Új hozzászólás Aktív témák
-
samger
csendes tag
Megoldottam. Töröltem a google fiókomat. Utána töröltem a google playt (visszaált a market verzióra)adattörlés. Google Play szolgáltatások adatait is töröltem. Hozzáadtam egy másik google accountot(asszonyét) azzal már működött. Töröltem asszony fiókját hozzáadtam az enyémet és megint jó. Ha valami nem tiszta leírom érhetőbben csak már nagyon nagyon nagyon fáradt vagyok....
-
Autómatás
csendes tag
Üdv. !
Nekem is csak a kék szolgáltató kártyájával produkálja ezt, és azzal is csak ott, ahol alapból is gyenge a térerő. Ahol viszont jobb térerő van, pl. a városban, ahol dolgozom, ott semmi gond. Maga a jelenség is érdekesen fordul elő, mert a töltőre csatlakoztatás után "hullámzik" a térerő. Van, hogy fullra felmennek a pálcikák, majd lecsökken 1-2-re, illetve el is tűnik, s kiírja a teló, hogy "Korlátozott hozzáférés megváltoztatva". Ilyen kor nem is elérhető. Aztán rövid idő múlva (kb. fél-egy perc) magától visszajön a térerő. Sajna akkutöltés közben beszélni sem igen tudok vele, mert annyira rossz a vonal és van hogy meg is szakad. Ismétlem, ez csak ott fordul elő, ahol gyengébb a térerő. Szolgáltatónál meg is panaszoltam, vizsgálták is a problémát, vagy 2 hétig, valamit a rendszerükön állítottak, és megállapították, hogy az ő szolgáltatásuk tudja a megfelelő szintet. A probléma viszont megmaradt. Addig e gondot átirányítással oldottam meg egy másik itthoni telefonra, hogy töltés közben is biztos elérhető legyek. Egyébként azt is megfigyeltem, hogyha töltés közben használom a készüléket, pl. böngészek, akkor gyakrabban dobálja el a hangkártya hálózatát. Amúgy szeretem a telót, mert okos, gyors, szép és lefagyás mentes, dehát ez van... Abban reménykedem még, hogy valamelyik frissítés kiküszöböli majd e gondot.
-
SaGa59
őstag
Így az ünnepek alatt, mikoris az ember nem mozog túl sokat, így a telefonja is nyugodtan tartja a kapcsolatot a legközelebbi tornyokkal, nem is beszélget annyit, elég jól bírja. 24 óra alatt kb 8%-ot esett az akku töltöttsége, direkt nem bántottam, hogy kipróbáljam, tényleg szól-e 10%-nál ahogy beállítottam, de nem ment le addig. Este meg már feltöltöttem, mert ma teljes készültségben kell lennie.
Az eddigi okoskáim is így működtek: az első napokban, mikor az ember mindenféléket felpakol, kipróbál leszed, naponta tölteni kellett, de amikor beáll a normál használat, fél-egy órányi olvasgatás, napi fél-egy órányi telefonálás, levelek szinkronizálása, éjjel nyugi (nincs kikapcsolva, csak a wifi és a gps), simán elmegy két napot is, illetve komplett hétvégéket átvészel, mert olyankor a munkahelyi levelezés is pihen. -
ctibor
senior tag
Sajna ilyen tok nincs még 997-hez, ez védené a kijelzőt is.
De igen, már van! Itt megnézhető.
Csak sajnos egyelőre nem rendelhető. És az ára is húzós.
De ha végre lesz belőle, asszem rá fogom szánni a pénzt, mert a feleségem (ő használja a telót) nagy vágya egy ilyen "flip case" tok.
-
-
-
Ocsy
aktív tag
Köszi! Gondolkodom rajta, hogy rendelek abból a kétdarabos csomagból. Ha 1 hét alatt megjön, a Startot még mindig le tudom mondani.
Más: csak én vagyok béna, vagy tényleg nem lehet a kontakt csoportokhoz saját csengőhangot rendelni? Arról már volt szó, hogy SIM-eknek nem lehet csengőhangot adni, de a csoportoknak sem? Tehát, ha azt akarom, hogy ugyanúgy csörögjön az összes kollégám, akkor egyenként kell nekik beállítanom ugyanazt a csh-t?
-
Ocsy
aktív tag
Áhh, feszett fejsze nyele. Még szerencse, hogy olvasom a fórumot, így nem ért totál váratlanul. De ez azért tényleg a legalja. Még azon töprengek, hogy milyen ékes mondatokkal küldjem el a sunyiba ezt a gyökeret, csak annyira gyűlölöm a német nyelvet, hogy még káromkodni se szeretek rajta. Mondjuk gyakorláshoz jó: kb. 10 éve nem használtam annyit, mint az utóbbi pár héten, mióta elindítottam a telefon-beszerzést... Vagy leírom neki angolul a véleményemet, az megy szótár nélkül, szívjon egy kicsit ő is. Visszaküldeni nem fogom a "fóliát", annyit nem ér az egész, hogy a postázással vacakoljak, de megfenyegetni még mindig meg lehet, hogy teleszórom az összes mobilos fórumot a rájuk vonatkozó vásárlási tanácsaimmal, aztán meglátjuk, hogy az ezzel elveszített vásárlók (szegény balekok) a fontosabbak neki, vagy az én 7 euróm...
Viszont Te akkor most mindent kipróbálsz, amit lehet... Megvolt ez a sz*r német, akkor rendeltél 3M-et, meg ezt a fura hátlap-tokot is, amihez szintén van egy fólia, ha jól értem?A 3M megérkezett már? Ha igen, mennyi idő alatt?
-
Ocsy
aktív tag
Érdekes, és a képek alapján nem is tűnik rossz minőségnek (jobb, mint az eddig látott szilikon hátlap-tokok) bár szerintem az eleganciájából elég sokat elvesz a telefonnak. Majd mesélj, milyen.
Nagyon informatívak ezek a képek, csak zavaró rajtuk ez a sok kriksz-kraksz.
(OK, tudom, a telefon maga is full kínai, az Alcatel nevet is csak bérlik. Nincs is ezzel semmi bajom).
-
Ocsy
aktív tag
Nekem egy új probléma jelentkezett, ami eddig még nem volt, igaz, valszeg nem sok köze van a telefonhoz... Tegnap szinkronizáltam először PC-vel, szépen feltelepült a driver, minden OK. OT Manager-hez mondjuk mindenképpen kell a Labs-ből az "USB hibaelhárítás", anélkül nem találtak egymásra. (BTW ennek wifivel nem kéne valahogy működnie?) Nem is volt semmi gond addig, amíg újra nem indítottam a gépet. Akkor boot közben, a Win logó megjelenése előtt elhasalt, és soha többé nem indult el a Win7. Mivel semmi mást nem csináltam, csak a telefont telepítettem, biztos, hogy köze van hozzá, ugyanakkor ilyet már korábban is tapasztaltam, egyes automatikusan letöltött Windows Update-es frissítések következtében (rendben felszaladt, majd közölte, hogy a frissítések életbe lépéséhez indítsam újra, azután ugyanígy elszállt a logónál). Azóta nem használom a WinUpdate-et, csak az SP1-et teszem fel helyi telepítőcsomagból, és így nem volt vele gond. Gyanítom, hogy a régi hardver miatt lehet (P4)... A Win7 teljesen jogtiszta, dobozos változat, és más warez sincs fent.
Csak azért vagyok rettenetesen boldog, mert egy hosszadalmasra nyúlt hardverbővítés után (egy kb. 6 éve reménytelenül elavult gépből csináltam egy 5,5 éve reménytelenül elavult vasat) nemrég fejeztem be a rendszer újrahúzását, most meg kezdhetem elölről.
Meg így persze a telefonnal sem haladok.
Ja, fólia: több, mint egy hete elutaltam ennek a genya fritznek a fóliák árát. Tegnap ráküldtem egy e-mail-t, hogy hol van már a cucc (mondjuk a lentiek alapján mindegy, sok köszönet nem lesz benne. Gondoltam is, hogy lemondom az egészet, de most emiatt a pár euró miatt nincs kedvem veszekedni /ha levonja a visszautalás költségét, az összegből úgysem marad semmi/. Azért, ha nekem is vackot küld, meg fogom írni neki. Egyrészt a véleményemet, másrészt talán így mást nem ver majd át). Erre pár perc múlva visszaírt, hogy már beérkezett a pénz (egy hét alatt, jóhogy!), és ma (!!!) küldi ajánlott levélben. Sz*rja nyakon magát az ilyen.
-
viralmind
aktív tag
Brando-t ajanlom en is ,a defy-men is az van 1 eve ,es mintha most raktam volna ra,elvileg moshato es tobbszor is felrakhato ,de nekem meg nem volt ra szukseg hogy leszedjem.karacsony kornyeken raadasul free shipping szokott lenni igy meg szallitast sem kell fizetni.sajnos egyenlore nem lattam alcatel foliat ,bar valszeg valamelyik kompatibilis hozza.
-
riszter
senior tag
Nagyon remélem h én nem fogok így járni a fóliával ahogy te! Én itthonról rendeltem a startgsm-től. Kb szerda környékén érkezik. De most hogy lehet hírdetni egy fóliát egy adott telefontipushoz ami végülis nem passzol a kijelzőhöz?? B@sszák meg, már elnézést...
Más. Az miért van, hogy a gyári ICS adatforgalom számlálóm nem számol?? Már két hete meg akarom kérdezni, azóta próbálkozok vele állítgatom, de semmi. Teljesen kaotikusan müködik, néha kiírja hogy 7mb forgalom összesen mikor alatta ott figyel a facebook pl. 30mb-al, böngésző 25mb-al! Néha meg kiírja nagyvonalúan h 0mb az adatforgalmam. Persze közben nem állítottam semmit, csak nőhetett a forgalmam. Így elég nehéz lesz belőni a havi 500mb keretemet. Most leszedtem a Playről a Traffic Monitor progit, ami eddig müködik és be is lehet állítani hogy a hónap melyik napjától kezdődjön a ciklus.(persze a gyáriban is be lehet ezt állítani, de semmi jelentősége így nekem.)
Valakinek hasonló probléma? -
Edemking
csendes tag
Ez a leveszem töltőről és 10-20 perc alatt lemegy 90% környékére az itt is megvan , utána viszont azért normalizálódik a helyzet. Nekem most az utolsó töltés óta 1 napja és 8 órája megy. Igaz a tegnap délutánja, estéje nyugis volt mert nem nagyon cseszegettem csak fényképeztem vele párat. De ebben volt 30 perc -1 óra kb ami dead trigger-el ment el, azért az meg szereti az aksit, meg még fél órányi angry birds kb. Ezután még volt még benne 1 órányi excel tábla kezelése.Most van 20%-on, igaz 3g nincs a telón wifi meg csak pár órát ment/4 órát kb /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest