- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atika88 #5811 üzenetére
Nem arra írtam, az van rajta most is, írtam ugye nem a legjobb, de nem volt más ami jobb lett volna, talán majd ez...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atika88 #4491 üzenetére
Az hogy 1 dollárért nem fa meg mittudomén milyen dobozba jön, hanem csak sima bubis boritékban, az szerintem evidens. Elszineződni ezekből nekem még egy sem szineződött, pedig sok ilyet használtam már i6/6Sre, illetve mind panaszos volt.
A lényeg a lényeg 25 dollárt egy ilyen vékony tok nem ér (nekem), 1 dollárt viszont kacagva.
-
mugencivic
tag
válasz
atika88 #4487 üzenetére
Most már mindegy, de ha kb. ugyanilyet akarsz, olcsóbban és azonnal, akkor ajánlom az Ozaki O!Coat 0.3mm 4g tokot, dupla pakkban 6990 Ft bármelyik Media Marktban, van többféle színkombinációban, így 3500/db-ra jön ki. A felülete picit érdes, nagyon jól foghatóvá teszi a telefont, semmi nem megy alá, olyan vékony és könnyű, mintha rajta se lenne.
[link] -
B-L-A-C-K
titán
válasz
atika88 #3953 üzenetére
Ebben passzolok, nem szoktam használni.
(#3952) tzolee21: Itt az a lényeg a belsejében lévő indikátor ne színeződjön el, ha az elszíneződött mondhatsz bármit, nem lesz csere majd sajnos. Legrosszabb esetben ha tutira kuka a telefon, akkor iStyle-ba kicserélik a komplett telefonod 134 900 Ft-ért.
-
csabiks
senior tag
válasz
atika88 #3917 üzenetére
a tok osszessegebe merev, viszont van annyi rugalmassaga hogy akar mag is lehet csavarni,szal a szilikon es egy merev tok koze tennem... tapintasra a felulete picit erdes kevesbe csuszos.
(westend foldszintjen talalhato apple szervizbe tudott az elado egy kibontottat mutatni, es azt meg tudtam tapizni, es csak amiatt vettem meg
osszessegeben ez a 6ik tokom az iphonejaimhoz, es eddig ez a legkedveltebb , batran ajanlom
-
kchris78
veterán
válasz
atika88 #3879 üzenetére
2G-vel lehet sporolni foleg duma alatt (bar elofordul alapbol is hogy 4Grol erre valt at beszedhez, amig nincs VoIP), de az netre nagyon lassucska, de iMessage-stb re megfelelo lehet... Csak konnyen elojohet az is hogy tobbet varakozik az ember a letoltesre, es ezzel sokkal tobbet fogyaszt a gep, egyszeruen azert mert varakozas kozben a kijelzo vilagit.
-
-Ben-
veterán
válasz
atika88 #3879 üzenetére
„A hosszú Home "gomb" nyomás funkcióját lehet állítani? Siri már száműzve, de a Voice jön be azóta folyton. Nem lehetne ezt megváltozatatni?”
Nem lehet változtatni, továbbá jelenleg a Voice control se kapcsolható ki. Hamarosan (max 2 hét szerintem) megjelenik az iOS 10.2, abban már kikapcsolható lesz a voice is.
Ami a 4G dolgot illeti, leginkább akkor van ennek értelme, ha utazol vagy olyan helyen jársz, ahol nincs folyamatosan 4G, mivel a le-fel váltás elég sokat zabál az akkuból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged