- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocsy
aktív tag
válasz
FreeMan60 #4039 üzenetére
Egy életem, egy halálom, én is rendeltem egy ilyet. Úgyhogy hamarosan vagy egy ilyenem lesz eladó, vagy egy CL Koala/Big Crab (hosszú karú), ha valakit érdekel.
Amikor én kerestem, semmilyet nem találtam, ami normális minőségűnek tűnt, és belefért volna a 997D, csak a Koalát. De ez nekem is jobban tetszik. Kíváncsi vagyok... Mindenesetre kösz a tippet.
BTW, az Iponnál is vannak CL termékek. -
GuruZone
őstag
válasz
FreeMan60 #3730 üzenetére
Javaslatom Maxximus Logout cikkéhez tartozó fórum.
-
fornettisuti
veterán
válasz
FreeMan60 #2539 üzenetére
Magyar Alcatel fb-oldalról, annyi tapasztalatom van, hogy kb. 3-4 hónapja írtam nekik üzenetet, 918D-re mi a legfrisebb/legutolsó hivatalos sw-verzió (értsd 2.3.5 utáni)?
Készségesen jött a válasz, hogy utána jár/kérdez nekem.
Január 17. van ma, azóta sem jött válasz, de legalább tudható, van valaki, aki elolvassa az üzeneteket és nem bot. -
Ocsy
aktív tag
válasz
FreeMan60 #2539 üzenetére
Majd tudósíts az eredményről, ha megkérhetlek. Köszi.
Komolyan, nem értem, meddig tartana feldobni akármelyik iránytű appot, és legalább kipróbálni, hogy miért hőzöng itt ez a nyomorult ügyfél, aki pénzt adott a termékért. Az meg, hogy a leveleket egyszer sem írták alá, elég rendesen minősíti őket. Mintha egy ostoba droiddal leveleznék, akinek se agya, se neve. Ott tartottam, hogy az utolsó levelet úgy kezdem, hogy "Dear Thank you for choosing Alcatel,", mert biztos úgy hívják, ami a levél utolsó sorában van, én legalábbis oda szoktam írni a nevemet... Aztán hagytam, mert még láttam egy halvány esélyt arra, hogy segítenek, ha nem bunkózok, de teljesen használhatatlan társulat...
-
Renato1993
tag
válasz
FreeMan60 #2439 üzenetére
Írj egy mailt a címükre, én már hétfőn irtam a FB oldalra de ott totál elveszik a hozzászólások között, nem valószínű hogy ott válaszolnának.
Tegnap írtam mailt nekik, arra szerintem nagyobb eséllyel válaszolnak, meg ha többen írnak evvel a problémával akkor lehet hogy tudatosul bennük hogy valamit elcsesztek. -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
FreeMan60 #2004 üzenetére
Kösz a választ.
Én eddig egy másik készülékkel próbáltam 2.3.6-os android alatt, de nekem valamiért eldobja a bejövő hívást.
Én arra fogtam, hogy a routerem is SIP-es és talán port probléma lép fel...
A hangminőség milyen?
Gondolom az otthoni wifin használod főként, de próbáltad már mobil szélessávon is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest