- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
istibond #12641 üzenetére
Nekem pont ellenkezo a tapasztalatom a 11.1 beta 5-tel... epp tegnap gondoltam ra, hogy amiota fenn van a telon, azota nem melegedett a telefon, pedig elotte neha volt melegedes.
Most direkt kiprobaltam, youtube videot neztem vagy 5 percig, elotte a tokot is leszedtem es semmi melegedes, de langyosodas se volt! -
istibond
tag
válasz
istibond #12641 üzenetére
Helyesbitek most ellenoriztem, nem csak videonezes kozben, folyamatosan a kezdolapon voltam a youtube alkalmazasban nem is nyultam hozza a kepernyohoz csak bamultam,es kb 10-15 masodperc es forro lett a hatlap, szoval nalam hasznalhatatlan, 4 % ot merult kb fel perc alatt ..
-
-Ben-
veterán
válasz
istibond #4336 üzenetére
Az van, hogy ez egészen egyszerűen ilyen..
Kipróbáltam sokféle módon, mindig megkaptam azonnal az üzeneteket, kivéve amikor nagyon sokáig nem nyúltam hozzá. Ekkor 2 percet „késett”. Szvsz, ha kellő ideig nem nyúlsz a telefonhoz, akkor lekapcsol a WiFi, majd bizonyos időközönként frissít és begyűjti az értesítéseket. Emiatt késhet ekkor valamennyit, de ennek minden iPhoneon így kell működnie. Nekem mindig is így működött.
-
válasz
istibond #4234 üzenetére
Ezt a jelenséget se i7-nél,se i7 Plusnál nem tapasztaltam (vagy csak nem vettem észre
).
Droidnál tudom hogy van olyan beállítási lehetőség hogy a wifit lezárt kijezőnél lője ki az os,de ios-nél nem találtam ilyen opciót."hogy kapjatok igy meg az ertesiteseket ha nincs wifin?"
Mobilnet? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest