- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
istibond
tag
Nekem a youtube alkalmazas meriti nagyon de csak akkor ha videot nezek ha csak keresek, nezelodok akkor nem.. pl
Ahogy rakattintok egy videora pillanatok alatt forro lesz a kamera alatt a hatlap... ez tegnap ota csinalja ha jol vettem eszre amiota frissitettem ios 11.1 re ...
Hard reset volt mar , ujratelepites is de semmi valtozas remelem kijavitjak az alkalmazast...
Mas nem tapasztalt ilyet?
11.03 ios frissites utan csinaltam egy gyari visszaalitast mert ugy merult a telefon mint a titanic meg keszenletben is tobb szazalekot orankent , szerencsere megoldotta de most ios 11.1 ujra elszarja a youtube, remelem nem kell megint gyariba rakni a telot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest