- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
scabiosa82 #14197 üzenetére
De, megjegyzi.
-
marilllyo
veterán
válasz
scabiosa82 #14193 üzenetére
Pedig nincs más. Én Google drive-ot használom erre a célra. Ha tömörítetlenül kell akkor csak feltöltöm és megosztom. Ennél egyszerűbb csak az email lenne...de az ugye ahogy írtad is 20-25MB.
-
scabiosa82
tag
válasz
jazzkifli #14192 üzenetére
Nem, nem tárhelyet keresek, hanem olyan alkalmazást, amivel droid és ios között lehet pofon egyszerűen fényképeket küldeni tömörítetlenül. Persze a legegyszerűbb a messenger,whatsapp és barátai lennének, de tömörítik is a képeket, illetve a 20 db meg 200Mb-os, egyéb korlátozásoktól tökön szúrom magam.
-
jazzkifli
tag
válasz
scabiosa82 #14186 üzenetére
Flickr?
En ezt hasznalom masodik backupnak a fotoimhoz a Google Photos mellett.
-
scabiosa82
tag
Világítsatok fel ... A lassított videók külső alkalmazásban megnyitva miért normál sebességűek? Ezt csak a Fotók műveli vele, közben meg nem is lassított valójában???
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Google photos?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Send Anywhere
-
scabiosa82
tag
Droid és i7 közötti fájl átvitelhez mit ajánlottok (fényképekhez)? A chat szirszarok tömörítik, azok megbuktak nálam, a gmail pedig 20 megát enged egyszerre 🤬.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
orsacchiotto #14184 üzenetére
Nincs mit, hamar felmegy.
-
leslieke
Jómunkásember
Telepíthető a 11.2.6
-
Gigicuci
senior tag
Többen panaszkodtak az elmúlt napokban/hetekben, hogy nem tudnak elérni, nem kapcsolhatót jelez.
Viszonylag friss Vodás SIM-kártyám van, találkozott valaki már ilyen problémával? A telóm vacakolhat (i7 32)?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
eladogeppc #14168 üzenetére
Jó lenne ,vagy legalább egy ilyen alkalmazás ,HalkBuli App címmel....
Én is kerestem ilyen lehetőséget de nincs ,pedig nagy kereslet lenne rá ,éjszaka mindenki csak egy fülest nyom be aztán mehet a buli házirend mellett is. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van rá lehetőség, hogy 2 bluetooth fülest egyszerre csatlakoztatni lehessen a kütyühöz ?
Vagy pl. 1 speaker és 1 füles ?Köszi !
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
C.Brigante #14166 üzenetére
A szolgáltatók előszeretettel ezt nem tartják be/nem ismerik el, pedig a jogszabály rájuk is érvényes.
-
C.Brigante
veterán
válasz
B-L-A-C-K #14165 üzenetére
az en telefonom telenoros par honapja gariban cserelt. A tulaj akitol vettem az eredeti telefonjat 2016 szeptembereben vette, akkor nekem erre a 2017.10. gyartasu telefonra kell, h legyen szeptemberig gari, de mindenfele azonosito oldal azt irja nincs mar. (ezrt kerdeztem par hsz-el elotte, h melyik oldal mutatja meg hitelesen mi a stajsz a tellaval)
Most akkor kutya legyek ha ertem a logikat!
Ha szolgaltatotol valo a telefon, miert nincs ra gari? A kis fuzeteben marcsak szavatossagi gari szerepel... mi ez a f@szsag? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Algotis #14164 üzenetére
Most is annyit adnak ha hivatalos helyen vetted magánszemélyre (összes szolgáltató, iCenter, iStyle, MM, Edigital, Auchan..stb), ha máshonnan van, akkor csere után marad az eredeti 1 évből megmaradt garancia, vagy ha 3 hónapnál már kevesebb van rá akkor kitolják 3 hónappal.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Algotis #14161 üzenetére
Nekem ez az első iPhone-om amit nem kellett sorozatosan cseréltetni valamilyen hiba miatt. Amit kicsit bánok is, mert az előző 5S-sem majd 4 évig volt garanciális, erről meg már le is járt. Igaz ez is refurbished készülék már (letiltás miatt cseréltettem egyszer), de június óta nem jött ki rajta semmi.
-
Algotis
addikt
Na, másodjára is kicserélték a telefonomat, remélem ez már működni fog...
De ha nem, akkor meg addig jár a korsó a kútra... -
C.Brigante
veterán
Melyik a legmegbizhatobb iphone azonosito oldal ami leir mindent a telefonrol?
-
huan
őstag
válasz
o_pegazus_o #14155 üzenetére
Sziasztok!
Én már szinte beteges üvegfólia vásárló, cserélgető lettem az utóbbi időben, mert ha meglátom pl. a szélén a levegősödést, már kiráz a hideg
Szóval én is kipróbáltam már szinte az összes lejjebb is linkelt 3,4,5 és 6D-s fóliákat is. (amúgy sztem még idén lesz 100D is)
A tapasztalataimat szeretném megosztani Veletek:
- nem rosszak ezek, tényleg olyan érzést kelt, mintha nem is lenne rajta semmi
- kicsit vastagabb, ezért a gomb "mélyebben" lesz, ezt szokni kell
- a szélei kerekítése azért közel sem követi a készülék ívét, és nem az érinthető, felső felületére gondolok
- alul is van kerekítés, de "ragasztó" az íven már nincs
- bemegy alá a por, de nem látszik, mert ugye nem átlátszó az üveg széle
- a tetején lévő fény és távolságérzékelő körök mellett, alatt, fölött sincs "ragasztó", ott is bemegy a por (engem ez zavar ezekben a leginkább)
- bármelyik D-t, vagy márkát választjátok, szinte mindegyik ugyan olyan
- ha tokkal használjátok, az szélén "elálló" üvegfólia nem látszódik
- meglepően jó tok az olcsók közül: Esamday (porvédő töltőcsatinál, matt a gomboknál, formázott a kameránál, igaz gyűjti az újjlenyomatot)
- ja, és természetesen az üveg kifejezés ezeknél a fóliáknál irónikus
Készítettem pár képet, hogy lássátok miről beszélek.
KÉPEK -
C.Brigante
veterán
válasz
o_pegazus_o #14155 üzenetére
Azert vannak ott a vasarolt feedback-ek kozott csunyan elallo kepek..
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok! Ezt az üveget vettem most a telefonra. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Teljesen lefedi a szélét és nagyon jól le van kerekítve. 5D (a hirdetés szövege hibás) és olcsó is.
Először por ment alá a feltételkor, de szösztelenítővel átgurítva újra feltettem. Se por, se levegő alatta. Tökéletes. Érzetre olyan, mintha nem is lenne rajta üveg... -
Sogi74
tag
Ma érkezett meg két tok/tartó:
https://www.hellonomad.com/leather-case-wallet-iphone-7-slate-gray
https://www.amazon.com/dp/B00LZRUPDY/ref=twister_B00MZ2UM6S?_encoding=UTF8&psc=1Nagyon jók!
Ui.: a német amazon-on ingyenes szállítás van Magyarországra!
-
Sogi74
tag
válasz
C.Brigante #14149 üzenetére
Nekem is Btech-es van! Sok tokot kipróbáltam és ez volt az a tok ami alá szinte semmi por nem ment! Viszont eléggé csúszós!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Teasers #14140 üzenetére
Én se akartam venni, mert mondom egy kis semmi sz@rért nem adok ennyit. Végül csak megvettem, és imádom... Hátránya ugye hogy nem teljesen védi a telefont, de lefóliáztam alatta és úgy került fel rá. Itt csináltam róla egy pár képest videót is. Nekem az volt a célom vele hogy a telefon formáján ne rontson sokat, illetve karcok kisebb esések ellen védjen. Ezt mind megkaptam, tényleg minőségi (több F1-es alkatrészek is ilyenből készülnek), a fogása is nagyon jó, és tetszik hogy az autós tartójára szépen rácuppan, és stabilan is tartja.
-
galaxys80
veterán
[link]
2 hét használat után nyugodt szívvel merem ajánlani.
Mindenhol tizedmilimitérnyi pontosságú és teljesen körbe véd. Szinte észrevehetetlen vékonyságú és kellemes a tapintása. Nyilván leesés ellen nem ez a megfelelő tok.
Számomra egyetlen funkciója, hogy ne csússzon a telefon.
Úgy voltam vele, hogy tesztként rendelek egyet, aztán ha nem válik be, akkor megy a kukába. Végül leváltotta a kissé már viseltes Ozaki tokomat. -
tboldi
nagyúr
-
20ár
tag
Tudtok ajánlani jó minőségű (tehát teljesen illeszkedő) tokot? Vettem egy Spigen tokot, de ez kicsit talán vastag, bár jó a fogása és jól illeszkedik. Esetleg egy vékonyabb szintén Spigen tokkal jól járnék? Jól illeszkednek azok is?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
laszlomijin #14134 üzenetére
Nem szedi, az hogy jó e meg kinek mi tetszik. Én ilyen fóliákat tok alá használtam csak.
-
laszlomijin
tag
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye a karbon fóliákról iphone 7 plus matt feketére szeretnék!
Inkább haggyam vagy jó ötlet? Nem szedi meg a festéket?
Köszi a válaszotok!! -
lorinho
aktív tag
Sziasztok!
A munkatársam SIM kártyát cserélt az iPhone-jában és ugye kéri az apple ID-t, de elfelejtette a jelszavát. Próbáltuk a jelszó visszaállítást, de az sms-ben kapott biztonsági kódokat nem fogadja el. Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm a segítséget előre is! -
kovbandi82
őstag
Nekem nem voltak a kábelekkel gondok. Utángyártott Baseus kábeleket használok.
-
Yasuji
csendes tag
Sziasztok. Újdonsült 7 tulajdonos vagyok és az lenne a kérdésem, hogy azok a tokok, amikben nehéz benyomni a power gombot kárt tehetnek a telefonban/gombban? Ugye kicsit erősebben kell megnyomni, ezért merült fel bennem.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
nickedez89 #14120 üzenetére
Igen, az enyém gyári kábel volt. Az ugy. jobban bírja!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kovbandi82 #14117 üzenetére
Az jó, ha nem a telefonnal gond.
-
kovbandi82
őstag
Vodás vagyok, Nekem is gyakran előjön. Hálózati gond volt múltkor. Mondták tegyem át 3G-re és jó lett.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
C.Brigante #14108 üzenetére
Van akinek lepattog, de használattól is függ.
-
moleculez
veterán
A telóm eszi a kábeleket:
A csatlakozó közepe felé eső csíkok lekopnak, vahy kifeketednek, vagy nem tudom mi történik velük, de egy idő után így ugye nem tölt. Megpiszkáltam, nincs-e benne valami, de tiszta. Munkatársam töltőkabelén is láttam ilyen tünetet, neki is hetes van. Vettem új kábelt, 2 töltés után ilyen lett...
Ötletek? -
C.Brigante
veterán
Tenyleg ha mar elojott a szo rola, van itt valaki akinek elkezdett lepattogni a matt fekete festek? Vagy egyaltalan barmi szeriahiba? Nekem 2017oktoberi gyartasu a telefon remelem azert addigra figyeltek a gyermekbetegsegekre.
-
válasz
Strabonyec #14103 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Én az i8-cat választanám. Max az i7,de azt minél olcsóbban,ha lehet. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ha csak ez a kettő fér bele, akkor i7, de ahogy előttem is mondták, inkább i8.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Szerintem a legnagyobb hülyeség 150 ért 6S-t, vagy 190-rét hetest venni. i7-est már itt "újat" 130-ért veszel, használtan meg alatta. Ha 190 ezret is rászánnál akkor szintén újonnan már akár GSM-ből 200 alatt is megveheted számlásan az i8-at.
-
Strabonyec
csendes tag
Sziasztok!
Most állok telefon vásárlás előtt és nagyon vacillálok Iphone 6s és Iphone 7 között.
Eléggé vegyes véleményeket olvastam mind két telefonról, annak tekintetében, hogy melyik éri meg jobban.
Jelen konstrukciómban az iPhone 6s-t 150k -ért míg a 7-est 190k ért tudnám elhozni.A vacillálás fő oka a panaszok az i7 kopására (mivel matt feketét szeretnék).
Szeretném a tanácsotokat kérni, hogy mivel tudom a legjobban védeni a kopástól a 7-est és hogy a sok netes újság által emlegetett hibák mennyire jönnek elő ?
Ennek fényében döntenék 7-es vagy 6s között.
Köszönöm a válaszotokat!
-
tboldi
nagyúr
válasz
leslieke #14100 üzenetére
Bár nem írtam oda, de persze csak akkor működik (még ha kizárólag csak kábelen is), ha az autó is támogatja.
Nekem a Honda Jazz-zel nincs ilyen problémám.
De ha cserélném egy új Suzuki SX4 S-Cross-ra (van rá esély), az ismeri a CarPlay-t, meg az Android Autót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest