- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
fordfairlane #9329 üzenetére
Most akkor van vagy nincs?
Egyébként pontosan tudod hogy miről beszélek, köszönöm a szakszerű helyesbítést. -
Tibee86
nagyúr
válasz
fordfairlane #7389 üzenetére
Én se örültem mert féltem attól, hogy totál lenulláz mindent. De szerencsére semmi nem tűnt el. Amíg van jótállás+ szavatosság annyira nem hat meg, olyan iPhone-t még nem sikerült újonnan vennem amit ne kellett volna 1-2 hónapon belül leadni. Ezen úgy is volt a dobozból kivéve egy pici sérülés, nem fogom bánni ha cserélik egyszer majd.
Ami még furcsa számomra, hogy egy ki- bekapcsolás után nem mutatja az akkumulátornál a készenlét/használat időt. Ez másnál is így van? -
válasz
fordfairlane #7365 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz
fordfairlane #845 üzenetére
Nekem pl nem kell adapterezni, soha 1x sem szenvedtem semmilyen sim kártyával, komolyan nem tudom miről van szó, de még 1 iPhoneos ismerősömet se hallottam hogy jaj ez a kurva nano sim, mindennap adaptereznem kell meg szenvedni vele! Egyszer belerakod a bele való sim-et és ennyi. Mit kell ezen még ugrálni? Ennyi erővel lehetne még mindig telefonkártya méretű sim kártya is a telefonokban, minek fejlődni? A legjobb az lenne ha a sim teljesen eltűnne, ez is sok belőle ami van. Szerencsére van Apple SIM és az apple törekszik is a sim megsemmisítésére... csak egy klikknek kellene lennie a telefon képernyőjén hogy melyik szolgáltatónál milyen díjcsomagban szeretnél lenni... Ráadásul ameddig van SIM, nem sokat érnek a telefonok lopásgátló technológiái mert eltávolítják lopáskor a kártyát és hopp már nincs is net rajta ennyi volt... Ha nem lehetne kiszedni, akkor több esély lenne megtalálni, de persze ti ilyen dolgok helyett visszasírjátok a normál nagy méretű sim kártyát, mert ugyan minek méretet csökkenteni...
-
madgie
titán
válasz
fordfairlane #839 üzenetére
Várjál, ezt most nem vágom
-
yodamester10
őstag
válasz
fordfairlane #112 üzenetére
Azért ezt olvasd el mielőtt ennyi pénzt kiadsz
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest