószínűleg van több is, csak azokat törlik.
-
joey04
titán
válasz
mugencivic #2177 üzenetére
Az a durva, hogy megbízható gsm boltban már jó ideje olcsóbb még ennél a fél áfás árnál is egy picit. De valóban jó ajánlat, most biztos onnan venném, 3k-t megér a hivatalos itthoni készülék felára.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
mugencivic #2177 üzenetére
Ez már nem olyan rossz
Persze én nem veszek ennyiért sem telefont
-
wolruf
őstag
válasz
mugencivic #2135 üzenetére
Jó ez az akksi harc, akkor én is leírom
Napi 20-30 perc telefonálás (nem viber, nem skype), 30 perc youtube, 30-40 perc böngészés, így estére kb. 80%-ra merül. -
Sur1G
aktív tag
válasz
mugencivic #2047 üzenetére
Köszi
Pont ezt ajánlotta egy másik ismerősöm is. Lehet kipróbálom. -
wolruf
őstag
válasz
mugencivic #1921 üzenetére
Én pedig ezt vettem:
Nillkin Frosted + 1 fólia 2990 Ft -
válasz
mugencivic #1002 üzenetére
Ez nagyon jó eredmény. Valahol erre azért számítottam is, nem elsősorban a szenzor, hanem az új objektív miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest