- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #5109 üzenetére
No hát ez az, hogy nem jelenik meg.
-
Perillustris
senior tag
Többek javaslatára letöltöttem az nplayer-t, tényleg jó, de a feliratokat nem akarja lejátszani, pedig megegyezik a fájl neve a filmével és azonos mappában is vannak (a NAS-on). Látom, hogy elvileg be lehet állítani a felirat helyét a Documents/Download mappában, de ugye a fájl nem ott van (átmásolni mindig azért elég kényelmetlen és egyébként is mivel lehetne odatenni?). A feliratfájlnak mindenképpen helyben, a táblagépen kell lennie?
-
Perillustris
senior tag
válasz
vadászcsiga #4970 üzenetére
Ezzel a zene sem gond, meg miegyéb. JB sem kell feltétlenül (nekem sincs).
-
Perillustris
senior tag
válasz
vadászcsiga #4943 üzenetére
Én a 220-ban egy ilyet vettem, tetszik, hogy a hangszórót is védi, valamint az is, hogy hátrahajtva a fedőlap mágnesesen rögzül az aljához. Kiváló minőségű darab, simán veri a gyárit a használhatósága és minőségben sem marad el.
-
Perillustris
senior tag
válasz
vadászcsiga #4853 üzenetére
Oda a bizalom, főleg, hogy tudom, hogyan kellene "működnie". Egyébként beraktam a laptop alá, de mivel elég sokszor használjuk a "háromszöges" kitámasztást, jó eséllyel vissza is térne a hiba, úgyhogy holnap bejelentem az elállási jog gyakorlása iránti igényemet. Megrendeltem ezt.
-
Perillustris
senior tag
Tok ügyben, hogy legyen nyoma: nem ajánlom az Artwizz SmartJacket-et iPAD Air-hez. Különösebb kommentár nélkül: íme.
A jobb oldalit kell nézni, nem simul rá rendesen (a bal oldali 4-esen lévő Cooler Master Wake Up Folio sok hónap után is hibátlan az első másodperctől). 10 ezerért ne már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest