- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Benciky #19412 üzenetére
Ahogy megjelent én fel is telepítettem, azóta az van a telefonomon. De ahogy én elnéztem ez még nem igazán CM7, droid verzió is 2.3.6.
Tapasztalatok:
- Home gomb nem működik, de alvóból azért fel tudja kelteni
- Gombok nem világítanak, de működnek
- Nincs OC, max 600MHz
- Root jog, hogy megmaradjon ugyan azt el kell játszanom, mint a v5h6-0 romoknál, hogy első indítás után azonnal SuperSU telepít
- Rendszer sebessége érzésre viszont valami eszméletlen, legalább is nekem úgy tűnik, viszont antutu 1350 pontja ezt nagyon nem támasztja alá.
- Aksi kezelése jónak tűnik, 79%-al tettem le este, most is annyin van.
- Állítólag eléggé bugos még a video lejátszás, de azt még nem teszteltem. -
Aucor
senior tag
válasz
Benciky #19228 üzenetére
Pedig ahogy ismerjük az Álcatelt, ez kitelik. Nekünk is 4 hónapig ígérgették. És mit kaptunk? Szart. Mondjuk a v5H6 már vállalható. Nem azt mondom, hogy jó, de elmegy egynek. Tud olyan sebességet mint a legelső QME verziók.
ICS-t mi ne várjunk, egyelőre egy CM7 sincs telefonunkra, bár reménykedjünk, hogy gulyuk és shkerzy jól haladnak a CM7-el. Bootloader miatt sem menne ICS. Erre a telefonra semmi sincs. Valahogy úgy érzem nem is lesz. De ne legyen igazam...
-
-
mkRoland
senior tag
válasz
Benciky #11833 üzenetére
2.2-re próbáltad meg felrakni?
istvan47@11835: lefrissítem majd a jelenlegi Marina Lite-omat a v5-ösre, de szerintem ez a hardver jó optimalizáció mellett sem tudja felvenni a versenyt a 2 évvel ezelőtti élmezőnnyel. Igaz, a 2.3 a 2.2-höz képest előrelépés (mint minden esetben optimális körülmények között), de ha most ezt a képedet belinkelnéd a Galaxy S vagy a HTC Evo vagy a X10i vagy a Nexus One topicba visszakapnál ezer ilyen képet, ahol nem csak 1300 körül teljesítenek. Bízom benne, hogy valakinek sikerül kihozni ebből a vasból maximumot, mert nincsenek nagy igényeim (kevés widget, azok sem a szépen animált fajtából, hanem a hasznos gombokból, LiveWallpaper nélkül is van élet, Nemus Launcher is tökéletesen megfelel számomra, Samurai II-t, ShadowGun-t, NFS Shift-et sem ezen játszok, hanem a 7" táblagépen), de szerethető ez az eszköz úgy, ahogy van, ezen az áron (bár most jelenleg a djuice-nál a hozd vissza 5000-ért a mobilodat akcióban az LG Optimus One 19.900-ért kártyásan komoly konkurenciát teremt a OneTouch-nak).
-
Malacy
tag
válasz
Benciky #11483 üzenetére
Otu segítségével felteszed rá a hivatalos Ginger romot.
Az akkuról meg annyit, hogy a kollégám GalaxySII készüléke is egy napot bír. Minden éjjel töltőn van neki. Értsük már meg, hogy ez okostelefon, nem 6310-es, ami elmegy 2 hétig.
Tudom, hogy ezzel majd vitát generálok, de aki hosszú üzemidőt akar ne vegyen okostelót.
Ettől függetlenül bosszantóak a háttérben beragadó appok és egyéb fura jelenségek az OT-vel kapcsolatban, mert ezek ugye jelentősen lerövidítik az amúgy sem combos üzemidőt, de kicsit túl van már ragozva ez az akku kérdés szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest