Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az akkumulátor kímélésének mi a legjobb módja?
Értem itt hogy soha ne merüljön le teljesen? vagy lehetőleg mindig töltsem fel 100%-ra? vagy csak 95-re? stb.. -
laccy88
senior tag
sziasztok! gondolom senki nem használja az iphone-ját pioneer autórádióval az appradio alkalmazással.
Na nekem a 11.1 óta a Waze indítása után a fejegység kijelzőjén csak fekete képernyőValaki?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mrhitoshi #12693 üzenetére
Hátrányod nem igazán lesz, mindent meg lehet oldani windows-os pc-vel is. Én mondjuk pc-re is akkor kötöm csak mikor eladom, hogy legyaluljon róla mindent. Bár mióta nincs JB telefonról is megy.
Apple music-ról nem tudok nyilatkozni, spotify-t használok a kezdetektől, a fórumtapasztalatok szerint valamennyivel jobb is. De az Apple Music is ingyenes 3 hónapig (vagy egy, majd valaki megmondja) ki tudod próbálni és dönteni, hogy melyiket akarod használni. -
mrhitoshi
veterán
Sziasztok!
Telefont kezdtem el nézegetni, és mivel két lehetőség közül lehet ma már csak választani, igy az egyik az Apple, tőlük is a iPhone 7.
A kérdés az az, hogy milyen hátrányok fognak érni, mint felhasználót, ha nem Apple ökoszisztémát használok ? Gondolok itt arra, hogy a laptopomon Windows fut, sok Microsoft terméket használok, illetve zenét Spotify-on hallgatok, szóval kb semmilyen Apple szolgáltatást nem vennék igénybe, jelen állás szerint.A másik, ha már Apple music. Objektíven megítélve, milyen előnyei vannak esetleg a Spotify-hoz képest ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
realmadrid #12682 üzenetére
Ha hibátlan, sok garis 150e.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, szerintetek milyen árban megy most egy használt, 32GB, fekete, független, rendes Apple garis készülék ? Ami nem GSM papíros...
Köszi -
Ed Parker
nagyúr
Volt a kezembe tízes, csinos darab, kell
-
mrc4y
tag
istibond:
youtube nálam is égeti a telefont frissítés óta és meríti is. 1.2 óra YT-al (meg szokásos használattal) van most 3 óra 42 perc kijelző időm és 24%-on vagyok. -
Algotis
addikt
válasz
dvdbackuper #12671 üzenetére
Nem, egy full szilikonos tok van rajta, most megpróbáltam azért anélkül kalibrálni, stb, hátha, de nem hozott javulást.
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Az Apple Maps és a Google Maps is nálam mindig rosszul mutatja az irányt, amerre nézek. Kb. 15-20 fokot tér el a valóstól.
Teljesen egyenes úttal párhuzamosan fektetve a telefont nem teljesen mutat a jó irányba.
Az iránytű működne rosszul, vagy mi lehet? Néhol azt írják, hogy a Maps nem használja az iránytűt az irány megállapításához (ez nem tudom, hogy igaz-e), akkor viszont nem tudom, hogy simán az iránytű jól működik-e...
Esetleg ilyen nálatok is? Ha nem, mit lehetne tenni?Köszi,
Algotis -
JoseGee
tag
Teszteltem, 7 perc YT nulla melegedéssel és 2% aksi merüléssel. 11.1
-
istibond
tag
válasz
domerator #12655 üzenetére
Na ezaz amit nem szeretnek kb 2 hete allitottam be ujkent mert akkor is rossz volt .. most megint szorakozni vele azert eleg nevetseges szerintem hogy ilyen gondok vannak allandoan, a 7 esem es az SE is csinalja nagy macera lenne mind kettonel megcsinalni ... es mas is tapasztalta rajtam kivul . Meg varok hatha jon frissites az appra.
-
mrc4y
tag
másnál nem bugos a kijelző feloldásnál a képernyő teteje? elég ronda beakadás van nálam vagy olyan ocsmány animáció bug
-
domerator
veterán
válasz
istibond #12641 üzenetére
Nekem pont ellenkezo a tapasztalatom a 11.1 beta 5-tel... epp tegnap gondoltam ra, hogy amiota fenn van a telon, azota nem melegedett a telefon, pedig elotte neha volt melegedes.
Most direkt kiprobaltam, youtube videot neztem vagy 5 percig, elotte a tokot is leszedtem es semmi melegedes, de langyosodas se volt! -
istibond
tag
válasz
Adam8199 #12644 üzenetére
Na koszi a gyors reakciot ! Akkor megnyugodtam hogy nem csak nalam van gond.
remelem fejlesztok minel hamarabb javitjak az appot. Es neked is csak a youtube alkamazassal van gond?
En is probaltam hard resetet, ujratelepiteni, de gyari visszallitast nem szeretnek mert azert utana ujbol minden visszarakni hosszu ido..
Van iphone se m is az szinten ugyanezt csinalja.
Nem tom hogy az app hibaja vagy az ios e ,de valami javitas kene mindenkepp. -
istibond
tag
válasz
istibond #12641 üzenetére
Helyesbitek most ellenoriztem, nem csak videonezes kozben, folyamatosan a kezdolapon voltam a youtube alkalmazasban nem is nyultam hozza a kepernyohoz csak bamultam,es kb 10-15 masodperc es forro lett a hatlap, szoval nalam hasznalhatatlan, 4 % ot merult kb fel perc alatt ..
-
istibond
tag
Nekem a youtube alkalmazas meriti nagyon de csak akkor ha videot nezek ha csak keresek, nezelodok akkor nem.. pl
Ahogy rakattintok egy videora pillanatok alatt forro lesz a kamera alatt a hatlap... ez tegnap ota csinalja ha jol vettem eszre amiota frissitettem ios 11.1 re ...
Hard reset volt mar , ujratelepites is de semmi valtozas remelem kijavitjak az alkalmazast...
Mas nem tapasztalt ilyet?
11.03 ios frissites utan csinaltam egy gyari visszaalitast mert ugy merult a telefon mint a titanic meg keszenletben is tobb szazalekot orankent , szerencsere megoldotta de most ios 11.1 ujra elszarja a youtube, remelem nem kell megint gyariba rakni a telot. -
-
Amúgy én nem tudom mi a fa** van már, de direkt nem váltottam eddig 11-re, mert túl sok rossz véleményt olvastam. Erre az érintetlen 10-es IOS-om alatt elkezdett a telefon merülni mint a disznó az utóbbi 2-3 hétben. Egy rohadt appot nem tettem rá (amik rajta voltak, azok is minimális dolgok), app update sem volt, ugyanúgy használtam ahogy eddig is. Mondom nem írom meg ezt ide, nem picsogok, biztos csak szellemeket látok...
Erre ma eljátszotta, hogy itt az orrom előtt az asztalon 35% körülről kb. 4 óra alatt eljutott odáig hogy kikapcsolt! Eközben egyszer sem volt a kezemben, végig standbyban pihent, ezért nem is vettem észre. Nem is tudom hány éve sikerült utoljára csutkára meríteni iphone-t, azért ennél jobban figyelek rá.
Nem akarok ezzel semmit sem mondani, nem gondolom hogy az Apple nyomatékosítani akarta hogy itt az ideje a 11-es updatenek, nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, simán csak kapják be
-
-
Adam8199
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne,nagyon hamar lemerül a telefon.Teljesen feltöltöttem majd,egyszer csak azt vettem észre hogy 100%-ról hirtelen leugrott 95%-ra.És ezt folyamatosan így csinálja.Az akksimmal lenne valami baj?Egyébként ios 11.1 de ezt már,11.0.3 csinálta.Válaszokat előre is köszönöm. -
domerator
veterán
Ma reggelre szépen felajánlotta a 11.2 dev bétát a gép. Nem tudom mitévő legyek, a 11.1 béta 5 teljesen jó (kivéve számológép), mi lesz ha elrontom?
-
Kinek hogy jön be a 11.1?
Nem tudom felrakjam-e. -
Nus
tag
Ezt nem hiszem el, a home screnrol ikonokra a 3d touch tenyleg sima lett nem lagzik, de a control centerbol ugyanugy lagzik😞
-
abopeti
tag
Üdv!
Tud nekem valaki "megbízható" sufni GSM boltot ajánlani? Aki ilyen boltban vette a telefonját, kérem, hogy írja meg, hogy hol, ha kell, akkor privátban, nem akarom a reklám fogalmát kimeríteni.
nem szeretnék úgy járni mint MarKoo fórumtárs!
Most térek át androidról, még soha nem volt iphonom. A hivatalos garanciás megoldás nem érdekel, mert az nagyon drága és az aktiválástól számítva így is kapok egy év apple garanciát, jól tudom? -
Titi76
aktív tag
Ha telepítettem OTA a 11.1-et hogy tudom PC-vel full újra telepíteni ezt úgy hogy megmaradjon minden beállításom/adatom?
-
19_OsY_81
aktív tag
Nah, ennek a verziónak kellett volna lennie a 11.0-nak. Ez most így nagyon egyben van... Végre!
-
19_OsY_81
aktív tag
Mi ez a 3D touch alkalmazásváltó? Hogyan működik?
-
ruarua
tag
válasz
B-L-A-C-K #12605 üzenetére
Volt sima i6-om. Használtan vettem, kicsit viseletes arany színű házzal. Annál vettem egy fekete hibás iPhone-t és ment bele az arany procija. Sokkal szebb volt, viszont touch id valóban ugrott (fekete ház fehér gombbal, okádék) inkább a vízállóság miatt nem állnék neki itthon az i7nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.