- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Hát elmondom nektek hogy csak 2 nap ios után is megváltás a droid (felsőkategóriás droidra gondolok, Galaxy S9et használtam 1évig i7előt, most meg 2nap i7 után Mi9 et vettem).. Isten ments hogy félreértsetek vagy megba.xatok
amiket irok csak az én véleményem... De ha mar irtam fejtsem ki bővebben ami nem tetszett: legjobban zavart az hogy nincs mobil adat korlát beálitó opció s igy ha meghaladom a havi satnya 3gigám nemis szól magától ios hogy 'hé faxi pluszba fizetel wifit használj' 2 halálom volt az angol áruház, baszki nembirták már leforditani ennyi év után magyarra... Arrol nembeszélve hogy 2nap után se találtam meg áruházban a letoltott appjaim elozmenyeit vagy azt hogy mikor mihez van frissites, a zene masolas is korulmenyesebb de ez nem olyan zavaró, szabadság az appok közt annál inkább , itt a jókért bizony fizetni kell ennyi csak ami 2nap alatt kiakasztott, de amugy jó gyors
-
HawerKing
őstag
Sziasztok. Én ma lettem i7 tulaj. Eddig sose volt iphonom. Szuper az ios eddig tetszik. De ha egzavarodok se tudok rájönni hogy hol lehet beallitani a mobil adat korlatot
lehet nincs is ilyen ios en azert nem talalom
ha nincs az szopóka nyalóka. Help pls
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged