Hirdetés
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Stabil pályára állt az Android 16
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
giroud199 #16598 üzenetére
Drága és konkrétan sz@r, két ismerősöm is rendelt, tőlük és mondták, hogy a tokok anyaga jó egyébként a festése meg 1 hónap után kopott. Összeségében elment a kedvük, hogy legközelebb tőlük rendeljenek. Én is akartam csináltatni, de inkább hanyagoltam ezt a dolgot ezekután.
Szerintem az Aliexpress olcsóbb csak többet kell rá várni. Én most rendeltem két DHL-es tokot, meg üvegfóliákat gombokért.
A tok 2,07 dollár volt darabja. -
giroud199
senior tag
Mobilfox tokot használ innen valaki? Megtetszett ,de az oldalon sokan szidják az ingadozó minőségük miatt..?
-
Weihe2
csendes újonc
-
Mr.Grincs
veterán
Kijött a 13.1.3, mindenki frissített? Változást vett észre valaki valamiben?
-
Gyufaaa
veterán
Vezérlő központ most se a legklafább...
-
giroud199
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
giroud199 #16590 üzenetére
Mennyi ciklus van benne? Akkor eléggé meg volt kímélve a szerkezet. Nekem idén cserélték gariban a készüléket május 27.-én és most 97%-os az akksim. 98%-ról 97%-ra hamar lement, talán 1 hónap alatt. Mondjuk szinte minden nap töltöm legalább egyszer, de van, hogy csak másfél naponta töltöm, ha light a nap meg a tennivaló, nyomkodom, navigálok, telefonálok, zene hallgatás, youtube, messenger, imessage.
-
giroud199
senior tag
Mennyire normális az ,hogy egy hete vettem egy lassan két éves ,de makulátlan hetest ,95%os gyári akksival.
mostanra 93%ra apadt ,mindössze egy hét alatt.... -
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok! Fentebb mar targyaltuk, hogy nem lehet downgradelni 13.1.2rol de tobb helyen is lattam ezt a modszert: [link] Ez mukodik vagy mivel nem irja ala az apple mar igy maradhatok vegleg ios13-on?
-
rodi81
tag
13-on sokszor nem tudom felhúzni a vezérlőközpontot.Másnál is jelentkezik ez?Ez a 13 hibája lehet?
-
eventus
veterán
Korabban kaptam valaszt arra, hogy hivas kozben recseg a hangszoro - audio ic hiba. Azonban ez zenenel soha nem jelentkezik. Mindenkeppen ic hiba vagy a szerencses 13as szoftver? Koszi.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
lugosi #16576 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy pl. leesik a készülék egy kicsit vagy nagyobbat és a baseband ic megsérül, amiben tárolódik a Modemfirmware szám kiugrik, eltűnik belőle. Ez a Baseband hiba általában az iTunes 9-es hibakóddal hajítja el.
De igazából kb. esés sem kell neki, egyszer csak lehal. Az 5S, SE készülékek meg a világ szarjai ebből a szempontból. Azok pl. egyik nap mennek aztán másnap már semmi. iTunesra rakva, már hajítja is el hibakóddal. 9, 4012, 4013.Volt olyan eset is konkrétan iPhone 8-nál, hogy bejött kijelző cserére, látszott rajta, hogy kapott nagyot a pofájára a burkolat is meg volt hajolva. Kijelző csere előtt még lehetett telefonálni akkor még benne volt a Modemfirmware szám, amint áramtalanítva lett és be lett szerelve a kijelző már nem volt benne. Itt egyértelműen az erős külső mechanikai behatástól ugrott ki belőle, mert a főpanel is hajlott volt. Ráfűteni rá lehet de kb. 99%, hogy utánna már be sem kapcsol a telefon.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Norbi. #16574 üzenetére
Remélem csak egyszeri eset volt. Jó pár iPhone 7-est és 8 ast láttam amiből kiugrott az IMEI szám vagy a Modemfirmware szám csak úgy. Amíg garis addig nincs gond, mert gariba cserélik. Ha meg nem garis akkor csak iPodként használható a továbbiakban. Meg is néztem rögtön, hogy ugye nem......De hála az égnek nem. Anno az 5C volt ilyen típushibás, volt amit megjavított egy iTunes reset, de volt olyan ami bele is állt frissítés közben.
-
Mr.Grincs
veterán
Pénteken volt egy anomáliám, ültem a metrón, az Árpád híd után Újpest Központ fele haladtam...(nem hiszem, hogy lényeges lenne) és egyszer csak kiírta, hogy nincs szolgáltatás. Repülőgép üzemmód ki be...semmi még mindig nincs szolgáltatás. Restartra visszajött minden azóta hibátlan hála az égnek. Valaki tapasztalt még ilyet?
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok! Frissítettem a legújabb stabil szoftverre és azóta sokkal rosszabbank érzem a ram kezelést, több alkalmazást újratölt mint anno, ez főleg youtube-nál érezhető. Nézek egy videót és ha megnyitok gyorsan egy weblapot safariban akkor 2 perc után már újratölt az alkalmazás és a yt kezdőlapon folytatja, az éppen nézett videó eltűnik
Másnál is ilyen? Van valami beállítás ez ellen vagy ha zavar menjek vissza ios12-re? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
galuska95 #16559 üzenetére
A Baseus cuccok jók nagyon. Noname adaptereket inkább kerüld. De amit 7etape kolléga linkelt az nagyon szuper, azzal nem lőnél mellé. A stock iPad adapter is bőven jó, nekem is van egy pár db itthon, persze használtak, de hibátlanok. ( ha érdekel akkor irj rám és leboltolhatjuk)
Én nem sietek sehova, elég bőven az alap 5Wattos töltő. -
lindermen
senior tag
Nekem pont hogy mintha gyengébb lenne az akksiidő, bár a dark mode-ot csak este használom. Engem sokkal apróbb változások zavarnak: menet közben headset-ről diktálás nagyon pöpecen működött eddig, bármilyen üzenetküldő appban használtam. Ez most akadozik, pontotatlan, nem érti mit mondok, úgy hogy hw oldalon semmi változás nincs. Másik: nem fogadott hívás visszahívása kezdőképernyőről csak feloldás után megy, és hiába kapcsolom ki ezt (beállításokban kapcsolható) akkor is ugyanúgy kéri az ujjlenyomatot. Sokszor még mindig tartom a fülemhez a telefont várva hogy csörögjön, ő meg közben mutatja hogy kéri az ujjlenyomatomat
-
beer1
aktív tag
Sziasztok
Két hét használat után, lehet egy kis észrevételt írni az új rendszerről.
Igazából, inkább ami engem zavar, főleg az hogy indokolatlanul sokszor újratölt
pl Adobe raiderben olvasok egy pdfet
kilepek 2 perce ujratolt, ez eddig hetekig hónapokig benne lehetett akkor is onnan folytattam ahol abba hagytam, de ugyan úgy tolt a YouTube, a fotók ami meg feltűnő volt .
Talan a böngésző is lassabban tölti be az oldalakat.
Hogy jót is mondjak, az akksi idő nem változott, fekete mód bejön ezenkívül néhány feature is nagyon tetszik,
bar a 3D touchot nem tudom miért lőttek ki.Ha nektek is van hasonló észrevételetek, kíváncsian várom
-
giroud199
senior tag
Ki milyen töltő adaptert használ a készülékhez? Jó lenne kicsit gyorsabban tölteni az 5v1amperes gyarinal
Köszi -
Crestol
tag
Üdv,
Apple Watch tulajokhoz hol tudok kérdést fel tenni?
Köszi a választ!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
csabi10 #16548 üzenetére
Nedvességet kapott, megégett, oxidálódott. Másik töltővel megy a telefonod? Vagy csak ez zakó?
Fogkefével körömlakk lemosóval, alkohollal, arcszesszel próbáld meg megtakarítani, meg fültisztítóval, hátha megjavul, de én nem tölteném vele a telefonom. Megtakarítanám tisztára és visszavinném, hogy nem tölt. Ha látják, hogy ganajos ők sem cserélik.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
stormaudio #16545 üzenetére
Igen ez a másik, hogy kb ennyit ér sajnos. Hát szerintem engedjétek el az ujjlenyomat olvasót aztán előbb utóbb úgyis letérdel aztán lehet másik készüléket venni. Ezekután már nincs messze az Audio IC hiba, amikor nincs mikrofon, lightning, beszéd hangszóró hang.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
stormaudio #16543 üzenetére
Mennyit esett a készülék? Sajnos ez Touch ID hiba. A care centerben tudják cserélni, viszont csak kijelzővel együtt 70 000 Ft a kijelző csere és a touch id csere egyszerre.
-
stormaudio
lelkes újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Barátnőmnek van egy Iphone 7-ese, és az utóbbi időben nem tudja feloldani a Touch ID-val csak jelkóddal. Ezzel az a furcsa mikor újra beállítja az ujjlenyomatát kb 1 napig működik, néha még addig sem, és újból csak jelkóddal oldható fel. Van valami tippetek mi lehet a probléma? Én gondoltam arra, hogy tönkrement a Touch ID, de akkor soha nem ismerné fel az ujjlenyomatát nem? Vagy lehet rosszul gondolom. Előre is köszönöm a segítséget. -
Norbi.
őstag
válasz
zekk007 #16531 üzenetére
Kifejezetten sehogy. Ha Touch ID megy rajta, meg a 3D Touch, akkor valószínűleg gyári. Betekintési szöget nézz, oldalról is olvashatónak kell legyen a kijelzőnek, valamint ha megnyomod a kijelzőt erősebben nem szabad, hogy szivárványozzon. (nem tudom erre mi a szakszó)
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok! Hogy tudnék 100%-osan meggyőződni hogy eredeti kijelző van a telefonban? Most vennék 1et hardveraproról...
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok! Mik a tapasztalatok az ios 13.1-el?
-
la_cc
addikt
Elég fasza ez a sötét mód. Mindenbe sötétet használok, ahol csak lehet amúgy is, valahogy kényelmesebb a szememnek.
-
rodi81
tag
13.1 frissítés megérkezett!
-
rodi81
tag
Frissítettem 13-ra és a mail alkalmazásba már nem tudok törölni levelet elhúzással,nem lehet a legyintéseknél beállítani.Vagy csak nem találom?
-
Gyufaaa
veterán
Egy észrevételem van eddig a főgombbal, hogy elég lassan reagál. Gondolok itt arra, ha alkalmazásokat zárok be duplatapival lassabban jelennek meg a háttérben futó alkalmazások.
-
Mr.Grincs
veterán
Van valakinek negatív tapasztalata az IOS 13-mal?
Akksi üzemidő jobb lett, a dark mód kicsit fura. Az app store-ban meg az alkalmazások frissítését, meg annyira kreténül eldugták, hogy pár perc kellett, mire rájöttem, hogy hol van...
-
Gyufaaa
veterán
Nem rossz a rendszer első látásra és tapira. Dark módot állítottam be. Hangerő animáció pofás lett. Pár nap múlva elválik mit hozott a mindennapokra.
-
Kyller
senior tag
A dark mód nem győzött meg, inkább idegesít, vissza is váltottam világosra. Egyes appokban pl. nem sötét, hanem ilyen szemcsés, mintha pixeles lenne...A többi újdonságról még nem tudok beszámolni, mert nem nagyon nyomkodtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- EA Origin
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest