- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aucor
senior tag
Valaki nem tudna adni egy lementett originál telenoros alap 2.3-at amihez nem kell OTU? Mert nálam az OTU az 2 hét alatt hajlandó csak letölteni egy k***a frissítést
(#11891) jopont:
qltsar féle ME 1.2 verzsön...
(#11892) lacix76:
11perc után 21%...
-
Bagira01
veterán
Valaki el tudja küldeni a 02conservative.zip-et? Excontacts-ba hogy lehet importálni az sd-re mentett névjegyzéket?
-
lacix76
őstag
Én is leteszteltem és sajnos a Minimal romra nem jó "QuickSettings Bar+ Power Menu" zip,csak az első ujraindításig.Tehát arra ne rakja senki.
-
///Krisz\\\
senior tag
Valaki megtudja nekem mondani, hogyan tudnám bevarázsolni a telefonszámom a Beállítások/A telefonról/Állapot/Telefonszám rublikába?
-
loosht
senior tag
Úgy látom csak nekem nem vált be a Marina 5. Nekem ezzel bír a legkevesebbet az akksi. Marina 4 több, mint 2x annyit elmegy nálam, mint ez.
Megy vissza a saját...
-
0xmilan
addikt
válasz
jopont #11871 üzenetére
Kikapcs. után nekem sem hajlandó bekapcsolni. Nem baj, csináltam mentést a fájlokról, amit felülír a .zip, szóval berakom azokat az eredeti zip-be és felflashelem azt, így visszakerül mindenből a régi.
Asszem megvan a hiba forrása... adb-vel le akartam húzni a fájlokat, amiket felülírt a zip(pl. system/framework/android.policy,jar, framework.jar) és nincsenek a helyükön, gondolom power off-nál törlődtek valamiért.
Szerintem felflashelem újra az eredeti .zipet, aztán nem kapcsolom ki addig, amíg nem lesz rá valami megoldás... -
admin4911
tag
Sziasztok!
ezt a marina lite-ot hogy kell feltenni a telefonra?megnyomtam hogy install.bat de azt írj "waiting for device"
-
mkRoland
senior tag
-
0xmilan
addikt
Nekem is felment Minimal-ra.
-
Bagira01
veterán
Valaki le tudja nekem írni, hogy tegyem fel a marina lite 5-öt? Először fel a 4-et és utána ráinstallálni az 5-öt? Illetve honnan lehet leszedni? Beregeltem az orosz fórumra, de mikor rámegyek a letöltésre, csak egy oldalt dob ki amivel a főoldalra lehet menni
-
jopont
senior tag
Nem tudjátok, hogy a minimal editionra fel megy-e a power menü és a quick setting? Vagy inkább ne is próbáljam?
-
puttto
csendes tag
Sziasztok Guruk!
Valaki tudja hogy esetleg a Marina Lite Rom mikor lesz magyar nyelven elérhető?
Azért csak Magyarok vagyunk, és jobban örülnék neki ha tudná a nyelvünket!
Köszönöm a válaszokat! -
-
-
mkRoland
senior tag
válasz
Benciky #11833 üzenetére
2.2-re próbáltad meg felrakni?
istvan47@11835: lefrissítem majd a jelenlegi Marina Lite-omat a v5-ösre, de szerintem ez a hardver jó optimalizáció mellett sem tudja felvenni a versenyt a 2 évvel ezelőtti élmezőnnyel. Igaz, a 2.3 a 2.2-höz képest előrelépés (mint minden esetben optimális körülmények között), de ha most ezt a képedet belinkelnéd a Galaxy S vagy a HTC Evo vagy a X10i vagy a Nexus One topicba visszakapnál ezer ilyen képet, ahol nem csak 1300 körül teljesítenek. Bízom benne, hogy valakinek sikerül kihozni ebből a vasból maximumot, mert nincsenek nagy igényeim (kevés widget, azok sem a szépen animált fajtából, hanem a hasznos gombokból, LiveWallpaper nélkül is van élet, Nemus Launcher is tökéletesen megfelel számomra, Samurai II-t, ShadowGun-t, NFS Shift-et sem ezen játszok, hanem a 7" táblagépen), de szerethető ez az eszköz úgy, ahogy van, ezen az áron (bár most jelenleg a djuice-nál a hozd vissza 5000-ért a mobilodat akcióban az LG Optimus One 19.900-ért kártyásan komoly konkurenciát teremt a OneTouch-nak).
-
Benciky
csendes tag
hali
olyan problémám van, hogy próbáltam felrakni a marina lite 5-öt, de reboot után lefagyott, nem akart tovább menni a töltőképernyőnél.
szerencsére csináltam backupot a recovery-ben, és próbáltam is visszaállítani, de így se megy tovább a betöltő képernyőnél..
tudtok esetleg vmit javasolni, hogy mit tegyek ilyenkor?
remélem itthon is orvosolható a probléma és nem kell szervízbe vinnem -
korcsi
veterán
-
handrash
őstag
válasz
rolmillione #11825 üzenetére
Erről is többször volt már szó. Ne vonj le messzemenő következtetést a kalibrálás utáni első lemerülésből!
(#11824) lacix76: Erről beszéltem.
-
rolmillione
tag
Marina 5 van fenn, akkut kalibrálok, 24 óra és van 49%. Korábbi gyári romnál kalibrálást követő első lemerülésnél 18-21 órát bírt. Kérdem én ha egy orosz csávó mérnök gárda, és tesztcsapat nélkül tud ilyet, akkor a kisbetűvel alcatel mamutcég hogy nem képes minimum ilyen akkuidős romot leprogramozni? Mindenkinek MARINA LITET!
-
handrash
őstag
válasz
matepalfi #11810 üzenetére
Te tehát egy Factory Resetet (FR) csináltál. Korábban már íródott, hogy ez törli a batterystats.bin fájlt. Tehát ugyan azt kellett volna tenned, mint ha kalibráltad volna az akkut.
Szerintem csinálj egy új kalibrációt. (A hogyan-ja le van írva a keresőben
), ha végképp nem megy, írj privátot.
-
Aucor
senior tag
válasz
matepalfi #11817 üzenetére
Launcher:
Stabilnak stabil általában mind, nagyon nagyon ritka az az eset amikor nem... Energiafelhasználásról nem tudok nyilatkozni, nem nagyon figyelgetem melyikkel mennyit bír.
Sebesség alapján a LauncherPro a legjobb főképernyőnél, de az appdrawerje siralmas. Ott van még a Nemus launcher, annál az appdrawer tökéletes, de ha telepakolod a főképernyőt néha-néha megakad. Esetleg ha spec igényeid vannak akkor ott a Launcher 7 (Windows Phone 7 style... Egyáltalán nem akad meg a telón sem appdrawerje sem a főképernyője.).
Ha sorrendet kellene felállítanom: Nemus-Launcher7-LauncherPro. Szerintem próbáld ki mind 3-at. Esetleg még van az SPB Shell 3D, de ugyebár az fizetős app, s annyira nem is gyors.
Sokan istenítik a Zeam-et, hát nálam akárhogyan állítottam (minden animációt kikapcsoltam...) eléggé akadt az appdrawer. (talán ennél a legjobban kb 10 közül, de ha ez nem zavar, akkor a Zeam is jó neked, mert elvileg ez elég alacsony energiafelhasználású.)
-
Danesz94
senior tag
válasz
steveboy86 #11804 üzenetére
SZia.
Én az ME-Romból szedtem ki a recovery.img-t és azzal rögtön sikerült. -
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Ti melyik launchert ajánlanátok nekem, ami kis energiafelhasználású, stabil, de azért jól is néz ki és kezelhető?
Ez az eredeti launcher nem a legjobb, ikonokat eltünteti, elcseréli.
Ja és arra tudtok választ adni, hogy ha én a Sony ericsson xperia x10 mini pro töltőjével tölteném a telefont, az okozna valami bajt az aksiban? Azért lenne jó egy töltő mert nem kellene kettőt elővenni. -
matepalfi
aktív tag
válasz
fcbarca #11814 üzenetére
Én pl úgy csináltam hogy leszedtem playről (market) az Akku / Battery nevű programot (a gyártója csinálta pl a Tiny flashlightet) és ott van benne olyan funkció hogy Értesítések / Notifications és azt piáltam be és úgy kijelzi.
Link a programhoz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.pearl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5tYWNyb3BpbmNoLnBlYXJsIl0.
remélem jó lesz neked -
fcbarca
őstag
sziasztok.azt hogy lehet megcsinálni,hogy az értesitéseknél kiirja, hogy hány %-os az akksi?
-
matepalfi
aktív tag
Hát nem, igaz ezen 2.2 van és előtte is kibírt 3 napot nyomkodással.
Szerintetek ha az alcatelemhez a sony ericsson x10 mini pro töltőjét használnám akkor az nem lenne baj?
Nem akarom hogy két töltő legyen elől így gondoltam mindkettöt majd a sony töltőjével töltöm. lehet belőle baj? -
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Még mindig vannak gondjaim az aksi jelzéssel.
Az a gondom, hogy ha töltöm, akkor mindig csak 95%ig tölti majd ha lehúzom akkor kiírja hogy 100%on van.
A másik baj az, hogy most már 3órája nyúzom, és még mindig 100%on van az aksi jelzése (beállítások állapot menüben és külön program szerint is). Meg azt is észrevettem hogy 10-15%on ként mutatja a merülést, szóval nem mutatja hogy 98ról 90 lett a töltöttség hanem mondjuk 90ról 75 lett.
Ez kicsit idegesítő.
Mit lehetne vele tenni hogy az aksi jelzés precízebb legyen?
Légyszi segítsetek benne mert eléggé idegesítő, hogy pl. elmegyek valahova 50%al és közbe csak 30on van.
2.2 van rajta, 3 napja volt rajta egy gyári beállítások visszaállítása. -
drjuris
csendes tag
2.2-es van rajta.
-
drjuris
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
A családban két androidos telefon van. Azt vettem észre, hogy a wifi elég nehezen csatlakozik ( két különböző készüléken). Gondolom, hogy valami beállítási probléma lesz. Csak úgy csatlakozik mindkét készülék, ha a routert bekapcsolás után újraindítom a modem újraindítása nélkül.)
Valakinek ötlete esetleg???
-
fcbarca
őstag
válasz
steveboy86 #11801 üzenetére
ahhoz már én se értek
király sikerült a program,marketről tudok egyből pc-re töltenidrjuris:nincs még rá módositott kernel,felhúzni nem lehet...de mondjuk szábályozni igen setcpuval.min és max frekvenciát 600-ig
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem a készüléket, kb ugyanazokat tapasztaltam, amit a közel 12 ezer hozzászóló. Akksi töltés 95%-on megáll, töltőről levéve 100%-ot mutat. 50% alatt villámgyors merülés! Intenzív használat mellett 1 napig bírta! Egyébiránt teljesen rendeben van a készülék. Úgy gondolom, hogy jó választás volt.Nem volt időm a hozzászólások nagy részére még ( 12 ezer azért nem semmi
) Egy kérdést had tegyek fel: a procit fel lehet "húzni" ? Ha igen mi a max sebessége?
Előre is köszi!
Üdv. drjuris
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest