- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
Mr.Silkó #3528 üzenetére
Ez biztos, hogy nem a telefonod hibája. A 6S is ilyen, illetve az összes szifon, amiben nyomásérzékeny kijelző van. Próbáld ki, hogy egy linkre úgy nyomsz rá, hogy szinte simogatod a kijelzőt. Nagyon finoman, szinte alig kell érinteni a kijelzőt. Már-már olyan érzés, mintha rá se nyomnál, akkor lesz jó, illetve még a 3D Touch érzékenységének állításával is segíthetsz ezen, de én hagytam a gyárin....
(#3527) Mr.Silkó: Uh... ez viszont fájt...
-
-
-
-
-
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz
Mr.Silkó #3454 üzenetére
Egyébként annyira meg nem drámai a dolog, mint ahogy arról írnak.. A kettő között van az igazság. Ez ami nálam van, ez már kb. 2 hónapos, az antenna csíkok eleinte marha csúnyák voltak, mert nyomokban foltosodni kezdtek. De most már nagyjából mindenhol olyan, így nem csúnya. A fekete részen meg van összesen 4-5 db pár mm-es hajszálkarc, ami erős fény mellett látszik. Tehát ha ránézünk, akkor bőven szép még mindig. De ehhez az is kell, hogy a tulajdonosa vagy puha szilikon tokot tegyen rá, vagy úgy használja, ahogy én. Táskában, kulcs és éles tárgyaktól mentes helyen, illetve ha asztalra teszem, akkor csak valami puhább anyagra. Pl. minimum egy zsebkendő. De szvsz akit nem érdekel a formaterv és nem tok ellenes, az vegyen egy áttetsző szilikont, azt' kész
-
kovsol
titán
válasz
Mr.Silkó #3244 üzenetére
Én se féltem az enyémet ebben a spigen tokban. Ez is strapa bírásra szánt. Elég sok tesztben kimagasló értékelést kapott.
(#3243) Gixxer88 enyémre speedshop 3 hét szállítást írt, erre 3 nap volt csak. Öcsémnek meg ebayen a spigen hivatalos eladójától vettem a fél áras akciókor. Az is megjött alig több, mint egy hét alatt amcsiból.
-
kovsol
titán
válasz
Mr.Silkó #3208 üzenetére
Milyen tok amúgy? Spigen Tough Armor Silver verzió van most az enyémen. Öcsém meg egy feketét használ.
-
zola96
senior tag
válasz
Mr.Silkó #2958 üzenetére
Az idővel új akksitechnologiának már legalább 2 éve jelen kellene lennie
Most nem azért de ahol tartnak a hardveres elemek ahhoz képest majdhogynem kőkorszak a litium-ion... Könyörgöm miért a retinaszkennelésbe nyomják a kutatást meg a fejlesztést ahelyett, hogy egy új technologiát kifejlesztenének. Kétlem, hogy az Apple-nél nem ülnek ilyen szakemberek. Vagy ahogy mondtad már a raktárban pihen csak amig jo a 2dolláros akksi minek cseréljék.
-
válasz
Mr.Silkó #2907 üzenetére
Elég pro cucc a kendő amit használok,a Harman-nál is ezt használják az autoelektronikán,ott statikusan feltöltődő cuccot nem használnak,szóval kizárt hogy az lett volna az ok.Arról nem is beszélve hogy egy akkora statikus kisülésnek ami megtudna kezdeni egy festést marha nagyot kéne szólnia,azt még én is megéreztem volna.
-
válasz
Mr.Silkó #2903 üzenetére
Tok+üveg 0-24-ben,tok az első pillanattól.Vigyázok rá mint a szemem világára,leejtve sose volt és semmilyen más behatás nem érte.Én nem láttam semmilyen felületi hibát,a festés egyenletes mindenhol.
Egy egyszerű mikroszálas kendővel történt portalanítás során dobta le azon a pici részen a festéket. -
válasz
Mr.Silkó #2888 üzenetére
Én általában 3 féle tokot használok.
-Egy ütésállót bulizáshoz és melóhoz
-Egy vékony szilikon tokot ha pár napig nem megyek semmi olyan helyre ahol kell az extra védelem
-Egy bőrt ha mondjuk valami elegánsabb helyre vagy eseményre kell menni
Mondjuk az esetek nagy többségében az ütésállót használom mindegyik telómhoz,a bőr ritkán kell.
Az i7-hez egyelőre csak ütésálló van,de lassan itt van a Nillkin Nature TPU tok is,már csak bőr tok kell,de tuti nem gyári apple lesz,annyit nem ér meg nekem. -
Drp81
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #2873 üzenetére
Nekem is azzal van a gondom, hogy egy ilyen drága telefonnál ilyenek jelentkeznek..
A másik véglet: Láttam egy videót, egy töréstesztet. Abban a csávókám létra tetejéről ejtette a betonra az i7-et, és kis túlzással azután nézett ki így, mint a fórumkollégák fényképein.
Elég tág intervallumok ezek, ezt nem értem. -
válasz
Mr.Silkó #2793 üzenetére
Ez szerintem tovább fog hámlani,mert körömmel is érezni hogy a festés szélei a hiánynál kicsit elállnak a háztól.
Mostmár sűrített levegővel kell portalanítanom,mert a legfinomabb törlőkendőtől is lejön a festék...
Pont tegnap ecseteltem hogy mennyire elégedett vagyok az i7-tel,erre most meg...
Apró hiba,nem is bosszankodnék nagyon rajta ha nem tartanék attól hogy ezzel még nincs vége.
Pláne hogy ezt nem én okoztam,ha én vertem volna le akkor csak magamra lehetnék mérges.Arról nem is beszélve,hogy ugye nagy telefon cserélgető vagyok,ezért is vigyázok nagyon mindegyikre,de egy ilyen apró hiba miatt is már sokezer forinttal kevesebbért tudom majd csak eladni ha esetleg majd cserélem.
-
-Ben-
veterán
válasz
Mr.Silkó #2627 üzenetére
Az a helyzet, hogy én is toltam ma tesztet ezzel a hímes tojással, nekem 4G-n először 81 mb/s lett, másodszor pedig 93. Nyilván nem vagyunk egy helyen és nem egyforma a telefon/sim kártya se, tehát sok minden befolyásolja, de akárhogy nézem, a 81 mb/s is tökéletes egy mobilon.
-
válasz
Mr.Silkó #2116 üzenetére
Segítséget kérnék, ide is beírom: 7+ telefonomon mit kell tennem, hogy az akkumulátor használat megjelenjen? Azt írja, hogy az infók akkor lesznek elérhetők, ha már pár perce használom az iPhone-t, illetve a használati idők a teljes feltöltés után lesznek megjelenítve: ez már mind megtörtént, (több perces használat, 100% töltés) de nem listázza.
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #2111 üzenetére
Az i7 nekem simán elmegy 2 napot munka mellett, sok telefonálással és böngészéssel, zenehallgatással, némi fotózással, automata fényerőn, energiatakarékos mód nélkül.
azért ezzel vannak fenntartásaim.
Nyilván sokat használtál Samsung csúcsmobilokat,
jah, s3,s5, s7e van most is a zsebemben, kérdés?
Nekem munka közben szinte végig készenlétben pihen a telefon a zsebemben, így alig merül, munkába menet hallgatok zenét, sokat telefonálok, esténként - meg ha időm engedi -, netezek vakulásig. Szabadnapon nyilván máshogy használom, de mivel van életem, nem egész nap nyomkodom a telefont; de még így is lazán bírja estig.
akkor azt kell mondani, hogy mikor időm engedi egy picit használom, de az hogy sok telefonálással és böngészéssel elmegy 2 napot kötve hiszem.
megjelenés óta használom és bizony jó hogy ha kibír egy napot, ja és én is telefonálok, munkatelefon is, meg hát levelezek, de felőlem azt mondasz amit akarsz, csak ne tévesszünk meg mást,mikor jön a meglepi,hogy ja mégsem bír annyit.
mindenki máshogy használja a mobilt, de valós terhelés simán megeszi ezt a lófing akksit. -
-Ben-
veterán
válasz
Mr.Silkó #2058 üzenetére
Tényleg vannak nagyon szerencsés és nagyon peches emberek is. Én valahol a kettő között vagyok..
Galaxy Ace, i4S, i5, i6, i6S: egyikkel se volt gond
SE: 6 db-ot fogyasztottam el, amikor a 7. -nél megálljt mondtam....
i7: nem volt rossz, de voltak rajta dolgok, amik nem stimmeltek(#2059) Ed Parker: A gyorsaságával elégedett voltam én is, de nem volt ritka, hogy eltűnt a WiFi...
Az is megesett, hogy a mobilnetet csak hard resettel sikerült visszavarázsolni.
w333: A 10.1 elvileg lassan jön, azt még mindenképp megvárnám, illetve egy másik BT headset se ártana. Ha ezután is fennáll a probléma, akkor .....
(#2062) Ed ParkerMég ez is lehet
De, mint látod.. sok telefonom akadt, aminek meg semmi baja nem volt. Pedig elég könnyen kiszúrok minden apróságot...
-
w333
félisten
válasz
Mr.Silkó #2053 üzenetére
Nem ez tényleg nem vicc, valami baj van a BT kapcsolattal hogy hívás közben mindig eldobja és csak akkor csatlakozik újra ha a BT headset újra van indítva (ami ugye hívás közben elég macera)
Az Airpods -al csak poénkodtam vele ... de ezt ő is tudja !
Valaki ajánlana egy megbízható BT headset -t ami tökéletesen működik
-
-Ben-
veterán
válasz
Mr.Silkó #2011 üzenetére
Nincs. Eladtam.
Nem éreztem nagy előnyt a 6S után, sőt.. a cicergés engem baromira idegesített. Lehet, hogy ritka és az én telefonom a „kelleténél” hangosabb volt, de telefonálás közben is rendesen hallottam a nyekergést, pont úgy, mintha a hátlaphoz tapasztottam volna a fülem és ez zavaró volt. (Elég sokat kell telefonálnom, így tényleg túl sokat hallgattam azt a bizonyos hangot)
Kicsit persze sajnálom, főleg a dögös fekete szín miatt, de ez van..
-
kovsol
titán
válasz
Mr.Silkó #1984 üzenetére
Na ez már teljesen jó. 180835 -t tolt az én telóm eddig max. Viszont a 7+ mobilaréna tesztben 189747 pontot mértek. Szóval ilyen 190k benne lehet az A10 -ben. Talán a több ram segíthetett neki, vagy azt 256GB modellel nyomták. Le is töröltem őket, mert nyugtáztam, hogy biztos nem hibás példányt kaptam.
-
joey04
titán
válasz
Mr.Silkó #1882 üzenetére
A teszttopikok sajna ilyenek az iphone-oknál. Ezért lett kitalálva a szakmai. Az adott készülék topikjának forgalma jóval kisebb a trollok, haterek, fanok eltűnés után is. Így alakult ki. Jobb is, mert a rendszert érintő kérdések jobb, hogy egy adott topikban vannak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest