Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
beer1
aktív tag
Rendben, felteszem és kiderül, hogy nálam milyen.
Igaz most sincs baja, csak mintha jobban merülne, meg ahol a kis widgetek vannak az az oldal is laggol, de ezen kívül semmi baja nem volt. -
19_OsY_81
aktív tag
Hogy tudok FLAC zenét a telefonra másolni?
Köszi
-
beer1
aktív tag
Sziasztok!
Láttam, hogy elérhető a 11.2.5os frissítés.
Aki már felrakta, mit mond milyen ?
Van probléma vele ? Akksit nem meríti ?
Mert az előző mintha egy kicsit jobban szívná lefelé és hatha ez megoldaná ? -
Csabee.
nagyúr
Safariba most már ha háttérberakom a youtubeot akkor nem szól. Sikerült ezt is “megoldani” úgy tűnik.
-
válasz
scabiosa82 #13881 üzenetére
Elég egy topikban megkérdezni.
-
scabiosa82
tag
BB10-hez hasonló, felpöccintős billentyűzet létezik ios-hez?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
nickedez89 #13876 üzenetére
Próbálta valaki ezzel a programmal ezt a funciókt?
Turn Off iOS Software Update Notifications RemindersMennyire megbízható biztonságos? Gondolom nem minden funkciójához kell JB.
-
galaxys80
veterán
válasz
nickedez89 #13876 üzenetére
Kipróbáltad amióta letörölted az iTunes-t?
Csak, mert emlékeim szerint a nélkül nem működik. -
nickedez89
senior tag
Valaki ajánlotta itt nem rég a 3uTools nevű progit iTunes helyett.
Most kipróbáltam a napokban és tényleg nagyon jó! Az iTunes már nincs is a gépen!Azt lehet tudni, hogy az akksi információk amit kiír mennyire hiteles? Nekem azt írja 138x lett töltve és 95%-os az akksi. 9 hónapos lesz a teló, ez reális lehet? (Egyébként az Apple garanciát is egy kattintás vele lekérdezni.)
-
válasz
o_pegazus_o #13873 üzenetére
4-500 ft-ért kapsz noname ilyeneket.
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok!
Ez a tok van a telefonomon. Nagyon masszív slim tok, csúszásgátló kialakítás. A belső oldala szintén olyan kialakítású, hogy az egy éves matt telefon hátoldala teljesen karcmentes, új állapotú.
Ár / érték arányban szerintem nagyon versenyképes -
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #13870 üzenetére
Jól. A következő frissítésben lesz benne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
nickedez89 #13870 üzenetére
Majd a 11.3-ban lesznek ezek. Február elejére ígérték az első bétát.
-
nickedez89
senior tag
válasz
orsacchiotto #13869 üzenetére
Jól látom, hogy ebben még nem látom az új "akksi állapotának kijelzése" és a "dönthetek a lassításról" funkciókat?
-
Gyufaaa
veterán
11.2.5 elérhető
-
gabor907
tag
válasz
B-L-A-C-K #13794 üzenetére
na megvan már amit akatam
ha dokumentumot kapok amit leakarok menteni, akkor csak akkor látszik a fájlokba a saj telefon és akkor mentheted a dolgot, ha a mgfelelő alkalmazás telepitve van.
tehát, ha viberen jön egy pdf csak akkor tudod menteni a saját telefonra ha rendelkezel adobe-val. és ezek után mindent abba a mappába tudsz menteni és könnyen visszakeresni.ezt szerettem volna kideriteni, met androidon egyszerü volt, nekem pl szüségem van erre, és remélem más is ha hasonlo problémával találkazok ezzel a poszttal segitettem neki
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
Nos, ma elmentem a telefonért, és állításuk szerint vadonatúj a készülék, refurbished készüléket 2 éve már nem adnak cserénél. Korrekt volt minden
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok! IPhone 7 készülékre kellene keresnem piros színű csinos tokot.
Tudtok ajánlani itt?
-
lindermen
senior tag
válasz
realmadrid #13849 üzenetére
Köszönöm
-
scabiosa82
tag
válasz
tboldi #13827 üzenetére
Köszi, korábban már próbáltam a Documents alkalmazással, de nem sikerült rájönöm hogyan is kellene.
Egy droidosnak fura ez, hogy alkalmazásba kell másolni a fájljait. De az nagyon faxa, hogy bele másolhatok bármit, és a megfelelő alkalmazással megnyitja a teló
!
A VLC a 2. megnyitástól duplázza a lejátszási litában szereplő címeket, szóval az kilőve. -
mate543
tag
Érdemes hasonló tokot vásárolni? Vagy van valakinek hasonló tokkal tapasztalata?
Sztem nagyon menők.
-
galaxys80
veterán
válasz
kovbandi82 #13846 üzenetére
De akkor, miért nekem válaszoltál?
Ez az mikor az előzményeket nem olvassa el valaki. -
-
lindermen
senior tag
válasz
realmadrid #13745 üzenetére
Szia! Honnan rendelted a fóliát? Nehéz feltenni? Attól félek hogy nem tudom pontosan feltenni... Van rá valami biztos módszer?
-
JoseGee
tag
Ha új simet rakok a telefonba, új számmal, fog nyekeregni az Apple ID vagy akármi a változás miatt?
-
vilmose33
őstag
válasz
leslieke #13838 üzenetére
Remek program
. Mi is kint voltunk szánkózni most délután vagy másfél órát. Videóztam,fényképeztem,telefonáltam nem vettem észre ,hogy jobban merült volna. Illetve jól működött végig. Arra azért figyeltem mikor haza jöttünk kb. fél órán keresztül békén hagytam, bár lehet felesleges óvatoskodás volt.
-
leslieke
Jómunkásember
Ma kint voltunk a hóban játszani a gyerekkel. Legalább egy óráig. Ez alatt néha használtam is a telefont és minden hibátlanul működött. Bírja ez a telet is.
-
galaxys80
veterán
válasz
kovbandi82 #13836 üzenetére
-
-
-Ben-
veterán
Nyugodjunk meg...
-
tboldi
nagyúr
Mondjuk ha nem is USB-n, de Wi-Fi-n keresztül lehet pl. a VLC-be, vagy a Documents (by Readdle) nevű appba másolni és onnan hallgatni.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
scabiosa82 #13816 üzenetére
MP3: USB-vel összekötöd és rámásolod telóra vagy iTunes-on keresztül.
Flac-et én Waltr 2 -vel szoktam rátolni.iTunes-on illetve Waltr 2-n keresztül talán annyival jobb, hogy a zenelejátszóra kattintva amtomatikusan betölti a dalokat, amíg, ha csak másolod rá egy könyvtárba, mindig meg kell nyitni az adott könyvtárat, mert nem olvassa ki automatikusan onnan a dalokat a lejátszó. De ez is egy opció.
-
válasz
scabiosa82 #13816 üzenetére
[link]
Majd az első találat. -
scabiosa82
tag
Sziasztok!
Lehet nevetségesnek tűnik, de sajnos 2 hónap ios használat után sem jöttem rá, hogy a fenébe lehet saját zenét varázsolni a készülékemre. Tudom, ott a Spotify és társai, használom is ezeket, de időnként szívesebben hallgatnám a saját dalaimat, offline. Droidon ez pofon egyszerű volt, felmásoltam akár a belső tárhelyre, akár memkarira és hallgattam. Lehet béna vagyok, de nem sikerült iTunes-szal sem. Filmet vagy vidit már tudok, de a zene kifogott rajtam, szóval kérek mindenkit, ha tudna egy normális és működő leírást vagy youtube linket adni, megköszönném. -
BaLee
addikt
válasz
realmadrid #13812 üzenetére
Én ezt vettem javaslatodra és jó választás volt tok alá!
-
-
realmadrid
aktív tag
-
_Aaron_
csendes tag
Sziasztok!
Tokot és fóliát szeretnék venni egy iphone 7 plusra, szóval milyet ajánlotok?
A telefont karcmentes állapotban szeretném tartani. Régebbi tokoknál amit vettem mindig bejutott kosz a telefon és a tok közé és karcos lett a telefon hátulja meg az oldalai. Köszönöm válaszaitokat előre is!! -
válasz
nickedez89 #13805 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Nagyon olcsón tudok hozzájutni, ennyiért - még többért is ahogy nézem - el tudom adni, max megválok tőle ha nem jön be.
Xiaomi Miband2-m van, abban ugye az akksiidő ami nagyon jó. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #13807 üzenetére
Érdekesen működik, pár napja nem akar várost váltani, most váltott és még az időjárás is stimmel.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nickedez89 #13803 üzenetére
Legalább jó időt mutat?
-
nickedez89
senior tag
válasz
kovbandi82 #13804 üzenetére
Én használok, nem meríti a telefont számottevően, szinte észre se venni!
Hogy megéri-e az szerintem egyéni preferencia kérdése!
Én most nem venném meg újra, de eladni nem akarom mert szeretem és végülis hasznos számomra!Hogy úgy mondjam a jót könnyű megszokni, ha nem próbáltam volna ki akkor nem hiányozna ha nem lenne!
-
válasz
nickedez89 #13803 üzenetére
Egyszer csak gondol egyet és jó lesz
Én is szívtam vele, de elengedtem. Mondjuk bosszantó, MIUI rom csinált ilyet nekem, mérges is voltam.
Más: Watch3-at használ valaki i7-el? Akksit mennyire meríti?
Egyáltalán érdemes kiadni annyi pénzt érte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.