- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
válasz
trabandy #3229 üzenetére
baalco: Szerintem nagy mértékben javult az amúgysem rossz üzemidő. Mostanában rá vagyok kattanva a Real Racing 3 nevű játékra (remélem ezt le szabad írni),eléggé hardver igényes játék, és a frissítés előtt 100%-os töltöttségről 1-2 óra játék után pittyogott hogy 15%-on van, legyek kedves töltsem.
Ma is játszottam vele, mert mi mást csináljon 24évesen az ember az unalmas vasárnap délutánokonés ahogy nézem az akku használatot 1h22p alatt 11%-ot zabált meg az akksiból.
Reggel vettem le töltőről jelenleg 50%-on van, napközben volt játék,zene,wifi, e-mail, és mind két kártya üzemelt. Ezek alapáján visszafogott használat mellett lehet, hogy a 3nap készenlét is reális lehet. Aminek nagyon örülünktrabandy A frissítést szombat reggel rakta fel ha erre gondoltál. A drasztikus leesést még nem figyeltem, erről nem tudok nyilatkozni
-
püki
aktív tag
válasz
trabandy #2883 üzenetére
Nagyon szívesen! A kezelés könnyen megszokható, pár nap után már rutinos versenyző leszel
A hangerőnél nem értem pontosan mire gondolsz. Nálam ha bekapcsolom a "billenytű" hangokat akkor azok fix hangerőn szólnak, függetlenül a csengés hangerejétől.
Beállítások->Hangprofilok->Általános (vagy amelyiket szerkeszteni akarod)->Hangerő
itt nem lehet a "gomb" hangerőt állítani. Viszont ha egyet visszalépsz (Beállítások->Hangprofilok->Általános)
akkor legörgetve van olyan hogy "Rendszer" és ott ki lehet kapcsolni a pittyogást, a rezgést stb... -
grafnet
veterán
válasz
trabandy #2781 üzenetére
A gyorskeresőbe beírod, kidob egy csomó mindent. Korábban már végig kellően ki lett vesézve a dolog.
Nem kell formázni ezeket az akksikat. Viszont nem is szabad teljesen lemerülni hagyni, mert az árt neki.
Tehát pont az ellenkezője, mint a korábbi Ni-MH akksik.
Amit javasolnak: amikor megvetted egyből töltőre a teljes kapacitás eléréséig. Később is célszerű teli tölteni.grafnet
-
nzolo76
tag
válasz
trabandy #2773 üzenetére
Szerintem nem ronda, a hátlap méretéhez képest szerintem aprónak mondható a felirat, nekem még tetszik is, hogy kicsit megtöri az egyhangú feketeséget.
A fólia is tökéletesen illeszkedik, szerintem jó minőségű cucc, és még ilyen ügyetlenebb népek is, mint én fel tudják rakni. :-)
-
customrobi
tag
válasz
trabandy #2758 üzenetére
Telefonosan szól. De mitől szólna jól? A fizika az fizika.
Vedd meg, a kamera szerintem sem gáz. Annak ellenére, hogy nekem voltak jó kis szívásaim (kékfogak, akkuidő) érték/ár arányban jó. Gyors, szerintem szép, nem egy karcolódós cucc, pedig nálam kaja az ívet. Az is bírta, hogy kiesett az ölemből kocsiból kiszálláskor, aztán még rá is léptem mert már lendületben voltam. Igaz azóta tudok sajtot reszelni a teló sarkával, de semmi egyéb.
A kijelző 3 hónap alatt karcmentes maradt, pedig se tok, se fólia.
Azért remélem főz rá valaki egy ROM-ot, csak hogy legyen mivel b@szakodni -
imiadmin
őstag
válasz
trabandy #2758 üzenetére
én felraktam ezt a Camera illusion Pro progit... az ezzel készült fényképek nagyságrendekkel jobbak...
valahogy ez a progi meg tudja oldani, hogy kisebb legyen a záridő, így nem mosódnak el a képek... -
püki
aktív tag
válasz
trabandy #2751 üzenetére
Szia! Vedd meg, jó lesz ez neked!
A kamera véleményem szerint hozza az átlagos szintet. Nem kiemelkedően jó, de nem is annyira elcseszett szerkezet. Arra jó hogy, ha hirtelen meg akarsz valamit örökíteni, pl egy részeg havertKomolyabb ornitológiai expedícióra persze már kevés lenne, ez az optika.
Videókat szerintem használhatóakat készít ( ezt pl 997-el vettem fel [link] )
Összegezve, vásárlás előtt én is dilemmáztam a kamera miatt, de végül nem bántam meg, nem olyan sz@r mint amilyennek leírják.
Vedd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest