-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Laci
tag
válasz
DJosef #15205 üzenetére
Én lennék. A kicsi S8-ról váltottam a kicsi i7-re. Az én használati szokásaimmal az iPhonnak észrevehetően jobb az üzemideje. Persze kisebb a kijelző, nincs AOD (a Samsungon használtam).
Az iPhone főleg készenléti időben bajnok az S8-hoz képest. Amig nem piszkálod, szinte semmit nem merül. -
válasz
DJosef #15015 üzenetére
Jaja jól emlékszel, nem csak volt, még van is a mai napig a Passport.
Amit leírtál egy világbajnok módszer, kár hogy más gyártók nem vették át! Egy baj van csak vele, hogy aránylag nyugodt körülmények és jelentős odafigyelés kell a használatához, azaz pl a vezetés közbeni feloldás (ép ésszel) kizárva. -
Tibee86
nagyúr
válasz
DJosef #12032 üzenetére
Ha csak nem hiányolsz valami olyat a 10-ből amit a 11 tud (van ilyen egyáltalán?) akkor én még nem erőltetném a frissítést.
Nagyon vegyes tapasztalatokat olvasni az új rendszerről, valakinek hibátlan, valakinek meg nem hogy az üzemidő, de minden sokkal rosszabbul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest