- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LustaDick123
tag
Akkor egy újabb piros pont a fejlesztőknek.
Összefoglalva:
Ha frissíteni szeretné valaki a magyar telefonját, akkor azt csak úgy teheti meg, hogy időnként találomra rádugja az OTU-ra és reseteli a telefont miközben retteghet, hogy elindul-e utána.Kezdem érezni azt, hogy ez volt az első és utolsó Alcatel telefonom.
-
Ocsy
aktív tag
A roaming kivédésére ez használható:
Beállítások/SIM-kártya kezelése/Roaming (alul, az általános beállítások alatt). Itt egyrészt lehet állítgatni az adatroamingot, másrészt van egy olyan, hogy "Roaming emlékeztető megjelenítése". Ha ezt "Mindig"-re állítod, akkor minden hívás előtt szól, hogy biztosan akarsz-e telefonálni, ha a választott kártya roamingol. -
Ocsy
aktív tag
Nekem ilyen még nem volt. Egyetlen helyen tárolom a kontaktokat, az egyik gmail fiókomban (kettő van). Azzal szinkronizál. Se a telefon saját telefonkönyvében, se SIM-en nem tartok kontaktokat (a szolgáltatói számokon kívül). Ha az összes névjegyzéket választod a nézet beállításánál, akkor sem látszik?
Más: Van ugye ez a villogó kijelző probléma hívás közben, ha automata fényerőre van állítva. Kicsit kísérleteztem a Taskerrel, és nagyon úgy tűnik, hogy valójában nem a fényérzékelő, hanem a közelségérzékelő miatt van, illetve valamilyen módon a közelségérzékelőt zavarja meg a fényerő változtatása. Magyarán azért villan fel a kijelző, miközben a fülünkön van a telefon, mert a közelségérzékelő azt jelzi, hogy valójában nincs ott a fejünk (és fordítva, néha olyankor érzékel közeli objektumot, amikor valójában nincs ott semmi). De hogy miért, és ez miért csak akkor jön elő, ha automata fényerőn van, arról fogalmam sincs. Mondjuk nem értek hozzá, de egyébként ez a két érzékelő valójában nem egy...? Csak azért, mert az előlapon elvileg csak két luk van a fólián, az egyik alatt az előlapi kamera van, a másik alatt a szenzor(ok?). Vagy csak egymás mellet vannak?
No mindegy, majd a JB frissítés megoldja... -
Ocsy
aktív tag
Rendkívül egyszerű: mert kéznél van. Nekem is van egy régi PNA-m, de azt nem tartottam mindig a kocsiban (igazából semmilyen értéket nem hagyok soha a kocsiban). Amikor tudtam, hogy kell, nálam volt, de előfordult, hogy váratlanul kellett valahová mennem, akkor meg maradt a papírtérkép, vagy az előzetes netes útvonaltervezés. Manapság már a telefonokon futó szoftverek is hasonló tudással rendelkeznek, mint a navigációs eszközökön lévők, legalábbis az átlagos felhasználó számára. Nyilván egy hivatásos sofőrnek jobb egy színes-szagos 125"-os kijelzőjű PNA, de mindennapokra a telefon tökéletes, és mindig zsebben van. Ráadásul a Waze elég hasznos közlekedési infókat tud adni, szóval én gyakran akkor is felteszem a szélvédőre a telót, ha egyébként fejből is odatalálok a célhoz. Ja, egyébként a PNA-m kijelzője kisebb, mint a telefonomé...
Egyetlen komoly hátrányát tapasztaltam a nyáron a telós navinak: baromira melegedett az akku, és állandóan rinyált, ha töltőre raktam. Márpedig 10 órát nem igazán bír ki egy töltéssel folyamatos navinál. Ráadásul úgy vettem észre, hogy egy bizonyos hőmérséklet felett már nem csak figyelmeztetéseket dobál, hanem a töltést sem veszi fel. Ami érthető az akksi kímélése érdekében, csak ezt mindig a lehető legrosszabb helyeken tudja előadni, amikor pont kéne a navi, és pont nincs egy cseppnyi szufla sem az akksiban. -
Logitech
aktív tag
Nálam is jelzi, hogy hány nem fogadott és hány sms volt. Gyári frissítések vannak fent. E-mailt a gmailes ikon nem jelzi. Először az egyik sim-ről akartam a másikra küldeni sms-t, az valahol eltűnt, azóta se érkezett meg.
Közben csak megérkezett az sms, majdnem 15 perc kellett neki.
-
Ocsy
aktív tag
Fritzen' folyamatosan izélgetik az Alcatel Németországot miatta. Utoljára júni 20-án, azaz 4 napja jött egy semmitmondó válasz a kérdésben:
ALCATEL ONE TOUCH DEUTSCHLAND Hallo! Wir werden hier an dieser Stelle Bescheid sagen, sobald das Update zur Verfügung steht. Bitte noch etwas Geduld. = Kb. "Itt [fácebúk] fogunk értesíteni, amikor a frissítés kijön. Még egy kis türelmet." -
GuruZone
őstag
én ezt javaslom: [Jelly Bean 4.2 Alarm Clock]
A legújabb Galaxy S2-es romokban nagyon megszerettem, az Idol pedig nem hajlandó rezgő módban zenével ébreszteni, ezért én is lecseréltem a gyári órát/ébresztőt a linkeltre.
-
Gyárilag 4.1.1-el jött. Este megnéztem nem volt 4.1.2-es frissítés meg OTA-n.
Gyerekek....nagyon jó ez a telefon !!. Hamarosan írok több tapasztalatot,ha érdekel valakit. Komolyan az s3 nem tetszett ennyire anno. (Ok, nem azt mondom hogy tudásban gyengébb az s3,mert nyilván nem csak ár értékhez viszonyítom,meg számomra hasznalhatóságra)
Nem akarom elkiabálni (1 napja sem használom), de a kamera jobb lett es térerővel (3G-n végig),sem volt probléma,hívás szakadás meg a gyenge helyeken sem! Hangmínóség sztm jobb lett. A kijelző...nagyon szuper,most jön elő ebben a napsütésben! -
grafnet
veterán
Ha, direct kapcsolódsz a telefonra a pc/laptop -val?
Akkor is dobja a hálózatot?Ha tudsz, akkor nem a telefon a rossz. A régi routered nincsen meg? Akaszd rá az újra, s próbáld meg úgy mit csinál.
Tuti valami router beállítás nem az igazi: nekem a titkosítás csinált már ilyet, illetve volt egy olyan, amikor eggyel meg kellett változtatni a router IP címét, mert áramszünet miatt valami belevésődött a fejébe, ami miatt nem kapcsolódott rendesen.grafnet
-
grafnet
veterán
-
Ocsy
aktív tag
Nézd, inkább többféle szín legyen, mint kevesebb. Én kis híján Samsung Galaxy S DuoS-t vettem, de akkoriban még csak fehérben létezett, ezért bukott el nálam.
Viszont, ha most nézelődnék, valszeg még csak nem is a Star-t választanám, hanem az Idol-t (6030D). MT6577/1GB/4,7"/JB. A kijelző nagyobb, viszont csak 3 mm-rel hosszabb, mint a 997D. Cserében viszont 3mm-rel vékonyabb is. Kicsit még drága, de majd jóárasul. -
mistar
tag
Nagyon sok mindenben egyetértek!
A kamera minőségével én elégedett vagyok. A leírtak szerinti 3MP felbontás és a "közepes" színárnyalat beállításokkal használva természetes fénynél jobb képeket tudok készíteni mint az előző készülékemmel (Defy+)
Inkább egy-két szoftveres hiba zavar, amit nem javítanak ki. 16:9 fénykép lehetősége (ezt más kameraszoft. sem orvosolja), az akkukímélőt bárhová állíthatom és tilthatom is 10% alatt akkor is teljes fényerőre vált, gyári launcher, és hangprofilok (ezeket megoldottam mással)
Még mindig azt mondom: az árát nagyon megérte -
Logitech
aktív tag
Tényleg megjelent az iránytű, először én is azt hittem nem csinál semmit, de a telefont függőlegesen tartva leírva pár nyolcast, ahogy az ábra mutatja elkezd működni valamilyen szinten. Eléggé ugrál, de a semmihez képest ami előtte volt jobb.
A zöld google beállítások már régebben felkerült a telefonra valamelyik program frissítésekor.
-
zedam
csendes tag
Ez valószínűleg azért van, mert amikor a hangerőt álítod akkor van 3 opció:minden hang rezdés off, csak rezgés, illetve normál, és gondolom a 3 közül valamelyiknél ez egy háttér opció hogy rezeg, csak te még nem vetted észre hogy opciótváltottál akkor ez igy működik!
ez az én meglátásom -
Hugo85
aktív tag
Hát pedig mindig ezt csinálja, ha be van kapcsolva ez a - szerintem is hasznos - fukció.
#3175: Mit miért és hogyan akarsz csökenteni egy százalékos arányon, melyeknek összege mindig 100%? Ha ez a két érték ilyen magas, az csak annyit jelent hogy nem csináltál semmit a telefonon, önmagában mást ez nem mond, azt se hogy összessègèben mennyit használt ez a kèt alapfunkció. Nálam hasonló aránynál 2-3 napot elmegy a telefon.
-
pietrrr
aktív tag
Csak tízből négyszer? Pedig elvileg vagy mindig, vagy soha nem kéne rezegnie. Nekem minden hívásnál megrezzen, mikor felveszi a másik fél. Szerintem ez egy kifejezetten jó dolog, hangos környéken, tömegközlekedés közben hasznos, hogy ha nem is hallod a másikat, tudod, hogy felvette.
-
Samanbacsii
őstag
Szeretnék áttenni gyári proggikat az SDre, de most nem engedi, letörölni még nem akarom őket. Vannak programok amit csak rootoltra tudok tenni, mert kipróbálni meggyőzően úgy tudom.
Más:
A telón mikor usb-n csatlakoztatom, be van pipálva a hibajavítási mód. Kell még vmit beállítani, hogy felismerje végre az OT Manager? -
Ocsy
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Nálam az az érdekes, hogy szeptember közepi-végi fw van rajta, azóta nem bántottam, és újabban 2 naponta szól, hogy elérhető frissítés van a hálózaton úgy, hogy be van állítva, hogy csak két hetente ellenőrizzen (és csak wifin), és ne szóljon olyanról, amiről már egyszer szólt (nincs emlékeztetés).
Igazából azért érdekel, mert már foglalkoztat a frissítés gondolata, és kíváncsi voltam, hogy a legutóbbi új verzió óta mennyi idő telt el ahhoz, hogy itt feltűnjenek az új hibák, ha vannak.
Egyébként nekem is a 01001-et jelzi, hogy szeretné letölteni, ami 46,4 MB.
JB állítólag nem lesz rá, ami érthető: már az új modellek offenzívájára készül a gyártó. Ha akartak volna JB-t erre az architektúrára, a 992D-t gyárilag azzal adták volna ki sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest