- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki arra valami megoldást, hogy kb. 100 MB szabad helyem van a belső tárba, mégis már pár megás program installálásánál is azt írja ki, hogy nincs szabad hely.
Köszi, Zoli
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Mostanában egyre gyakrabban jelentkezik az a probléma, hogy nem jön fel a billentyűzet...
Bármit, bárhova próbálok írni, csak a kurzor villog. Csak az újraindítás segít....
Találkoztatok ilyennel?Zoli
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudom kinek mennyire új infó, de azért leírom.
Nekem sokszor előfordul, hogy a teló nehezen talál GPS pozíciót.
Én letöltöttem a GPS Test progit. Ha nem talál a telefon pár másoperc alatt GPS jelet, akkor elindítom ezt a progit és a menüjében kitörlöm az AGPS adatokat. Utána pillanatok alatt (2-3 másodperc) talál jelet.Zoli
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Van egy bluetoothos hangfalam és a 997d teló. Egy olyan problémával találkoztam, hogy ha wifin keresztül hallgatok online rádiót, akkor a wifi zavarja a bluetoothos audio kapcsolatot. Cicereg a hangfal, rossz minőségű a hang. A hang azonnal megjavul, ha kikapcsolom a wifit. Ha mobilneten keresztül hallgatok online rádiót, akkor tökéletes... Találkozott valaki ilyennel?
Ötlet? Vajon le tudom gariztatni? -
bzoly
aktív tag
válasz
fornettisuti #2832 üzenetére
Nem igazán értem ez hogy jön ahhoz amit én írtam. Tisztában vagyok az akkuk tulajdonságaival. Én csak azt mondom, hogy lehet jobb lassabban feltölteni az akkut.
De azért köszi -
bzoly
aktív tag
Megosztanám, amit én vettem észre. A gyári töltő 1000mA-es. Ezzel gyorsan feltölt, de én úgy érzem mintha gyorsabban is merülne. Nokia töltővel 550mA (ha jól emlékszem), lassabban töltődik, de úgy vettem észre, hogy tovább bírja, nem esik le rögtön 80%ra a töltőről levéve.
-
bzoly
aktív tag
Egyik pillanatról a másikra nem működik eme készüléken a mobilnetem. Az adatkapcsolat ikonnál jelzi, hogy kiépült a net, de a térerőnél már nem rakja ki a H betűt illetve nem jelennek meg a kis nyilak és net sincs.
Valami ötlet?Köszi, Zoli
-
bzoly
aktív tag
http://www.waze.hu/client/android/WazeAndroid3.5.1.905.apk
Ezzel a béta verzióval már ezen a telefonon tökéletesen megy a Waze.
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Az létezik, hogy az egyik SIM-en, csak EDGE-t enged? A másikon tökéletesen megy a 3G.
Üdv, Zoli
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok!
Mi a készülék valódi felbontása?
Ugyanis mindenhol 480*800-at látok, de az alsó gombsor állandóan ott van.
Vagyis ez a rész statikus, nem lehet eltüntetni? Mert akkor ez levesz egy sávot a tényleges tartalomból.
Például iGO-nál igen zavaró, belelóg a gombokba! El lehet tüntetni? Lehet az iGO-t vagy más programokat valahogy teljes kijelzőn futtatni?
Valaki valami ötlet?Köszi, Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest