- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #6172 üzenetére
Visszakérdezek.
Mivel lennél több ha megcsinálnád az érettségit, nem csak megvennéd?
Egy eredeti festmény lóg a falon, nem egy másolat?
Mivel vagy több hogy iphonod van, nem egy lumia 630-ad? Ugyanezt tudja, azon is színes az internet stb
De ez messzire vezet, szép az órád, csak megjegyeztem, hogy a Rolex ugyanilyen. -
col
addikt
válasz
B-L-A-C-K #6142 üzenetére
Az összehasonlító táblázatban a 6-tól indul a 7 plus-ig bezárólag, azért írtam a saját i7 plus példámat. Szóval ez a táblázat a tendenciát mutatja a különböző típusú Iphonok között, az egyedi mérések természetesen különbözhetnek (függ a memória nagyságától is pl.)
Ezzel is csak azt szerettem volna mutatni, hogy azért "némi különbség" van a 6, 6s és 7 között is... -
xxman
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #6072 üzenetére
Nekem leginkább az hogyha esetleg eldobom-kicsusszan-elejtem-leesik-kiverik a kezemből, akkor a kijelző egyben maradjon és a ház se gyűrődjön. Az évek alatt amúgy is megszoktam hogy bal első zseb az fixen a telefon felségterülete. A fülesét szoktam max mellérakni vagy néha egy öngyújtót.
-
válasz
B-L-A-C-K #6072 üzenetére
Nem kell figyelni a hátuljára, ha leteszem pl itthon az asztalra, vagy az irodában kiteszem a zsebemből, emellett szerintem sokkal jobb a fogása, nekem tok nélkül minden telefonom csúszik a kezemben, sokkal instabilabban tudom őket fogni. Utoljára amit tok nélkül használtam az azt hiszem az Ericsson T10-em volt. Az se most volt.
-
Pjaard
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #5905 üzenetére
én is egyre jobban azt érzem, hogy felesleges volt i7-et vennem
nekem a hátulja nagyon nem tetszik, igaz tok van rajta.. de nekem a 6/6s hátulja sokkal jobban bejön
a kamera.. nem tudom. asszonynak ugye 6s van, de nem veszek eszre semmi különbséget. igaz, lehet, hogy sötétben nem híg fos kepét keszit, csak fost. sose szerettem sötétben mobillal fotózni, igy ez az opció számomra nem értékelhető. meg szerintem nem is annyival jobb. nappal, meg normális körülmények között szerintem semmivel nem jobb, mint a 6s kamerája
attól függetlenül, hogy nekem a nexus 5x kamera jobban bejött (arról váltottam)összességében megbántam, inkább 6s-t kellett volna vennem.
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5945 üzenetére
Ebben az a nem a legjobb hogy a BT lejátszás ilyen sokat fogyaszt. Valamint sajnos nem jön le a statisztikából hogy mennyit volt bekapcsolódva a display. Ez a 24 órás adat egy marhaság.
Az igazat megvallva mondjuk simán kibirta késő estig - igaz 20% alatt most először engedélyeztem az akkukimelo módot - szóval igazán panaszom nem lehet,csak fura hogy a kékfog ennyit fogyaszt.
A gumi lábak pedig teljesen egyediek, szerintem a világon nincs ilyen szóval tessék az ötletet elismerni, nem ér le az alja az asztalig és nem karcolodik.
Mas téma: szerintem valamit reszeltek a szöveg kijelölésén mert most viszonylag egész pontosan ki lehet emelni egy egy szövegrészt, régebben ez halál volt.
-
válasz
B-L-A-C-K #5911 üzenetére
Én megvettem rá a gyári tokokat.A szilikont és a bőrt.Mivel nekem 7 Plusom van nem egy kucsi telefon!De ha belerakom a gyári tokokba akkor sajnos "bunkó" lesz a figása.Elveszti a kecses vékonyságát, egyszerűen gáz. A feleségem is azt mondja hogy felesleges így védenem!Vigyázzak rá de ne vigyem tulzásba.Neki a 6S-én egy üvegfólia van meg egy hajszálvékony szilikon tok!Semmi baja.Csak figyel rá hogy hova teszi stb.
Nekem ugye nem JB van hanem sima fekete. -
-
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5900 üzenetére
a baj az hogy sok ember - koztuk en sem - nem tudom "jol" eladni... ha kirakom eladasra es jon gyorsan valaki aki megvenne de mondjuk alkuszik 10-15-ot az arbol, akkor inkabb azt mondom vigye, nem varok meg napokat - esetleg heteket
. igy majdnem maris duplazodik az eves koltseg
.
-
zola96
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #5801 üzenetére
Most valahogy nem jött össze amit írtál, de szerintem értem.
Még nem tudom, hogy eladom -e vagy sem. Nyilván anyagiak függvénye, de szeretnék egy telefont meghagyni vész esetére. Ha minden klappol és úgy lesz ahogy tervezem akkor sikerül 0 szaladósra kihozni az újat ami nekem kis befeketetés kell.
Vagy eladom az i7tet és minimálisat ráfizetek az újra és kész. Mondjuk én megjelenés előtt adom el akkor még viszonylag "jóára" van. Bár már most is 180körül mennek a 128as használtak.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5753 üzenetére
Majd kiderül. Most már nem cserélgetik olyan nagyvonalúan a telefonokat... Haveromnak a kamera elcsúszást is „csak” javították. Esztétikai jellegű hibák esetében az APR-ek már előre közlik, hogy valószínűleg nem csinálnak vele semmit, de azért kiküldik a „központba”.
-
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5750 üzenetére
.... Erre csak azt tudom mondani, hogy messze az iPhoneok kamerái a legporosabbak. Erős fény mellett (elemlámpával is) megnéztem egészen olcsó 20-40 ezer forint körüli lumiákat, samsungokat, de egyiknek se találtam se kameráján, se a védőüvegen... Ezzel szemben az iPhone -ok lencséi rendesen tele vannak porszemekkel és bizony gyakran előfordul a kijelző alatt is, ami ez esetben inkább a káváknál látható. Az i7 -ek egész jók ilyen szempontból is, de a 6S pl. szabályosan szutykos volt, ahogy anno az i5 is. Ilyen szempontból a sima 6 és a 4S volt eddig a legjobb...
galaxys80: Szerinted a garancia lejárta előtt ezért ki fogják cserélni?
-
-
mrc4y
tag
válasz
B-L-A-C-K #5675 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy az apple-nél vagy bárki más ezt csinálná akinek 170-180ezer pontot ad a teszt. Az a bajom, hogy itt is 90%-ban akik küldtek képet, meg youtube-s tesztekben is mind meg van a max pontszám.
BLACK: de nem egymás után zsinorban futtattam le a méréseket pont az aku melegedés miatt. Amúgy még szép hogy cserélték. Szerintem nem cserélték volna ha ezzel minden rendben lenne.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #5659 üzenetére
Végignéztem a videódat és megnéztem én is a telefonomon, hát nekem is megvannak ezek a hibák. Eddig fel se tűnt. Na mindegy, ezt leszámítva soha többet más, imádom az I7-est. Ezeket egyébként valaki jelzi az Apple-nek hogy ezek a hibák vannak?
ui: Asphalt 8-at felraktam..nagyon jó játék, szép grafikával, próbáljátok ki. Igaz majd 2gb a játék
-
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5661 üzenetére
Appok zárásánál az animáció, görgetés az SMS-ek között, lapozás a multitaskban, némelyik appnál a 3D touch funkciók megjelenítése is darabos, de egyébként a beállításokban való görgetés se sima. Nem olyan dolog, ami miatt eret kellene vágni, de az iOS-től többet várok. Remélem majd javítják egyszer..
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5527 üzenetére
Mit nem ugy van? Tudunk konkretat mennyivel gyorsabb?
Igazad van a semmitmondo akkueredmenyek kinel mennyit bir ki a telefon az nagyon erdekes!
Foleg ,hogy minden csak nem reprezentativ!Most olvasom ,hogy az I8 ban varhato az arfelusmeres es gesztusvezerles!
De nagy! Kitalaljak az ami mar mashol megbukott! -
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K #5473 üzenetére
Nem a külső hangszórók minőségére gondoltam hanem fülesen illetve bt hangszórón hallgatva.
Sebességre talán nincs akkora difi valóban, de csupán az hogy a touch id olyan gyorsan old fel hogy nem tudom csak az időt megnézni olyan érzést ad mintha az egész telefon sokkal fürgébb lenne
-
umfrider
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #5354 üzenetére
Persze, tudom.
Első kérdésem ide irányult.A használati időből 10%-ot levettem, belekalkulálva kb a telefonálást is.
Más
Feltételezem, hogy a tárcsázóban nem véletlen vannak betűk rendelve a számokhoz, mint anno a nyomógombos készülékeken.
Valahogyan megoldható-e, hogy intelligens tárcsázást használjak?
Pl htc Ez nekem nagyon hiányzik... -
dezs520
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #5332 üzenetére
Hé hé,ezt azért nem kéne,annyit mondtam,hogy NEKEM nem lett karcos,mert ÉN tudok rá vigyázni.
Ezzel csak egy olyan kommentet cáfoltam,aki GARANTÁLJ,hogy karcos lessz,lassan a 40 felé kinőttem a nagyotmondásbol,és a hazudozásból.fogadjátok el,hogy NEKEM nem lett baja (zacskóba)
Ez csak egy tapasztalat,mindenki azt rak rá amit akar.... -
dezs520
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #5299 üzenetére
Azért az építőipar,minimum napi 10 óra,szereinted egész nap a zacskóba figyel a telefon,azért jön sms,telefonálok,a deles egy órás kajaidőben végig netezek,se kézmosás se semmi (szálló por,látványosan,stb)
Csak ezért hoztam fel a munkám....7etape
...neked lehet nem,nekem meg eddig mind karc nélküli volt,tehát a "garanciádat" csak maximum saját magadra tudod érteni.
Szerintem azért több "stresznek" van ígz kitéve,mintha irodába dolgoznék napi 6-8 órába.... -
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #5302 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Hat ma bementem a telefon boltba és néztük a 3D fóliát és annyira koszos volt a ragasztos fele, hogy kuka. Kellett rá vennem egy másikat ami nem széltől széléig van, ez is fog maradni.
Szép a tokod. Látom tele van a telod appal rendesen. Párat feltudnal sorolni játék és fotozasnal mit használsz? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest