- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
fantomas01 #2660 üzenetére
még nem tudni, melyikeket szánja a gyartó csak a kínai piacra, remelem minél többet hoz el Európába is.
One Touch Scribe, Scribe X, Scribe HD,
One Touch Idol, Idol Ultra
utobbiak elvileg Dual SIM telefonok. -
Ocsy
aktív tag
válasz
fantomas01 #2661 üzenetére
OK, de engem, mint vásárlót az baromira nem izgat, hogy a kereskedő a kártyaelfogadást hogyan és mennyiért működteti. Engem ez csak annyiban érdekel, amennyiben ezt az összes többi működési és egyéb költségével együtt beépíti a termékei árába.
-
customrobi
tag
válasz
fantomas01 #2651 üzenetére
Dehogy háborodok
Csak levezettem, hogy kb mire számíthat az ember.
A forgalmazó (mármint a kinti) kér plusz díjat, amikor utalással fizetsz. De mivel Mo-ról másképp nem tudsz kifizeted. Illetve PP, az valamivel kedvezőbb. Én valami 5 Euro körül fizettem csak a pénzforgalomért. A saját bankom költsége nincs benne.
De az akku akkor is monnyon le... Egy 2 perces telefon 4%-ot emelt le a szintből.
-
customrobi
tag
válasz
fantomas01 #2629 üzenetére
A 180-as árra rárakódik még a postaköltség, a pénzforgalom költsége, az esetleges telefonálási költségek. Szóval 200 Euro alatt nincs a kezedben a telefon. Szóval 10 rugó haszon elég álomszerű. De nyitva a kapu, bárki rendelhet magának. Nehogy gond legyen már, ha valaki keresni is akar rajta cserébe a befektetett energiájáért, esetleges nyelvtudásáért stb.
Az akku meg monnyon le... Nem bírok ki fél napot sem töltés nélkül.
-
GuruZone
őstag
válasz
fantomas01 #2637 üzenetére
sajnos igaz... "Az Equilor elemzői szerint a márciusi elnökváltás környékén és utána a bizonytalanságok akár 315 forintig is repíthetik az euróárfolyamot. De ez a hatás elül, mert a kormánynak – és a devizában eladósodott lakosságnak - érdeke, hogy 300 forint alatt stabilizálja a kurzust, és a második félévre intézkedéseivel, kommunikációjával a 290-es szintre erősítse a forintot."
-
püki
aktív tag
válasz
fantomas01 #2629 üzenetére
Szerintem pietrrr a fóliáról érdeklődött
-
püki
aktív tag
válasz
fantomas01 #2624 üzenetére
Javaslom a gyorskeresőt
Egyébként német számlát ad, amit itthon is elfogadnak egy évig.
Ajánlom:
[link] -
zenészke
tag
válasz
fantomas01 #2620 üzenetére
A reklámban levő link a garnciáról a Telemax-ra mutat. Ők ezt írták kérdésemre:
Köszönjük levelét!
Az Alcatel készülékek világ garanciális termékek, így ha a németországi származásról mutat be nekünk eredeti számlát, azt elfogadjuk. Ha az eladó fél nem hivatalos magyarországi disztribútor, és a készülékek mellé csak a saját garanciajegyét illetve számláját, legrosszabb esetben adás-vételi szerződését biztosítja azt szervizünk nem tudja elfogadni. Ebben az esetben csak az eladó fél vállalja a készülék garanciális kezelését, a szerviz nem.
Üdvözlettel,
TeleMax GSM Szerviz Kft.
Hivatalos márkaszerviz
Samsung - LG - Huawei - Alcatel - Sharp - ZTE
Ügyfélszolgálat:
2040 Budaörs, Kinizsi utca 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest