- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
-
kovbandi82
őstag
válasz
whitezo88 #14924 üzenetére
Enyém is olyan, igaz csak nem természetes fénynél látszik. Tokban tartottam elejétől fogva, majd kisit később vettem gyári bőrtokot, azóta nem karcolódik tovább. Azzal kellett volna kezdenem. De igazából azért nem érdekel, mert ha eladom, nem adnak sokkal többet egy karcmentesért. Kinek tartogassam, a következő gazdájának?
-
mrc4y
tag
válasz
whitezo88 #4934 üzenetére
Ilyen alapon felesleges bàrmelyik gyártónak szép, ergonómikus, kényelmes és minőségi anyaghasználatú telefont csinálni, úgyis mindenki beledugja egy száz ft-os szilikonba vagy akármilyen tokba. Én is használok tokot de egy egyszerű belebújtatós tokban hordom ha olyan helyre megyek amúgy meg tok nélkül használom. Elég baj szerintem hogy ennyi pénzért még arra is ügyelni kell hogy óvatosan rakja le az asztalra az ember főleg a kiálló kamera miatt. Persze ez más telefonnál is így van.
-
-
ben5001
tag
válasz
whitezo88 #4615 üzenetére
Alapvetően ez így van, viszont nálam az volt a döntő érv a 128GB mellett, hogy a 32GB-os 5S-en 2 év használat után kb. 3 GB szabad hely volt (igaz, soha nem álltam neki takarítani, ahogy esett úgy puffant), és ezt a telefont sem egy évre választottam, reményeim szerint inkább 3-ra. Namármost a fene tudja, hogy - mondjuk - egy év múlva - milyen tárigényű appok, "tartalmak" jelennek meg. (Nálam persze az is befolyásolja a dolgot, hogy nagyon sok szoftver hangszert használok, amelyeknek egy része sampler, rengeteg mintával. 1,5-2GB tárhelyigénnyel. SampleTank, iMPC...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged