Hirdetés
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Stabil pályára állt az Android 16
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodi81
tag
-
whitezo88
nagyúr
Miért ilyen rossz az ujjlenyomat felismerés? Vagy csak nálam? HÁROMSZOR van felvéve a hüvelykujjam és még mindig rendszeresen visszadob hogy nem ismeri fel... ipad pron 20ból 19x felismeri.
-
rodi81
tag
Sziasztok!
Az ITunes a telefon csatlakoztatásakor azt írja "Az iTunes nem tudja olvasni a(z) "iPhone készülék" iPhone tartalmát. Lépjen az iPhone beállítások Összegzés lapjára, és az iPhone gyári beállításainak visszaállításához kattintson a Visszaállítás gombra."
Mivel nem tudtam mit kezdeni vele,így megcsináltam a visszaállítást ami után jó is lett. Most másnap ugyanez az üzenet fogad.
Mi lehet vele?Nemrég frissült az ITunes ha jól emlékszem,talán az a baj? -
jófejsrác
senior tag
válasz
wolruf #15081 üzenetére
Szerintem használható , én ennek segítségével írom alá a tranzakciókat oda-vissza. Kényelmes az ujjlenyomat olvasóval a jóváhagyás. Viszont 1-2 betaval el sem indult ami kényelmetlen helyzetbe hozott.
@20ar köszi, korábban instant bezárta magát , teszted alapján működhet.
Egyébként azóta is szuperal a 12-és rendszer ?
-
20ár
tag
válasz
Sir Riccio #15076 üzenetére
Elég sok linket találsz hozzá a neten, de már a 3utools is tudja ezt
Link: [link] -
20ár
tag
válasz
Sir Riccio #15073 üzenetére
Szerintem sokkal gyorsabb. Minden fluidabb. És ez még csak az 1. béta.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Úgy néz ki végre megkapjuk a Waze-t a Carplayben. A 12 bétában van már? Mennyire használható a béta? Köszi!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #15071 üzenetére
Tégy úgy, ahogy jónak látod. Lényeg hogy most már működik. Lehet apró döccenés volt tegnap valahol.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Csabee. #15070 üzenetére
Aha, már látom köszönöm! De mint írja is a Google ez csak 6-os iOS és azalatti rendszernél okozhat problémát, szóval kikapcsolva hagyom mert eddig is jól működött és most is újra! Csak tegnap volt valami nyűgje úgy néz ki!
Most pl. ahogy beléptem a Google fiókba innen a safariból azonnal jöttek a Google-ös biztonsági e-mailek! Úgy néz ki ezeket még iPhone-ra is push-al küldik!😁
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #15069 üzenetére
Outlooknál pl nem is engedi hozzá adni a gmail fiókot enélkül.. Sőt múltkor jött levél a google-től hogy nem a gyári appot használom, hanem az apple mail alkalmazását, és hogy mennyivel jobb a Gmail-es.. Mondom köszi. Itt van a link amiről beszéltem: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #15061 üzenetére
Nincs vele gond, jönnek-mennek a levelek.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #15066 üzenetére
Gmail felületen a külső applikációk engedélyezve vannak? Lehet az zavar be.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Csabee. #15065 üzenetére
Igen csináltam újraindítást már! Gmailen ha belépek ott van most is két új levél és nem hozza be továbbra sem a Mail appban! Nem nagyon értem mi ez eddig ilyen nem volt.
Nem szeretném a Gmail appot letölteni ha nem muszáj mert simán jó nekem a gyári Mail, legalábbis eddig jó volt.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #15064 üzenetére
,indítottad újra a készüléket? Gmail fiók?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Nekem normálisan működött ma is.
-
vilmose33
őstag
válasz
Gmail-t appot használom ,nem vettem észre ,hogy gond lenne.
-
nickedez89
senior tag
Nálatok is szarakodik az e-mail app? Ma egész nap a szokásosnál is később jönnek meg az e-mailek és amikor ráfrissítek percekig csak gondolkodik mire betölti ami jött, ha egyáltalán betölti!?
Gmail-es címmel használom a gyári Mail appot, tudom, hogy ez így nem a legjobb megoldás de ennyire nem volt tré eddig, ma van vele valami!
-
vilmose33
őstag
válasz
univerzita #15058 üzenetére
Valószínű ,hogy mi csináltunk valamit rosszul. Csütörtökön megyek dolgozni, majd megírom mi volt. Azért köszi még egyszer
3uTools-t honnan érdemes letölteni?
-
vilmose33
őstag
válasz
univerzita #15056 üzenetére
Elküldte az Ip címet messengeren,melyen keresztül csatlakoztam a Nas-hoz és láttam a mappát ,melyet engedélyezett-megosztott velem. Letöltöttem ,gondolom a mappának illetve a benne lévő tartalomnak az Iphon-on kellene lennie, úgy mint a win-drod esetében? Felhőben (icloud,drive) sem találtam. Neki ugye nincs ilyen gondja,mert közvetlenül látja a Nas tartalmát, nem kell letöltenie. Igazándiból nagy tétje nincs a dolognak, csak most már érdekel és még egyszer köszi ,hogy foglalkozol velem
-
vilmose33
őstag
válasz
univerzita #15054 üzenetére
Messengeren keresztül küldte a címet. Csatlakoztam a Nas-hoz , kód jóváhagyása, mappa letöltése, kék csík végig. Kicsit vártunk, nem írt ki semmit vagy figyelmetlenek voltunk. Azóta keresés kíváncsiságból is az IPhone-on. Most csináltuk először , hogy is megy ez. Köszi a tippet mindjárt megnézem felhőben is. Köszi a sok segítséget! Kíváncsi vagyok nálad, hogy lesz.
-
univerzita
addikt
válasz
vilmose33 #15053 üzenetére
A 3Tools hasonló mint aSyncios,talán többet tud meg nekem jobban bejön. Amikor csatlakoztatok a NAS-hoz az min keresztül volt mer írod hogy akkor nem volt fent fájlok kezelő apaplikácio.Este kipróbálom a saját NAS - ról. Viszont ha megosztást választottátok akkor akár felhőbe is tehette.
-
vilmose33
őstag
válasz
univerzita #15052 üzenetére
Bent a munkahelyen próbáltuk,mikor haza jöttem akkor kipróbáltam a többi eszközön. Jó lenne IPhone-n is kezelné egyből, jobban szeretem használni mint a droidos telefont, laptopot meg nem viszek magammal, felesleges. Nekem a Syncios van a gépen,3uTools jobb? Csütörtökön megyek be megint, kipróbáljuk mégegyszer. Mondjuk Ő sem látta az Ipad-n.
-
univerzita
addikt
válasz
vilmose33 #15051 üzenetére
Ha látod Win,droid-on akkor minek még iphonra. Ha csatlakozol Windowsra iphonnal kábelen és 3uTools -al esetleg a Files -ben lehetne megnézni. Amikor NAS -ról megosztott veled zip fájlt akkor biztos mutatta hová fogja menteni csak szerintem akkor elkerülhette a figyelmedet.
-
vilmose33
őstag
válasz
univerzita #15048 üzenetére
Én töltöttem le a Nasról, miután engedélyezte. iPhone nem írt ki semmit, hogy hova mentette. Fájlokban nem látom , leszedtem az iZip -et, de azzal sem mentem sokra. Azért köszi.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Kollégám NAS-ról megosztott velem Zip fájl, melyet sehol nem találók az IPhone-on,hogy szoktátok megnézni? -
nickedez89
senior tag
válasz
lorinho #15045 üzenetére
Erősen szerviz gyanús, de azért még egy gyári visszaállítást megcsinálnék rajta! Persze előtte csinálj biztonsági mentést!😌
-
lorinho
tag
Sziasztok! Céges iPhone 7 pluson nem működik a hátsó kamera. Csak sötétség van. Újraindítás nem segített. Van valami tippetek hogy újra működjön? Vagy irány a szerviz?
Köszönöm a segítséget előre is! 🙂 -
nickedez89
senior tag
-
Coulson
tag
Nektek se stabil a 4G a telefonnal? Gyakran visszavált 3G-re, ahol előtte az SE stabilan tartotta a 4G-t. Telekom.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
C.Brigante #15038 üzenetére
Nem derült ki, hogy számodra értelmetlen.
-
galaxys80
veterán
válasz
C.Brigante #15036 üzenetére
Neked is így kellett volna.
-
galaxys80
veterán
válasz
C.Brigante #15034 üzenetére
Magyarán neked nem volt értelme. Ezzel szemben viszont sokaknak hasznos dolgok kerültek bele.
-
galaxys80
veterán
válasz
C.Brigante #15029 üzenetére
Miért is?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Messages in iCloud - ez kibaCott jó, ha van több Apple cucc is a háztartásban.
-
DJosef
őstag
válasz
Miert? /minden rossz indulatot felreteve/
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dehogynem, az akkuidő über-brutál jó lett.
-
C.Brigante
veterán
Ahogy olvasom ennek a 11.4 nek sem lett sok ertelme.
-
Gyufaaa
veterán
11.4 elérhető. Ha nem volt még
-
nickedez89
senior tag
-
beer1
aktív tag
Hello
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az egyik ismerősöm vett egy iPhonet.
Na most elvileg az Apple id ből ki jelentkezett mikor megvette, de a beállításoknal meg mindig az eladó profilját mutatja.
Próbálta a gyári beállítást visszaállítani de nem sikerult.
Mi lehet a gond?
Vagy mit lehet ilyenkor csinálni vele ?
Gépről lehet visszaállítást csinálni ? -
galaxys80
veterán
válasz
TheBikerider #15016 üzenetére
Nem tudom, hogy ki mit gondolt komolyan, de hogy az ujjlenyomat biztonságosabb az tuti.
Persze lehet jönni azzal, hogy majd egy CIA ügynök leszedi az ujjlenyomatomat egy poharról. -
válasz
DJosef #15015 üzenetére
Jaja jól emlékszel, nem csak volt, még van is a mai napig a Passport.
Amit leírtál egy világbajnok módszer, kár hogy más gyártók nem vették át! Egy baj van csak vele, hogy aránylag nyugodt körülmények és jelentős odafigyelés kell a használatához, azaz pl a vezetés közbeni feloldás (ép ésszel) kizárva. -
-
DJosef
őstag
válasz
lugosi #15012 üzenetére
Udv!
Lugosi ha jol emlekszem neked is volt BB10 rendszeru telod. Nem tudom melyik verziotol de volt benne egy olyan feloldasi lehetoseg, hogy egy altalad valasztott szamot (0-9 kozott) egy altalad valasztott kepnek (nehany gyari kep) az altalad valasztott pontjara kellett mozgatni. Akinek volt BB10 teloja tudja mirol beszelek, akinek nem nezze meg youtube-on. A lenyeg, hogy ugy tudtad feloldani a keszuleket, hogy akar idegenek is nezhettek eselyuk sem volt kitalalni mivel sem a szamot sem pedig a hozzatartozo helyet a kepen nem ismertek. A 0-9 kozotti szamok minden feloldas elott mas alakzatban jelentek meg egy egy szam akar tobbszor is tehat meg kikovetkeztetni sem lehetett.
-
válasz
vilmose33 #15010 üzenetére
"Az ujjlenyomat nem olyan biztonságos, könnyebben megszerezhető mint a jelszó-kód"
Biztos, hogy nem, gondolj bele. A jelszót vagy kódot simán látják, például egy bármilyen nyilvános helyen beütöd, látják minden további nélkül, utána kizsebelnek, és vígan fel tudják oldani a telefonod. Erre nem sok esély van ujjlenyomat-olvasó használatával.
-
LoGeN90
aktív tag
Bandi, en is "feltortem" a noverem i7eset, mert epp tudom mikor szuletett. Egy szuletesi datumot/email cimet nem tul nagy feladat kideriteni manapsag. A kedves feleseged probalja ki az iriszt vagy az ujjlenyomatot.
-
-
flash-
veterán
üdv
érdekelne hogy ezzel az átalakítóval iphone-ra rá lehet kötni sima jack dugós - mondjuk pc hangfalat? -
vilmose33
őstag
válasz
kovbandi82 #15003 üzenetére
Ennyi háttér információval-szerencsével ,ha Iphone-a lenne azt is "fel törted" volna szerintem.
-
válasz
LoGeN90 #14992 üzenetére
Bocs de nem tudom kihagyni : S8-am van, nem S8-cam. Ne haragudj érte.
Más: feleségemnek is S8-a van, és tényleg a két rendszer teljesen más. Például a telefonja épernyőkódját 5 perc alatt "törtem fel", mert elfelejtette. Leszögezném nem tudtam egy jelszavát se, csak a régi email címét, mondjuk aminek az első tagja ugyanaz volt mint a gmaileséSokan vannak így...
Biztonsági szempontból van még hova fejlődni a Droidnak -
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #14996 üzenetére
Én is az autóban hallgatok zenét.
-
nickedez89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Windows XP
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest