- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
moleculez #10054 üzenetére
Spritmonitor én már évek óta ezt használom.
-
Xmodule
őstag
válasz
Xmodule #9952 üzenetére
na latom ez nem egyedi gond. kiprobaltam hogy leszedtem a gmail appot abban szepen mutatja az ikon hogy jött egy mail de semmi jelzes. ha pl lockolva van a telefon se nem pittyeg se nem villan fel a kijelzö. ki sem irja hogy jött valami. csak ha feloldom a telefont latom az app ikonnal hogy van olvasatlan levelem. most ez igy miert?
-
Xmodule
őstag
Mailt hogy kell beállítani hogy egyből jöjjön az e-mail?
-
Xmodule
őstag
Szóval akkor szerintetek lehet e abból baj ha én a mai dátumot írom be? Azért mégis csak fel év a különbség.
-
Xmodule
őstag
Na ma nekem is megjött a 32es matt fekete. Kerdesem viszont lenne. A telefon januar vegen volt véve de nem kapcsolták be sosem csak állt a dobozba. Most en bekapcsoltam beuzemeltem es ott tartok hogy szeretnem beregisztralni apple oldalan. Ott viszont kerdezi a vásárlás idöpontját. Szoval én oda beirhatom mikor lett véve a telefon. Na most engem az érdekelne hogy mi van akkor ha én a mai napot irom oda be és nem a januári idöpontot? Ugy tudom garanciás ugyintezesnel apple nem kéri a számlát. Ti mit gondoltok?
-
Xmodule
őstag
Hali. Most lehet butaságot kérdek de vettem egy i7est amit januárban vettek meg de nem kapcsoltak be. Kaptam serial számot azt beirtam az ellenőrző oldalon de ott azt írja hogy a telefon meg nem volt aktivalva. Akkor most a garancia majd akkortol fog számolni amikor én bekapcsolom vagy pedig már januártól ketyeg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest