- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed Parker #11305 üzenetére
En mar annyival megelegszem ha low light korulmenyek kozott a video resze jobban muzsikal mert a jelenlegitol lakasban keszitett videoktol nem vagom magam hanyatt...
I7 meg jo araon eltudom majd adni foleg hogy par honapos. A tobbit nem nagy kunszt hozza csapni. Mondjuk akkor mar felesegemnek is cserelnem a 6s meg rajta vagyok az uj watch szerian is, amibol szinten ketto kell szoval nem egyszeru az elet foleg parosban. Mindenbol ketto kell😌Algotis nalam is tobbszor elofordul hogy nem sikerul elsore elhuzni
-
válasz
Ed Parker #11245 üzenetére
I7-rol tervezem. Bar tudom sok ertelme nincs annyival nem ad tobbet. Viszont ha a kamera erezhetoen jobb lesz akkor tuti valtok. Ha annyival nem akkor nem biztos.
(#11277) nickedez89
Nalam annyi tortent hogy be van allitva a hivasvarakoztatas es valoban mikor beszelek valakivel es jon egy bejovo akkor latom es tudok valasztani kivel akarok beszelni. Akkor van gond ha eppen hivok valakit es csak kicsorog majd engem pont ekkor hivnak. Na ilyenkor kaptam eddig egy smst es a masik fel azt hitte ki vagyok kapcsolva de erre pedig az lett a megoldas hogy ki kell kapcsolni a hangpostat es onnantol mar foglaltat jelez ebben az esetben. Ugyhogy nalam ez mostmar vegre tokeletesen mukodik. -
PlayMax
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #11077 üzenetére
Persze hogy megveszi, én is megfogom, de így belegondolva tényleg vicc mert ahogy olvassuk mit fog tudni a kijelzőn kívül nem esik le az állam, és cserébe a jelenlegi csúcsájfonra dobjak rá 250 ezret. Ha 250 ezer lenne az ára az X-nek (ha valóban ez lesz a neve), úgy mint szokott, akkor azt mondom oké, de így tényleg brutál sok. Az i8-ot meg 250 ezrekért nem tudom ki fogja megvenne ha kinézetben elvileg ugyan az lesz, hardveresen lesz kicsit felfrissítve. Bár ma kiderül minden.
-
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker #10788 üzenetére
persze nem fair, de az van most ezért kénytelen vagyok ehhez mérni
megy tesómnak az s7e és nem tudom mi lenne jó a helyére
i7 lesz szerintem mert s8 túl drága meg már nem használom úgy a telómat csak alap dolgokhoz kell, egyetlen fájó pont hogy mint pendrive nem tudok rá másolni
-
válasz
Ed Parker #10616 üzenetére
Nekem volt sima 5 , majd 5s utana egy hosszabb szunet es most a 7 meg az ipad , ebbol a sima 5nel volt nekem is egy feher pixel amit szabad szemmel is eleg jol lehetett latni. Gond nelkul csereltek az Andrassy uti istyleban. Tehat 4 eszkozbol egyben volt pixel hiba. Ettol fuggetlenul eleg jo minosegi cuccnak erzem az alma termekeket meg ha mocskosul tul arazottak is. Ja es felesegemnek van egy 6s meg neki is ipad, amik szinten hibatlanok. Akkor 6 termekbol, egynel volt pixel hiba
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
-
-
marsu.
senior tag
válasz
Ed Parker #9905 üzenetére
& Plag & atee
Nyilván inkább a tok, mint a telefon. Csak azért lepett meg, hogy már "ennyi" sérülés van rajta, mert előző szériás bőr tok jobban bírta szvsz. Lehet tok területén is kicsit esett a minőség.
Ettől függetlenül baromi jó. Illeszkedés tökéletes, fogás szintén és szerintem az egyik legelegánsabb tok, amit lehet hozzá kapni. -
-
-
zola96
senior tag
válasz
Ed Parker #9911 üzenetére
Nekem az, főleg itthoni fizetéshez mérten. Valamint nem használnám másra csak fbre meg candycushra reggel a retyón. Arra luxus. Munkára nem használnám, mivel gépelni rohadtul nem szimpatikus rajta, filmet nézni sem mert rádugom a tvre a külső vinyót így az én életemben elhasalt sajnos. De ez szubjektív.
-
-
válasz
Ed Parker #9866 üzenetére
Biztosan emlékszel, nekem volt i7 Plusom. Amit eladtam 3 hónapja. Én nem vettem észre, hogy hangosabb lenne mint a kistestvére.
Akkuidőben jócskán jobb a 7 Plus, de nem akartam nagy telefont. Kicsit elég volt a nagy telefonokból.
Az elő töltésen vagyok túl és 7 óra használat, plusz 48 óra készenlét. telefonban még maradt 20%. Nekem ez így teljesen jó. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #9748 üzenetére
Hivatalosan is bírja a vizet, szóval érheti, viszont már itt is hallottunk olyat egy illetőnél hogy éppen csak a home gombot érte a víz, és befőtt. Gondolom ez gyári hiba miatt nem jól zárt, azaz ritka eset egyike, viszont gariban ezt pont leszarják, ezért érdemes inkább kerülni a vizet, vagyis én így teszek.
-
válasz
Ed Parker #9322 üzenetére
Dehogyis, nem oda-vissza kapcsolat a gps. Tehát a telefonod a műholdak felé nem ad semmit.
A gps csak vevő, érzékeli a műholdak pozícióját (a válaszidőből, azaz hogy mennyi idő alatt ér el a vevőegységbe a jel), de adni nem ad a műhold felé semmit sem. A GPS vevő egy passzív eszköz. -
fordfairlane
veterán
válasz
Ed Parker #9328 üzenetére
Nincs olyan, hogy GPS jeladó. Az csak a műholdon van, a készülékben csak vevő van.
Az AGPS (azaz Assisted GPS) olyan GPS vételi módszer, mely földrajzi helymeghatározásra képes, de a műholdak helyzetének pontos számításához segédprogramra és adatokra van szüksége, melyet a mobilszolgáltatón vagy WiFi hálózaton keresztül kap meg (megkapja a következő 7 napra a műholdak pontos helyzetét). Ezt az információt a vevő adatbázisában tárolja, így a koordináták pontos meghatározása pár másodpercet vesz igénybe. Ha nem használunk segédprogramot, akkor is megtalálja a műholdakat a vevő, de akár 12,5 percet is igénybe vehet a folyamat, míg kiszámítja a helyzetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest