- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darksiders84 #15253 üzenetére
Szia, ebben a topikban kérdezd meg: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Darksiders84 #14221 üzenetére
Ha makulátlan, független, dobozos, és nem hírdetgetni akarod hanem eladni, akkor 90-100e.
vilmose33: Ha pénz számít akkor egyértelmű nem éri meg X-et venni. Szerintem Apple vonalon ár/érték arányban még mindig egy használt ~100 ezres i7 a legjobb választás.
-
válasz
Darksiders84 #14214 üzenetére
Tmobil nem veszi vissza,újat sem vehetsz náluk részletre ugyanahoz a számlához csak ha új szerződést kötsz. Telenornál van készülék cserére lehetőség például ugyanazon számlához.
(Onnan tudom,hogy mindkettőnél előfizető vagyok tizen éve...)
-
vilmose33
őstag
válasz
Szerintem nézesd át szervízben, úgyis garanciális. Amúgy meg nagyon jó telefon.Bár igaz én is nézegetem az S8-at- nagyon tetszik az Amoled- meg az I8-al is szemezek. Meglátjuk.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Legjobban úgy jössz ki belőle ha cserélni akarsz hogy eladod itt használtan, a törlesztőt meg fizeted tovább.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Darksiders84 #14211 üzenetére
Internet és GPS használat közben ilyennel még nem találkoztam.
-
vilmose33
őstag
válasz
Darksiders84 #14211 üzenetére
Nekem csak komolyabb játék alatt -Tekken mobile- szokott felmelegedni ,viszont egy idő után visszahűl, illetve ha abbahagyom ,talán 1 percen belül vissza hűl. Internetezés alatt még nem vettem észre melegedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged