- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
ez eddig oké, én sem fűnyírás közben fogom használni, de a bogyó-babóca nálunk is kedvenc, ezért a 3 éves fiam csúnyán összefogja taperolni. A telefont is kezeli, ezt sem fogom tőle tiltani.
Szabikaa20: Köszi, megpróbálom majd óvatosan. Úgy olvastam, hogy karcálló az üveg, persze egy bizonyos behatásig.
Süvi: Köszi neked is, utánanézek amiket linkeltél!
-
SonyNex7
senior tag
Igazad van,de tégy egy próbát.
Próbálj meg 65 éves embernek megtanítani 20 angol szót aki a büdös életben nem mondott egy betűt sem angolul.Kihívás lesz...Kérdés.Sokan mondják hogy az ipad 4:3 méretarány nem a legjobb filmezésre?!Hogy is van ez pontosan?
Hogy fog mutatni egy normál full hd film rajta?Nem vetődött fel senkiben aki az airt vette,hogy inkább a minit kellett volna megvennie,a méret miatt?
Elkezdte vinni magával és rájött hogy inkább kisebb kellett volna,hordozhatóság miatt?!
Azért kérdem mert telefonnal így jártam.5"-t vettem de bánom. -
spawn21
veterán
-
vadászcsiga
félisten
Akkor ezt kibeszéltük, nincs több benne
Más. De rühellem safariban azt hogy se szó se beszed kilép miközben írok egy hosszú hsz-t, persze ha újra megnyitom sehol a szöveg. Úgy felbosszangott ma mint a fene.
Droidon chrome-ban olyan jól meg van ez oldva, még reboot után is megjegyzi az utolsó állást mindennel együtt. Miért nem tudjak ezt iOS-en is bele venni ha már verziók óta ilyen toketlen a memóriakezelése?
Grrr -
Kyller
senior tag
Amikor új üzenetet kapsz, akkor egy karikában megjelenik a küldő feje (head), és arra rákattintva bekúszik a chat ablak. Akkor is megjelenik, ha a chat történetesen ki van kapcsolva (vagy a messenger miatt még is be van? Mert a fb appban ki van szürkítve a chat...). Bosszantó, ráadásul mégjobban laggol tőle a facebook....
-
-
törölt tag
A Chrom-ot használom, mert a laptopom w8.1-es, így szinkronban vannak a jelszavaim.
Tudom h profi, fenn van a padomon nekem is. Azért nem volt jelen esetben jó, mert a vodás számlámat akartam letölteni, elküldeni a könyvelőnek, de pont azt nem engedte. Meg macera, külön megnyitogatom megint, belépek jelszóval, stb.(#4030) univerzita: Kösz, ez egy értelmes leírás. Gugliban más ilyen oldalakat hozott, de egyik sem így írta le, most sikerült.
-
-
Luser2000
addikt
erdoke!
Köszönöm a választ.
Azt eddig nem is vettem észre, hogy a Hangerő menüben van egy kapcsoló. Sajnos azonban még mindig nem jöttem rá, hogy mit állítsak úgy be, hogy egyszerre tudjon MINDENT elnémítani (halkítani és hangosítani).
Lehet csak nem értelek pontosan?Üdv.:
Balázs -
-
Urban Terror
tag
Engem is érdekelne az, hogy ha a világban van fél milliárd IOS eszköz, akkor józan paraszti ésszel végiggondolva evidens, hogy írnak rá kém, trójai, vagy vírus programokat is. Oké, hogy szinte mindent appstore-ból telepít az ember, de jpeg-ben, dokumentumban, filmben, zenében nem lehet kártevő? (bocs, ha naív a kérdés)
Meg ott vannak a JB telefonok, amikre torrentről is tesznek fel progikat. -
Ha azt mondjátok, hogy ez a normális, akkor OK
Köszönöm!
De ennyit simán tudott a kb. 2-3 éves használt iPad2-esem is, sőt egy korábbi - szintén használtan vett - 2-esem elment 14-15 órát is, igaz azon csak neteztem.Az OFF telefonommal - ha nem sokat piszkálom - összehozok akár 6 napot is, de 3-at mindig. A hosszú üzemidő a gyengém.
Korábban beszámoltak fórumtársak igen meggyőző üzemidőkről is itt és itt. Persze lehet, hogy zenét hallgattak kijelző nélkül...
Most 3 órája van a gyári töltőn; felrántotta 1%-ról 83%-ra, ez is tetszik.
-
Luser2000
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Én tegnap vettem eszre, hogy be tudok zárni appokat multitask felületen
Nagyon sok minden volt megnyitva, semmi lassulás, míg bezzeg egy droidos tab nagy valószínűséggel nem így lett volna... Én örülök, hogy végül Airt vettem. Sorolják az ismerősök, hogy ilyen meg olyan droidos cuccot is vehettem volna.
-
Sur1G
aktív tag
Sajnos ezzel az 1 GB rammal egyet kell értenem, mondjuk 7.1 óta (lekopogom) nem volt se egy újraindulás, se egy kilépés. Nem tudtam, hogy a 64 bites rendszerek jobban eszik a memóriát, ez így halál lesz az Air-nek. Gondolom, ha 2 GB memóriát beletettek volna senki nem venné meg a következő generációt. Kicsit az iphone 3G időszakra emlékeztet, mikor semmire nem volt elég ram, 1-2 év és itt is előjöhet (aztán remélem nem lesz igazam).
-
Sur1G
aktív tag
Mit jelent az, hogy a leginkább kiegyensúlyozott hardvere van az iPad 4-nek? Ez kicsit úgy hangzik, mintha az Air hardverileg visszalépés lenne az előző generációhoz képest, csak annyi előnye van hogy szebb, könnyebb stb... Én ezt nem kötekedésnek szánom mivel sose volt ipad 4 a kezemben csak kicsit fura.
-
Mister_X
nagyúr
És tényleg
Valamiért mindig bonyolultabb úton próbáltam a kérdést megközelíteni.
@Zjunior: meglesz
Fizetéskor majd pár euró el lesz még költve appokra + kap pár kiegészítőt. Azért kicsit a pofám leszakad kategória, hogy egy nyamvadt kiejlzővédő fóliát sem bírnak rárakni egy ilyen prémium kategóriás cuccra
Tokot nem hiányolom... egyelőre. Most kapott sálat, pont ráillik, a táskámnak meg van keményfalú fiókja. A gyári "fólia" még rajta van.
-
Szabikaa20
őstag
-
Sur1G
aktív tag
Nekem gyakorlatilag nem azzal van a bajom, hogy talán kicsivel jobban merül, mert a sebesség, megbízhatóság oltárán ennyit feláldozok. A problémám azzal van, hogy nyugalmi állapotban merül az iPad, amit eddig nem csinált. Leteszem éjszaka és lemegy 4-5%, eddig ez 0% volt. Gondolom, hogy ez nem a töltési ciklusokkal van kapcsolatba, hanem valami beragadt. Majd megpróbálom újratenni valamelyik nap, most épp tesztelem.
vans? próbáltam.
-
Luser2000
addikt
Egyfelől az Outlook része, nem kell újabb alkalmazást nyitni / megtanulni / stb hozzá.
Evernote Premium van már néhány éve, de azzal is az a bajom, mint a OneNote esetén.
(Jobb szeretem azokat a megoldásokat, ami több szolgáltatást egy alkalmazásban tesz elérhetővé.Másfelől van egy adottság: vannak jegyzeteim a céges exchange fiókban, és most azokhoz kellene a tableten hozzá férjek. (PC-s OWA hozzáféréssel látom).
Azt hiszem az lehet a baj, hogy régebbi Exchange szerver lehet nálunk és mintha a Jegyzet csak v2010-től működik.
-
csab2
veterán
Ja, értem.
Inkább arról van szó, hogy a Shift most megkapta a szürke háttérszínt, és amikor aktív, akkor elveszíti azt.Egyébként az eddig is megvolt, hogy ha kétszer nyomom meg a Shiftet, akkor aktív marad? Magyarul eddig is be lehetett kapcsolni a beállításokban a Caps Lock- ot?
-
Urban Terror
tag
Köszi! Itt pont nem kerestem.
Garira:-akkor nem igazán értem, hogy a GsmLine-ban miért mondták, hogy nincs apple gari, azokra a modellekre, amiket a tengeren túlról hoznak be? Kicsit furcsa, mert ezzel a saját boltjukat rontják, hiszen én is pont azért nem náluk vásároltam, mert az általuk felajánlot sajátkezű bolti garancia nem tűniki annyira bizalomgerjesztőnek. Ami még ide tartozik, az az, hogy ők azon az áron un slim box-os kiszerelésű Airt forgalmaztak.
(#3477) focvis: Hát, ha ez tényleg így van, akkor legközelebb én is bátrabban fogok vásárolni.
-
vans?
őstag
Koszi, lehet hogy ezt a modszert fogom alkalmazni... Nem a szoveg tunt el, hanem az egesz dokumentum maga. Persze respring is volt kozben, de nem akkor, hanem kesobb. Egyszer csak nem tudtam rakattintani, aztan eltunt, azota sehol semmi. Nem letfontossagu volt, nyilvan azt nem itt irnam, de nagyon felhuztam magam rajta, nem ehhez szoktam az Applenel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest