Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titi76
aktív tag
Azt észtevettétek ha a vezérlőközpontból “kapcsolom” ki a WiFi-t pl. este, reggelre fel van csatlakozva ismét? Többször előfordult már. Persze tudom hogy az nem kapcsolja ki a wi-fi végfokot csak leválaszt. Illetve már valaki írta hogy ha a beállítások ikon 3DTouch wi-fi menüben lépek nem keresi automatikusan a wi-fi hálózatokat. Ez ficsőr vagy hiba?
-
dud998
őstag
válasz
szildavid90 #12193 üzenetére
Én arról váltottam, én nem bántam meg. Sőt.
Most már nem is szeretnék visszamenni Androidra. -
ruarua
tag
válasz
S7-nél sokkal pörgősebb, gyorsabbak az app-ok. Kamera viszont gyengébb. De kárpótol a live photo. Kijelző is visszalépés. Viszont ha nem egymás mellett használod, fel se tűnik. Nekem mindkettő van, iPhone-t szeretem jobban/használom fő telefonomnak.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Megéri
-
válasz
Akkor még a 4S-t is megéri megvenni.
-
válasz
Meg.
-
szildavid90
aktív tag
Megeri meg iPhone 7-et venni? Galaxy s 7-em van.
-
atee
őstag
11.0.3
-
pedrobike
aktív tag
Hali,nektek is van olyan hogy egyes app-ok jelzései megmaradnak?gondolok gmail,megnézem kilépek és marad a jelvény,messengerről nem is beszélve,köszi a választ
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Bazsi101 #12180 üzenetére
A tokot az alin vettem a nillkin store-ból mobilról, ott olcsóbb, ha jól emlékszem 15 USD volt:
A töltőt meg innen:
Megmondom őszintén nem tudom mennyi a teljes feltöltési ciklus mert sose csinálom azt, hogy lemerítem-feltöltöm. Csak azt éreztem, hogy a kábeles töltés k*va lassú, elég sokat használom napközben, gyakorlatilag mindig rádugtam/kihúztam/odahajoltam a töltőhöz stb. Most szinte folyamatosan az asztalon csücsül és gyorsan fel tudom kapni ha van bejövő hívás.
Hogy mondjak is valamit, érzésre nem tűnik lassabbnak a gyári kábelesnél.
-
-
Viper26
nagyúr
Ezek független telefonok nem T-s vásárlás, akkor is lehet itt kérni?
-
Viper26
nagyúr
Biztosítást lehet utólag vásárolni?
Ha igen akkor milyen összeg 12 hónapra? -
Gigicuci
senior tag
Vettem egy Nillkin tokot (Magic Case), amivel tudja az i7 a vezeték nélküli töltést, meg egy szintén márkatárs asztali Qi töltőt. És meglepően kényelmes, jól működik.
Ha hunyorogva nézek rá, olyan mintha i8-am lenne.
-
leslieke
Jómunkásember
Nos találtam egy hibát, a kocsira kötve a legújabb ios alatt a lejátszó "ugrik" és csak minden második számot játssza le.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
nickedez89 #12170 üzenetére
Tényleg, ennek az új formátumnak miért van értelme?
-
dud998
őstag
válasz
nickedez89 #12170 üzenetére
Ez nekem is jól jött, köszönöm szépen!
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Amióta ios 11-re frissítettem a elkészült képek HEIC formátumban készülnek és laptopra másolás után a Windows nem tudja lejátsuani. A telón nem lehet beállítani valamit hogy ismét jpg formátumban készüljenek a képek?
-
pepetech
őstag
válasz
leslieke #12164 üzenetére
Érdemes frissíteni? Nekem még mindig úgy van ahogy a boltból kihoztam. Vagy várjam meg míg minden hiba 100%-ig eltünik és akkor essek neki?
Előre bocsi ha sokat kérdezek és bosszantó leszek 3G,3GS,4 után 5 évig droidon voltam ott értettem a dolgokat. Most újra meg kell tanuljak mindent.
-
sniphoe
aktív tag
Kijött a 11.0.3.
-
Algotis
addikt
válasz
pepetech #12159 üzenetére
1 méter mélységig 30 percig az IP67-es szabvány értelmében nem eshet baja, így az említett "balesetnek" nem kéne problémát okoznia
Kérdés
Néhány app mostanában (Snapchat főként, ritkábban Google Maps) fogja magát és 8-10 másodpercre befagy, addig hiába nyomkodok akármit, nem történik semmi. (Home gomb reagál, rezeg is, de nem lép ki)
Napi egyszer valamelyik előjön...
Ez ilyenkor az app hibája, vagy valami nálam nem lehet okés? Csinálnom kéne valamit? -
pepetech
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefon akkor vízálló? Vagy tényleg csak cseppálló? Ha a kádban olvasgatok és kicsúszik a kezemből foshatok vagy sem?
-
ricsics
csendes tag
Sziasztok!
Egyik barátomtól tudom, hogy az Arénában van olyan lehetőség, hogy nem tokot, hanem valami 360 fokos fóliát raknak a telefonra, ami elől-hátul védi a karcoktól, meg elvileg valamennyire az ütést is tompítja. Kb 11-12 ezer ft, nagyjából egy órás munka. Egy hete van fent neki egy jetblack készüléken, előnye, hogy gyönyörű, mintha nem is lenne rajta semmi, fogásra sem olyan csúszós. Hátránya eddig semmi, erre lennék kíváncsi, hátha van valakinek valami tapasztalata ilyesmivel.
Emlékszem, annak idelyén ilyen folyadékkal szúrták az emberek szemét, hogy rákennek valami kenőcsöt és az majd jobban megvédi a kijelzőt, mint egy fólia. Aztán innen a fórumról tudom, hogy jól beszopta vele mindenki, akinek volt. 😁 -
nickedez89
senior tag
iOS 11 (11.0.2) tapasztalatok:
- Az ujjlenyomat olvasó szerintem is gyorsabb lett illetve jobb hatásfokkal üzemel.
- Akkuidő nálam ugyanolyannak tűnik (kicsivel jobban merül de ez valószínűleg a watch miatt van..)
- Az animációk most mintha még jobban el lennének nyújtva, pedig számomra eddig is lassította a reszponzivitást!
- A böngészés gyorsabb, a 30+ állandóan megnyitott lapot is mintha jobban kezelné.
- Enyhe laggok sajnos előfordulnak ami 10-en nem volt! (Pl.: főképernyőn lapozásnál)
- Nem tetszik, hogy fentről lehúzva az értesítéseket nem "koppan" mikor leér. Az új control centerért sem vagyok oda de szokható.
Most ennyi jutott eszembe.🤔
-
pepetech
őstag
Üdv srácok. Most csatlakoztam a soraitokhoz egy i7-el remélem jó társaság vagytok
-
Kyller
senior tag
Újabb bugot találtam: Ha 3D touch-csal lépesz be a Wifi beállításokba, akkor nem keres automatikusan hálózatot, ki kell lépni a főbeállításokba majd vissza, hogy elkezdjen keresni... Elég bosszantó!
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
JamesHolden #12136 üzenetére
Ez a wifi lassulás nekem is volt az elején, de aztán megszűnt magától.
-
válasz
Drizzt01 #12130 üzenetére
Ebből a szempontból ugyanaz, sőt a szürke még jobb. Fotózásnál a fehéregyensúlyt a fehér, fekete vagy szürke felülethez képest lehet a legjobban mérni. Ha a képeken a homok sárgás, elszíneződött, akkor az nem jó fehéregyensúly. Ha csak szürke helyett fehér, akkor csak túl világos lett, de a fehéregyensúly rendben van.
-
spider80
őstag
Sziasztok!
Elképzelhető hogy ma beeruházok egy I7re, sosem volt még iphone-om,igy elsőre 2 kérdésem lenne:
- Az euronics üzlet hivatalos viszonteladónak számit? jár az 1 éven felül a +1 év szavatosság?
- programokat nem lehet semmivel lockolni plusban,mint androidon? legalább pin kóddal vagy valami,hogy feloldott telefon esetén ne lehessen elinditani az adott programot. -
wolruf
őstag
válasz
Nekem is van hasonló tapasztalatom a nettel. De nem mindenhol. Van, hogy teljesen jó, de ha arrébb megyek, látszólag ugyanazzal a jelerősséggel meg megáll/belassul.
-
bigsee
addikt
válasz
Hogy oldod fel 3DTouch-al?
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
iOS 11 felrakása óta 2 fő problémám van amire nem találok megoldást:
1; WiFiről a net iszonyat belassult, annyira gyatra, hogy még sebességet is alig tudok mérni vele. Barátnőm Androidos telefonja valamint a PC-nk is ugyanazt a hotspotot kapja és jön a 100Mbit! Jelerősség az iPhoneon fullos pedig. Mobilnetem 4G-n hasít.
Próbáltam a hotspotot “elfelejteni” majd újracsatlakozni ill. hálózati beállítások visszaállítása is megvolt. Nem oldotta meg...
Ahogy olvasom nem én vagyok az egyedüli aki ezzel a problémával szembesül: https://discussions.apple.com/thread/8074502?start=0&tstart=0
Tényleges megoldásba eddig nem futottam bele, ti esetleg?2; 3D touch-al kioldva landscape módban fogad a telefon, annak ellenére, hogy portrait helyzetben van. Jellemzően csak akkor ha valamelyik appra (pl. Gmail) zártam le a telefont a jobb oldali “sleep/wake” gombbal
Más is találkozott hasonlóval?Köszönöm
-
R19
senior tag
Van itt olyan emberke aki 6s-ről váltott 7-re?
Nagyon érdekelne a tapasztalata, véleménye, egy mini összehasonlító teszt formájában. 🙂
Előre is köszi! -
spawn21
veterán
Lehet beképzelem, de az új bétával jobb az aksi
-
B-L-A-C-K
titán
Ahogy olvasgatom az iOS 11.1-nél visszajön 3D Touch-al oldalt hosszan nyomom alkalmazásváltás....
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Drizzt01 #12118 üzenetére
Teljesen más a két kép szöge. Az első képnél azért állítja így a fehéregyensúlyt, mert teljesen az optikába világít a fényforrás, így nyilván ahhoz fogja igazítani.
De lehet neked van igazad, egy szobában való akváriumfotózásra nem az iPhone lesz a megfelelő céleszköz. -
Drizzt01
őstag
válasz
moleculez #12115 üzenetére
Lehet hogy jobban néz ki az iphonos kép , viszont nem az a valós . Gyakorlatilag már nincs is kék sor ami világít. Csináltam az előlapival is . Az rlső a hátlapi , a második az előlapi
Egyébként értem én hogy lehet appot használni , de minden kép előtt állítsam be ha fotózni akarok ?
Azért az már vicc ennél az árkategóriánál . Volt egy Z3-am , az profi képeket készített . Lehet én várok sokat az almától . De ez így nem kerek. -
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Nem tudom jó helyre írok-e?
Van egy 128Gb 7-es iphonom , az a gondom , hogy mikor fotózom az akváriumot , az egész túl kékes . Viszont az asszony gagyi lenovója meg valósághű képet készít . Mi lehet a gond , mit kellene állítanom ?
Az első az enyém , a második a lenovo
Előre is köszi a válaszokat -
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Ios 10-ről való frissítés 11.0.2-re 61-es hibakóddal megakad. Ugye még csak ezt meg a 01-et írja alá az apple. Mi lehet a gond? Mostanában minden frissítésnél megakad, és egésznap ezzel kell bohóckodnom. Iphone 7-ről van szó. -
kchris78
veterán
válasz
leslieke #12083 üzenetére
Persze hogy az. Hanyan voltak itt a topicban hogy jajaj belassult a rendszer, senki vagy legalabbis nagyon kevesen vartak legalabb 1-2 napot hogy megvarjak hogy az a szerencsetlen beindexelje magat (persze vannak hibak de joval kevesebb embernel mint amennyi ide irt hogy lassu stb).
Mibdenkinek: megnyugtatok mindenkit, aki azt gondolja hogy ios10-el majd faszabb marad a rendszer:
Most jon ios11 miatt kb minden appra frissites, ha azok nagyobbak - tobb memoriat foglaloak, nagyobb cput igenyloek lettek UGYIS be fog lassulni ha az ios10 -en marad egy iphone foleg ha az 6-os amiben relative jo lassu cpu/ssd vezerlo es 1GB RAM van. Aztan majd lehet szidni az applet hogy direkt belassitotta a telefont.
Extra: olvassatok vissza amikor a 10 kijott ugyanez volt, hogy a 9 milyen fasza volt es azon kell maradni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.