- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabaka
tag
válasz
LustaDick123 #6371 üzenetére
Azért az elég kemény
Mikre képes a kis androidunk
-
imiadmin
őstag
válasz
LustaDick123 #4932 üzenetére
nem akarom védeni az Alcatel-t, de ez így azért eléggé sarkított....
én 2 nap alatt 3 telefont updateltem hiba nélkül...egyébként más gyártók sem csinlják másképpen a verzió váltást...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
LustaDick123 #4932 üzenetére
A találomra dugdosás, ahogy az élet több területén
, itt sem túl okos megoldás. Azt már tudjuk, hogy csak a vBF7-es firmware-re lehet rátenni a JB-t. Ha valakinek nem ez van, és OTA-n nem is jön le neki, akkor felesleges próbálgatnia. Ha mégis okosabb akar lenni, mint a fórum kollektív tudata, akkor a jutalma egy factory reset...
Én inkább úgy foglalnám össze, hogy akinek nincs, és OTA-n sem jön le a vBF7, az ne piszkálja. Viszont az még nyitott kérdés, hogy miért van probléma egyes esetekben a vBF7-eseknél is.
-
püki
aktív tag
válasz
LustaDick123 #4927 üzenetére
Amikor itt a fórumon megláttam, hogy van JB a telóra, azonnal rányomtam a System Updates-ban kb. 15x ,hogy keressen frissítést, de semmit nem talált. Tehát csak OTU-val frissül, az viszont rejtély egyelőre hogy egyeseknél miért sikerül, míg mások telefonja használhatatlan lesz.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
-
Ocsy
aktív tag
válasz
LustaDick123 #4924 üzenetére
OTA-n sehol nem látja, sem itt, sem Németországban:
"Leider steht Android 4.1 nicht als OTA-Update bereit. Man benötigt einen PC und das Programm Alcatel OneTouch Upgrade."
"Sajnos a 4.1-es Android nem elérhető OTA-Update-ként. Egy PC-re és az Alcatel OneTouch Upgrade programra van hozzá szükség." -
püki
aktív tag
válasz
Jaaa
Bocsi
-
zizidor
őstag
válasz
Én a 2.8.0 verzióval frissítettem, a "ONE TOUCH 997" típust választva. Maga a készülék (OTA) nem talált új verziót, hiába próbálgattam.
-
püki
aktív tag
válasz
-
imiadmin
őstag
válasz
LustaDick123 #4839 üzenetére
Az SMS-ek a névjegyzék és a híváslista mentésére használjátok a Super Backup-ot.. akár el is küldhető mailban a mentés... onnan könnyű visszatölteni...
-
püki
aktív tag
válasz
LustaDick123 #4841 üzenetére
OTU 2.7.3-al frissítettem nagyjából 720MB-ot töltött le
-
Ocsy
aktív tag
válasz
LustaDick123 #4841 üzenetére
Köszi. Nekem német beszerzés, közvetlenül rendeltem német webshopból, szóval elvileg mennie kéne... OTU-val kapcsolatban meg az külön öröm, hogy az Alcatel összes honlapjáról most tűnt el (a németről sem lehet levenni), amikor kéne. Valami régebbi nekem is van, a 2.8-ast csak az ooooobi által adott linkről tudtam lehúzni (köszönet érte).
-
Ocsy
aktív tag
válasz
LustaDick123 #4811 üzenetére
Vaze.
Asszem, én várok még egy picit, amíg ki nem derülnek egyéb turpisságok... Egyébként nem lenne nagy etvasz újrarakni a telefont, ami fontos, mindenről van biztonsági másolatom, csak az idő meg a reconfig, ami miatt húzom egy kicsit a szám. Na, majd meglátjuk.OTA-n továbbra sincs senkinek?
-
SaGa59
őstag
válasz
LustaDick123 #2826 üzenetére
A csengő hangerők akkor állítódnak el, ha még nem lőtted le a "gyári" akkukezelőt és lemerültél 15% alá. Az alapértelmezett beállítás ilyenkor minden hangerőt visszavesz 0-ra, vagy ahhoz közel.
-
Habell
tag
válasz
LustaDick123 #2826 üzenetére
Érdekelne, hogy ez az utóbbi probléma másoknál is előfordul e? Olvastam korábban, hogy igen. De van olyan akinek sikerült beállítani úgy hogy nem felejtette el? Én szeretem az ilyeneket használni, csoportokat, képeket, hangokat rendelni a hívóhoz.... Érdekelne hogy ez a probléma mennyire van jelen másoknál illetve ész szerű megoldás létezik e erre?
Illetve LustaDick123 csak egy rossz készüléket fogott volna ki? Vagy ezek a hibák mindegyikben meg vannak csak még nem használta mindenki.
-
joe465
tag
válasz
LustaDick123 #2691 üzenetére
Nekem miután levettem töltőről mindenféle használat NÉLKÜL(1 kártyán van cska hálózat) MINDIG leesik 90,v 82 %-ra.Erre valaki tud megoldást?
-
customrobi
tag
válasz
LustaDick123 #2691 üzenetére
Nézem
Semmi extra nem fut. Adatforgalom, és két kártya: De most jó, meglátom, ha visszatér a céges akkor mi lesz.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
LustaDick123 #2621 üzenetére
Meg vagy vele elégedve? Ennyiért tényleg jó vételnek tűnik, de nincs benne valami turpisság?
-
customrobi
tag
válasz
LustaDick123 #1959 üzenetére
Elixir, elixir2
-
Ocsy
aktív tag
válasz
LustaDick123 #1961 üzenetére
A Meeting-nél hiába állítgatod a hangerőt, mert ott minden rezgőn van alapból. Android ostobaság, hogy mégis ott van a beállítási lehetőség, de nem csinál semmit. A csengőhangot is variálhatod kedvedre, mert úgysem fog csengeni. Kicsit visszaolvastál volna, nem szívtál volna vele eddig sem.
Csoport csengőhang-beállításhoz én ezt az appot használom, nekem kitűnően bevált: Group Ringtones
Átirányítás (Ha nem elérhető) nekem tökéletesen működik. GPRS-preferencia hanghívásra állítva. -
sysrq
őstag
válasz
LustaDick123 #1961 üzenetére
Ezeken már túl vagyunk, most mondjam hogy olvass vissza?
A térerő gondokat sikeresen javítja a kártyacsere (nem 100%).
A többi meg legalább annyira android probléma mint a telefoné.
Még kevés készülék van, az android totyik meg pörög, kérdezz rá ott is hátha hamarabb kapsz kielégítő választ. (amit aztán beírhatsz ide). -
sysrq
őstag
válasz
LustaDick123 #1959 üzenetére
Csupa ismerős kérdés.
Az ingadozó térerejű kártya milyen régi? Tegyél egy próbát hátha ingyen kicseréli a szolgáltatód.
Átirányítást majd valaki megválaszolja neked, én nem használom.
A végén lévő app nekem is sokat segítene, még nem találtam.halzol van neki saját topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest