Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Üdv!
Tesóm a napokban vásárolt itt hardveraprón egy ilyen készüléket használtan (egy visszajelzések alapján korrekt mobilüzletes kollégától).
Otthon kiderült, hogy a hátsó kamerával gondok vannak, tök fekete a kép... Mennyire vészes?
Köszi! -
huan
őstag
válasz
kovbandi82 #15195 üzenetére
Tehát ha törlöm a 12-es iCloud mentést, akkor fog tudni a 11.4.1-ről csinálni mentést?
A gépre mentés ok amúgy, csak ez a gond. -
kovbandi82
őstag
Rápróbáltam, töröltem a mentést, csináltam újat és nem volt gond
-
nickedez89
senior tag
Én a helyedben csinálnék iTunes-al egy biztonsági mentést PC/Mac-re, majd törölném az iCloud-ban lévő iOS 12-es mentést és utána próbálkoznék újra az iCloud-ba mentést csinálni manuálisan, a Beállítások -> "Saját neved" -> "**** iPhone-ja -> iCloud biztonsági mentés menüpontban indítva WiFi-n keresztül.
-
kovbandi82
őstag
Mondjuk ez engem is érdekelne
-
huan
őstag
Sziasztok!
Próbára feltettem pár napja a 12public béta..valahanyast, aztán visszaállítottam a 11.4.1-et.
A 12bétáról csinált az iCloudba mentést a visszaállítás előtt és most a 11.4.1-ről nem hajlandó, mert:
kép1
A 12-es mentést az iCloud-ból nem merem törölni, mert:
kép2
Hogyan lehet ismét iCloud-mentésre bírni a 11.4.1-et? -
válasz
nickedez89 #15188 üzenetére
Mert mi változott exchange fiók tekintetében?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #15188 üzenetére
Itt írtak róla: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #15186 üzenetére
Tegnap este óta.
-
nickedez89
senior tag
iOS 11.4.1 telepíthető!
-
jófejsrác
senior tag
válasz
realmadrid #15182 üzenetére
Jó kérdés, alapvetően hang nélkül navigálok, de most kíváncsiságból bekapcsoltam és ugyanolyan hangerő van mint az Apple mapsnál az az normális. Szétnéztem a sygic-en belül a hangbeállításoknál is, de eget verőt nem találtam. az alapértelmezett hangerőt használja amit a telefonbeállításoknál megadok.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
realmadrid #15182 üzenetére
Nekem nincs is hangja
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Kerdesem hogy sygic navigacionak a terkepeit hogyan lehet frissiteni ? -
rodi81
tag
válasz
Krisztianson #15170 üzenetére
Én a nextelshop-tól vettem,minden rendben volt velük.167.900 most az ára.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
https://hardverapro.hu/tag/kicsi1986
Vedd tőle nyugodtan, megbízható eladó, sok visszajelzéssel. Ugyanúgy 1 êv vilaggarival.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Szia,
Én [itt] vettem a 6S-emet kicsit több mint másfél éve, minden rendben ment, customer care, tájékoztatás minden nagyon király volt. Bontatlan csomagolás, EU régió, én aktiváltam, stb.
Most néztem, az i7 171 ezer ropogós magyar forint.
Üdv!
-
scabiosa82
tag
Olvastam a szifon.com-on, hogy a beta 3 OTA frissítésként is elérhető, csak telepíteni kell a beta profilt. Mit kell ott letölteni? Nem találom.
-
Krisztianson
tag
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy I7-et barátnőmnek, de nem nagyon találok Pesten olyan üzletet, ahol nem csillagászati összegért árulják (170+).
Ismer itt valaki esetleg megbízható boltot, ahol lehetőleg dobozzal árulják?
1mobil.hu-t, illetve a JemilaGSM-et néztem, de nincs még velük tapasztalatom.Minden tanács jól jön
Előre is köszi!
-
ruarua
tag
Android autó-t használok mióta az autóm frissítve, lett. Előtte car play ment. Lehet én vagyok a béna, de síri-vel könyebb beszélni mint android autóval (hivasok, üzenet, stb) Google maps és waze viszont stabilabb, frissebb. Szóval ios12 után térek vissza carplayre, remélhetőleg már az új iPhone-al
-
jófejsrác
senior tag
válasz
lugosi #15162 üzenetére
Budapesten egyszer a waze bevitt egy olyan útszakaszra ami után 2 nappal később kaptam egy 50ezer ft-os csekket. Azóta nálam emiatt is kiesett + a fentebb sorolt indokok
Kiderült, hogy ahol keresztül mentem csak "kivéve célforgalom" hajthatott át, de előtte és utána is jöttek autók így nem volt gyanús. A csekk megkapta után néztem vissza google térképen, hogy el dugva volt egy tábla...
ui.: hangos navigáció azért nem kell mert állandóan zenét hallgatok és nem szeretem ha amiatt lehalkít, vagy belebeszél. Egyedül podcast közben kapcsolom be és az meg van annyira intelligens hogy "visszatekeri" oda amikor a gps megszólalt.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
ruarua #15155 üzenetére
Szerintem az Apple Maps hónapok óta nagyon jól használható. Mutatja a sav váltást és pontosan a címhez visz nem csak be az utcába. Figyeli a forgalmat és ajánl fel alternatívát ha dugó van. Járom az országot az EU-n belül is frankon működik eddig. Persze volt, hogy Sopronban bevitt olyan utcába ahol nem lehetett irányba fordulni, de pillanatok alatt újratervezett.
Max a Sygic-et használom mellette ha nagyon nem boldogul.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sir Riccio #15156 üzenetére
Valószínűleg az is meglesz, mire startol a végleges iOS 12.
-
ruarua
tag
válasz
Sir Riccio #15148 üzenetére
Már a Google maps is előny lenne. Az már benne van?
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Van egy olyan problémám hogy ios 12 beta 2 volt a telómon , vissza akartam rakni a 11.4-et iTunes-al ,
végig ment az iTunes-en a kis csík, újraindult a telefon , most azt írja hogy (Az adat-helyreállítás megkísérlése..) ez már kb 3-szor végig ment , most pedig azt írja hogy iPhone letiltva próbálja meg újraMi lehet a gond ?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Droidról jöttem amatőr vagyok iphone-al. Milyen módon oldható meg - ha megoldható - hogy saját zenéket hallgassak a telefonon. Próbáltam pc-vel összekötni, de nem tudtam fájlokat másolni rá intézőből. Vagy kell valamilyen alkalmazás amivel fel tudom tölteni a zenéket? Net nélküli zenehallgatásra van valamilyen lehetőség?
Előre is köszönöm minden segítséget.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Feltettem a 12 Public betat. A Carpalyben a Waze támogatás mikor kerül majd bele?
Köszi!
-
Thom!
veterán
Sajnos ez igy van.
-
Thom!
veterán
Üdv.
Van egy telekomos i7 amit gariztatnék a beszéd microfonja besz@rt..Számla nincs, a jótállási jegyet meg nem találom meg volt de nincs meg
A garancia 2018/09/05-ig van..Van értelme bevinnem a t-mobilba vagy elhajtanak?
-
btudos
nagyúr
válasz
benfolds #15140 üzenetére
Ha az e-mail címhez hozzáfér: iforgot.apple.com
-
benfolds
őstag
sziasztok, egyik barátomtól ajándékba kaptam egy iphone 6 plust. az a gond, hogy nem emlékszik az apple id jelszavára, aminek a segítségével vissza lehetne állítani a telefont (ha jól értem, nem ismerem az apple cuccokat). mit lehet ilyenkor tenni?
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Kerdesem hogy van olyan app ios-ra amivel a nevjegyzekben csoportokat lehet letre hozni ? -
-
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Tapasztal valaki szokatlanul gyors merülést? A legfrissebb szoftver van rajta. Kint voltam 2 napig ausztriába nokia here we go-t használtam navigálni. Miután hazajöttem azóta kezdett el szokatlanul gyorsan merülni, lehet hazavágta a Skoda Rapid USB töltője a telefont? 50 perc alatt mire beérek a melóba 100% ról kb 92%ra merül ami nem normális. Letöröltem a nokia here we go-t, nem javult meg. Aztan a fb és messenger alkalmazasra gyanakodtam, mert egyfolytában kidobált a messenger azt is ledaráltam majd újra felraktam, de ezzel sem lett jobb a helyzet. Az akksi állapota 94% os ami több mint jó. Még garanciális a telefon szeptember közepéig. Itunes-al akarom lementeni majd újra visszarakni ha nem változik a helyzet, ha ez után is ilyen ütemben merül akkor szervizbe adom.
Esetleg további ötlet valakinek? -
qltsar
veterán
Sziasztok!
Bocsi, ha nagyon off, remelem jo helyre irok.
Kedves ismerosom kulfoldrol ideutazott, es betorte a kijelzojet. Beadta a We Love Apple-hez, akik keptelenek voltak megcsinalni a telefonjat, gyakorlatilag totalkar lett. Adtak neki egy cserekeszuleket (4), es aztmondtak, hogy rendelnek egy ujat neki mivel nem lehet javitani a 7-est, a kijelzot termeszetesen ki kell majd fizetnie.
Annyit sikerult kideritenem, hogy ok nem igazan hivatalos service provider.
Van egy rossz sejtesem ezzel kapcsolatban...de sajnos nem voltam ott amikor ez tortent.
Van valakinek ilyennel tapasztalata? Mennyire kell ettol tartani, vagy teljesen rizikofaktor?
Koszonom elore is!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dvdbackuper #15126 üzenetére
Nekem nem javult meg
-
Csabee.
nagyúr
Ma ftissítették a messengert. Azóta i7-en első megnyitásra felvillan majd bezárja magat... másnál is?
-
Banex
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat, secretnél volt a megoldás kulcsa!
Sikerült itunessal, 4 zeneszámon kívül mindent áttett, azokat azért nem mert valami fura formátumban voltak...
olvasgattam az Apple oldalát, ott tulajdonképpen tök jól leírják hogyan kell. Nálam kimartadt az a lépés, hogy bepipáljam, hogy amikor behúzok Itunesba egy mappát akkor automatikus másolja is oda be a fájlokat és ne csak a forráshelyét... így, hogy gyakorlatilag beimportáltam a zenéket az itunesba, már simán engedte szinkronizálni a telóval és szépen mindent átrakott. Aztán később még 2-3 zenét letöltöttem és amikor rádugtam a telót azonnal magától átraktaIgen még így kezdő használóként beleütközök problémákba, amik androidnál természetesek és egyszerűek voltak. Viszont azt kell, hogy mondjam hogy tényleg jó kis telefon ez. Még egyszer sem fagyott le, az akksija nagyon jól bírja ( a samsung a5 pl. 40% alatt egyszer csak kikapcsolt. Ha 50% alá ment akkor már para volt, ha nem volt nálam töltő. Volt szervízben, de persze azt mondták semmi baja..) Szóval remélem összebarátkozunk az Iphone-nal mert ahhoz túl nagy befektetés volt, hogy utáljam
Szóval köszönöm még egyszer, ha lesz még bajom valószínűleg fogok még segítséget kérni!
-
sebgutkopf
őstag
Vagy a FileExplorer-t használod. Azzal akárt ftp-t nyitsz felpakolod a zenéket, majd magával az FE-vel lejátszod őket gond nélkül (a gyári zene akkor nem látja). Viszont ezzel az appal tiéd a fájlátvitel szabadsága.
Amibe beleütköztél mint probléma az pont az IOS legfájóbb korlátja, amit én is ki nem állhatok. -
moleculez
veterán
válasz
dvdbackuper #15119 üzenetére
Vagy felraksz VLC-t, iTunesban pedig a vlc-be be tudod dobalni ami kell.
-
Banex
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nagy-nagy segítséget szeretne kérni tőletek egy teljesen tapasztalatlan, IOS-sel sosem találkozott friss Iphone7 tulajdonos.
A sztori az, hogy múlthéten sikerült kinyiffantanom a Samsung A5-ös készülékemet ( 10 éve gyakorlatilag csak Samsungjaim voltak), és mivel tudtam, hogy a héten kórházba kerülök és műteni fognak, és valszeg azután még egy darabig kiszolgáltatott helyzetben leszek, kellett azonnal egy megbízható telefon és hát sokak tanácsa és visszajelzése alapján az Iphone mellett döntöttem- mivel megfogadtam, hogy Samsungot soha többé nem veszek - Gyakorlatilag egy napom volt megfontolni ezt a dolgot, szóval nem volt még időm alaposan utánanézni, hogy mi hogyan működik ezen a készüléken/rendszeren mivel abszolút az androidhoz vagyok szokva.Szóval átlag dolgokra használom, fényképezek vele, böngészek, és hát zenét hallgatok, azaz csak hallgatnék mert ugye Iphonera nem olyan könnyű zenét varázsolni mint azt gondoltam.
Spotifyt és társait nem használom, egyelőre nem is szeretném, ezért a segítségeteket kérném. (elég széles a zenei ízlésem és van több olyan dal is a repertoáromban, ami nemhogy spotifyon de még youtubon sem elérhető) Próbáltam rákeresni a témára a topicon belül, láttam is érdekes válaszokat, de ha esetleg akadna egy ember aki segítene nekem kicsit szájbarágósan elmagyarázni, hogy hogyan tudnám a zeneszámaimat (amik mp3-ban vannak és 925 dalt jelent) átvarázsolni a gépemről az Iphonomra, nagyon hálás lennék!!!Természetesen néztem róla yourtube videókat, leírásokat és hát valamit sikerült összemókolnom, de 900 zenéből kb. 20-at imer fel és játszik le a teló. Mutatok egy képet arról, hogy mit látok Itunes-ban.
Mit rontottam el, hogyan kellene csinálnom? Illetve hogyan tudom ezt a 925 zenét kitörölni, mert hogy azt sem találom sehol?!
Bármilyen megoldás érdekelne (itunes nélküli is!), csak egyelőre ne kerüljön pénzbe mert jelenleg a büdzsé erőteljes 0-án áll..Előre is köszönöm szépen a segítséget illetve a negatív hangnemű ámde építő kritikákat is. Igyekszem elsajátítani a tudást, ami egy Iphone használatához kell csak még egyelőre nem megy valami fényesen.
Legyen szép napotok!
-
moleculez
veterán
Sziasztok! Pár napja ooyat kezdett csinálni a teló, hogy bedobja azt a karikát, amit betöltéskor szokott, majd passcode/touch ID kér. Miért lehet ez? Másnak is volt ilyen? 11.3 fut.
Btw én is megvárom a köv szériát, kihagytam a 8-t. -
tboldi
nagyúr
válasz
zmtTom #15103 üzenetére
Nem igazán, hacsak nem vonz a vezeték nélküli töltés, a true tone kijelző, stb.
De amúgy én inkább megvárnám az őszt és az új készülékeket.Mondjuk én 7-ről váltottam 8 Plus-ra a 2 kamera, a 3 GB RAM és a nagyobb aksi miatt. A 7 Plus is megfelelt volna, de úgy voltam vele, hogy ha már van 8-as is, akkor miért ne.
-
zmtTom
aktív tag
Érdemes e iphone 7ről iphone 8ra váltani?
-
dvdbackuper
őstag
iPhone 7 loop disease [link]
tehát akkor mégsem a 11.3-mal jött az audio issue? ajánlom a hitetleneknek
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest