- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Nekem bevált erre a Link2SD. MiniTool segítségével megparticionálsz egy memóriakártyát, arra még akár a gyári alkalmazásokat is átrakhatod, meg azokat a frissített vagy letöltötteket, amiket egyébként nem lehet memóriakártyára áthelyezni.
Persze nem érdemes ész nélkül mindent átmozgatni, mert az nagyon lelassít dolgokat (pl. a bekapcsolást). Én csak az alkalmazást szoktam; adatokat, library-t, dex-et nem.
-
Logitech
aktív tag
Szia, én átnéztem hogy milyen programjaim vannak a belső memórián, meglepődtem mik nem voltak átrakva sd-re. Mindent sajnos nem lehet átrakni, de nekem egyelőre megoldotta ezt a problémát. Régebben még azzal nyertem egy csomó helyet, hogy a google chrome frissítését eltávolítottam, majd ismét lefrissítettem, így sokkal kevesebb helyet foglalt, igaz nem is használom.
-
SaGa59
őstag
Akkor fordul elő, ha tettél fel valami más - a "gyáritól eltérő" billentyűkezelőt és nem állítottad be rendesen, melyik az alapértelmezett. Nem kell újraindítani, csak bemenni a beviteli beállításokba és ott eljátszani a beállítási folyamatot ismét. Amikor nálam jelentkezett ez a hiba, az oldotta meg, hogy minden billentyűkezelőt leszedtem (a "gyári" kivételével), majd azt az egyet, amit tényleg használok, ismételten telepítettem.
-
LustaDick123
tag
Bár én nem értek az akksikhoz, de annyit látok a tapasztalok alapján, hogy a telefon nem ismeri a csepptöltés funkciót. Feltöltődik, majd feltöltődés után rögtön akksiról kezd menni. Ha este rádugod hamar feltöltődik, és mire felkellsz már a fél éjszakát az akksiról ment.
Ha kisebb áramú töltővel töltöd, akkor lassabban töltődik, kevesebb időt megy akksiről, kevésbé esik le a töltöttség.
-
fornettisuti
veterán
A töltőárammal való játszadozás csak berögzült a régi Ni-xx akkuk óta, Li-xx akksiknál, ilyen már nincs, nem lehet túl tölteni sem, mert a töltő átvált csepptöltésre, mikor az akksi feltöltődött. Akksi károsodás és azzal üzemidő veszteség akkor keletkezhet, (ha pl. gyárilag hibás az akksi, ez gyorsan kiderül,) ha extrém módon sikerül túlmeríteni az akksit és nagyon leesik a cellafeszültég. (pl csontra lemerült akkuk huzamosabb ideig nem töltik)
-
püki
aktív tag
Hali! Általában mindíg ott van a "gombsor", van hogy csak 3 szolid pont jelzi, és csak érintésre mutatja az ikonokat, de vannak olyan appok is amiknél egyáltalán nincs gombsor. Pl az mx player esetében filmézésnél automatikusan teljes képernyős lesz (gombok nélkül) csak a kijelző érintésére húzza össze annyira a képet hogy látszódjanak a gombok.
-
Ocsy
aktív tag
Az ájgózást mellőzd, moderálás jár érte, mivel warez. Az appokat általában nem zavarja az alsó gombsor, ami egyébként állandóan ott van. Ha mégis belelóg valahol valamibe, és egy app felbontását kézzel kell macerálni, akkor 480x740 környékén érdemes próbálkozni, azután esetleg lehet kísérletezni feljebb is. Kérdés, hogy az adott app mit fogad el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest