- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
válasz
qltsar #10498 üzenetére
Köszi, akkor kipróbálom csak a framework-el,
figyi a patch-ed próbáltam feltenni recoveryvel, de nem tudtam recoveryben indítani... :-( újraindul a teló még a kis Android logo bevillan aztán befagy a fekete.... másnal megy a recovery? A Régi clock work-ot kell beinstallni neki ugye? -
qltsar
veterán
UOT kitchennek működnie kell, csak a framework-res.apk-t használjátok feltöltésnek, és természetesen visszamásolásnak is, mivel a SystemUI.apk nem egy részletben van jelen a rendszeren, így hibásan kezeli UOT.
ha nem tudsz installálni egy programot, akkor betelt a custpack dalvik cache, nekem ez úgy sikerült, hogy 87 program van fent pluszban a gyáriakhoz, és van benne (tesztelésnek) jópár játék, amiknek nagyon nagy dex-ük van, és csak így sikerült betelítenem. használjatok link2sd-t, amit ritkán használtok, főleg játékok, ott linkeljétek át a dalvik-cache-t az sdkártyára.
-
Danesz94
senior tag
Már kezd idegesíteni, hogy a Gangstar akadozik:@
Mi a f@sz baja van?
Régen volt, hogy a 2.2 is elkezdte:@
Valaki vmi ötlet?
2.2-nél volt, hogy az segített, hogy leformáztam az sd-t.
most kipróbálom a gyári kártyájával... -
zedok
őstag
válasz
steveboy86 #10488 üzenetére
Sztem rakd ujra a romot. hatha segit, mert eddig ilyen gondrol nem tudunk
-
kj0
tag
válasz
steveboy86 #10488 üzenetére
Más programot tudsz telepíteni?Nálam olyan volt,hogy tele lett a custpack partíció és semmilyen progit nem tudtam telepíteni a marketből.
-
Danesz94
senior tag
válasz
steveboy86 #10485 üzenetére
én raktam fel és nincs gond.
Touchpal-t -
Danesz94
senior tag
válasz
rolmillione #10482 üzenetére
Én nem vettem
nem adok pénzt appért.
Máshonnan van meg.
Am a minimal editionon nagyon szépen fut bár a képe elég rossz. kicsit maszatos. -
steveboy86
tag
válasz
istvan47 #10486 üzenetére
köszi, hogy legalább te válaszoltál
de elsősorban valaki olyan kéne,hogy kipróbálja, akinek a Minimal rom van fent. Reggel már a Root Uninstallert sem akarta frissíteni ezzel a hibaüzenettel...
Nem tudom mitől van, nagyon jó amúgy ez a Minimal Rom, nem szívesen térnék vissza a gyárira (ott ilyen gondom nem volt, de volt ezer más...) -
steveboy86
tag
Valakinek vannak hasonló gondjai? Ha bármilyen billentyűzetet akarok telepíteni Minimal romon nem akarja... Marketről letöltve érvénytelen csomagfájllal hibaüzenetet dob ki. Sd-ről meg simán csak nem rakja fel. Tudom,hogy qltsar most nem tud segíteni, de a többiektől kérdezném immár 2. napja, hogy valakinél még van ilyen probléma vagy csak nálam szórakozik valami miatt? Mert ha csak nálam van, akkor simán újraraknám a rendszert, viszont ha meg van valami megoldás, nem telepítenék fel mindent megint...
Köszi előre is -
Danesz94
senior tag
ezt nézzétek.
Most tesztelem majd, hogy milyen -
fcbarca
őstag
sziasztok,hogy tudom beállitani hogy ne váltson át egyik operátorról egy másikra csak azon maradjon(még ha nincs is térerő)
-
rolmillione
tag
Akinek sms csengőhang gondja van, esetleg míg qltsar kolléga nem adja ki a patchet, addig az easy reminderrel be lehet állítani külön hangot hogy jelezzen míg meg nem néztük az sms-t, és így nem maradunk le az üzenetekből a halk kattant jelzés miatt.
-
mkRoland
senior tag
Tedd fel a Battery Indicator-t. Ennek a PRO változatának van magyar(ra ford)ított változata is, ami még naplózni is tud 1 hétre visszamenőleg minden mozzanatot (USB-kapu, töltés, merítés, százalék, óra-perckor) és be lehet állítani riasztásokat is (pl.: 50% alatt, aztán 35% alatt, feltöltve, stb.).
-
Dyrg
aktív tag
Valaki!!!
Nem tudok főzni az Out Kitchen-el...mindig SHTF fogad.
Most pontosan milyen file-ket kell használni? Én a custpack/framework/framework-res.apk
meg a system/app/SystemUI.apk -t használtam. Ezek kellenek, vagy kell még más is vagy mi van?
A minimalt használom arra kellene egy %-os akku kijelzés, ha valakinek megvan nekem az is jó lenne ha elküldené a főzelékét!
Előre is köszi! -
Danesz94
senior tag
Hali.
Apk fájlt pl a gyári böngészőt azt hogy tudom kitörölni? mert ami rajta van fájlekezlő a minimalon azzal nem ment.:S
köszi -
jopont
senior tag
Így pár nap használat után nekem nagyon bejön ez a minimal rom qltsar fórumtárs jóvoltából. Az akku nekem jól szuperál a 2.3-al is. Ami nagyon tetszik még a 2.3-ban hogy a hangerőt külön lehet állítani zenelejátszónál, rádiónál STB. Amit a # eltávolításával észleltem, az az hogy este 10-kor töltőre dugva, reggel 6kor lehúzva 71%-ról sem ment fel 100%-ra, csak állt 99%-on. Előtte ezt elérte. Majd megnézem, ha vissza teszem a két #-et akkor ez változik-e?Pár apróbb hibát leszámítva én nem bántam meg a frissítést és az a memória bőség, amit a minimal rom hozott, az valami csoda
-
Malacy
tag
válasz
szaszapi #10453 üzenetére
Még nem hallottam ilyet.....18 órája áll 71%-on?? Roppant érdekes.
Amúgy nekem az üzemidővel semmi gondom, 27 órája megy, most 75%-on áll. Amiket írtak itt előttem a kollégák azokat a gondokat sem tapasztaltam. Sem a hangokkal sem a launcherrel nincs gondom, pedig a Go-t használom. Most megnézem a LauncherPro-t is amit Qltsar javasolt. -
jopont
senior tag
Akinek gondja van az ébresztőhang beállítással, mert gyárilag csak egy hang van benne, legegyszerűbb, ha a zenelejátszóban a kívánt zenénél választjuk a beállítás csengőhangnak. Ezután már az ébresztőnél is választható lesz. Utána már nyugodtan vissza lehet állítani a csengőhangot, amire akarod, az ébresztőhang a listába marad. Így nem kell külön még mappákkal szórakozni, mert ugye ezt általában egyszer kell csak beállítani.
-
szaszapi
őstag
Az akku szint jelző is meg tud fagyni?18 órája 71%-on van a telefon.Azóta pedíg volt használva rendesen.
-
v6
csendes tag
Sziasztok,hogy tudom kicserélni az ébresztési hangot másik zenére?
-
Szentlelek
csendes tag
Egyenlőre sikerült a One Touch Upgrade progival és qlstar firmware update-jével frissíteni. Most működik. Jönnek a patch-ek.
Köszönök mindent! -
qltsar
veterán
válasz
sonaj888 #10444 üzenetére
sok launchert végigjártam, boldog is voltam, hogy adw ex nem akadt 2.2-őn, erre 2.3-ban akad azokkal a beállításokkal amikkel 2.2-őn használtam...sőt...még jobban is kellene mennie a saját moddolásaim miatt, dehát ez lényegtelen, így hát visszakellet, hogy térjek a jó öreg launcher pro-hoz, ami szaggatás nélkül tökéletesen fut, ellenben a go launcherrel, ami szerintem egy memóriazabáló, bugos launcher app
-
qltsar
veterán
válasz
sonaj888 #10441 üzenetére
a patch nem módosított az SD hozzáférésen, úgyhogy ez mástól lehet.
@Szentlelek: ez a jelenség akkor van, ha 2.2.2-re rakod fel a ROM-ot. természetesen bármelyik 2.3-mas ROM-mal előidézed ugyanezt a jelenséget, tehát először OTU-val kell felfrissíteni a készüléket Gingerbreadre.
-
Szentlelek
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában, és elolvastam az előző hozzászólásokat, és előkészítettem a telefont qlstar által készített firmware update-hoz, ami végig is ment de a telefon a logo és az utána következő "Telenor One Touch qlstar minimal edition" után újraindul folyamatosan.
Kissé elkeseredtem, mivel vasárnap hosszabb útra indulok, jó lenne egy működőképes telefon. Tudnátok segíteni mitévő legyek, azon kívül, hogy vegyek másikat?
Tiszteletel!
-
sonaj888
tag
Nem tudom hogy az uj patch miatt, vagy mert mostanâban nem inditottam ujra a telót, de ujrainditás után a teló nem látja az sd kártyát. 2-3 szor kellett inditanom hogy felismerje.
-
Fenton
tag
válasz
qltsar #10436 üzenetére
Nekem olyan gondom van a Minimal ROM-mal, hogy a GO Launcher mindig befagy rajta. Pedig nincs linkelve a teló memóriájában van. Nem tudom miért csinálja ezt. De a Javítás előtt is ezt csinálta. Megfagy és utánna kényszerített bezárás, és újra indul a telefon. Bár ez nem sikerül neki. Aksi ki-be és utána már megy megint egy ideig. Nem értem miért.
Pedig nem piszkáltam bele semmibe sem.
Ettől eltekintve egyébként nagyon jó. Végre használható 2.3-mal a telefon. -
qltsar
veterán
válasz
rolmillione #10435 üzenetére
felülfogja írni, viszont jövő hét szerdánál előbb nem hiszem, hogy várható. az sdkártyáról semmiképp nem fogod tudni beállítani. a custpack partíción vannak a csengőhangok. először a build.propnak megfelelő értékeket kell beállítani, utána lehet trükközni másik csengőhanggal.
-
rolmillione
tag
kipróbáltam sd kartyáról mrdia könyvyárba rakva másik hangot, de msradt a rövid csattanás.
Köszi elõre is, én lehet várok az újabb patchre. Addig is ez a csattanás jobb mint az oldring smsnek. Ha uj patch jön és fenn van a mostani 1.2, hogy lehet ezt a mostanit leszedni, vagy az új felülírja ennek a hibàit? -
qltsar
veterán
bocsi srácok...ez van ha az ember nem tud tesztelni
inkább több ilyet nem adok ki, amig nem jön meg a telefonom.
amúgy elvileg mindegyik mappa alatt 1-1 csengőhangnak kell lennie:
alarm: harp.ogg
notification: drop.ogg
ringtone: oldring.oggro.config.message_ringtone=Drop.ogg
ro.config.alarm_alert=Harp.ogg
ro.config.notification_sound=Drop.ogg
ro.config.ringtone=Oldring.oggezek elé próbáljatok meg rakni egy kettős keresztet.
-
sonaj888
tag
Felraktam de néma maradt. Az oldring ki van törölve.
-
qltsar
veterán
Minimal Edition update v1.2: [link]
Changelog:
- Csengő és üzenetjelző hangok ütközése javítvaTelepítése megszokott módon, ClockWork Recovery-ből történik.
A patchek nem tartalmazzák az előző patch javításait, tehát értelem szerűen sorban kell őket felrakni, természetesen ez nem lesz mindig így. Bizonyos mennyiségő patch után, az egész rendszer frissítve lesz, és tartalmazni fogja az összes javítást.
-
wolfeinstein
csendes tag
Most küldtem magamnak egy sms-t.
Már töröltem az oldring-et és a drop-ot állítottam be. Így nekem a drop szólalt meg az sms-kor. -
wolfeinstein
csendes tag
Nálam még csak a minimal van patch nélkül.
Amit most felraksz abban az előzőek is benne vannak? -
qltsar
veterán
mindjárt feltöltök egy patchet...viszont valaki tesztelje le legyen szíves, mert én sajnos nemtudom
@sonaj888: várj kérlek egy kicsit, és nem kell mókolni saját kézzel.
-
wolfeinstein
csendes tag
válasz
rolmillione #10419 üzenetére
Én is bambán néztem köröl magamon a bankban amikor megkaptam az első sms-t.
Gondoltam is magamban hogy ki az a f.sz aki a bankban így bömbölteti ezt az idegesítő hangot.
Hát én voltam -
sonaj888
tag
válasz
Ki kell probálni az oldring helyére bemàsolni azt a hangot amit szeretnél.
-
qltsar
veterán
válasz
nemtudom mi lehet az összefüggés, de rakj egy kettőskeresztet a csengőhang vonatkozásokra a build.prop-ban:
ro.config.message_ringtone=Oldring.ogg
ro.config.alarm_alert=Harp.ogg
ro.config.notification_sound=Drop.ogga végén találod a sorokat
-
wolfeinstein
csendes tag
Az akku most nekem elég jól bírja.
1 nap 7ó 53p 58mp és 75%.
Most játékkal nem merítettem. Van benne elég sok telefonálás meg kb 5 perc aktív GPS és mivel a párom csak a navit kapcsolta ki így még vagy 2 órán át nem lett kilőve a GPS. Bár azt nem tudom így fogyaszt-e. -
rolmillione
tag
válasz
sonaj888 #10414 üzenetére
Újra frissitettem OTU-val, felraktam a Minimal editiont Qltsar-tól, a patchet is, dalvic casht töröltem, a memkártyát formáztam, semmi nincs rajta, és még mindíg az a k**szott oldring jelzi az sms-emet, hiába a drop van beállítva. Mitől a csengőhangot használja az sms jelzésre, amikor emailnél az üzenet (drop) csengőhangot használja. Ez így nem jó, mert megőrülök az oldringtől sms kapásakor.
-
wolfeinstein
csendes tag
válasz
steveboy86 #10413 üzenetére
Nos én is próbálkoztam.
Tetszett az előző verzióban a qwerty ezért erre is fel akartam rakni valami hasonlót.
Nos felraktam az AnySoftKeyboard nevű progit. Fel is települt csak nem tudom beállítani a Nyelv és billentyűzet menüben. Nincs is ott. Úgyhogy van is meg nincs is. -
sonaj888
tag
Nekem is az oldring az sms hangom pedig más van beállitva. Kitöröltem de igy meg nincs semmi sms hang hiába van más beállitva.
-
steveboy86
tag
Valaki az én problémámra tud megoldást? A Minimal romra semmiféle billentyűzetet nem tudtam feltenni, csak az alap androidos van. Valakinél előjött még hasonló probléma?
Köszi előre is -
ffjani
csendes tag
Mai teljesítménye a telónak:
délután 5 kor kikapcs,Game over, elfogyott a szufla.
. kamera ment kb 25 percet egyfolytában. nem volt gps se wifi. nehéz kiigazodni ezen a telefonon.
-
lacix76
őstag
válasz
rolmillione #10408 üzenetére
Az oldring a rendszerben a system/media/audio/ringtones mappában van
-
rolmillione
tag
válasz
GhostHunter #10375 üzenetére
Csináltam egy frissítést OTU-val. Akkor még volt gyári sms is. Miután felment a Qltsar Minimal ROM, akkor lett az sms az oldring csengőhangja, hiába lett az üzenetjelzés hangja drop-re vagy egyéb másra állítva. Az oldring a rendszerben hol van? Hátha azt kiszedve lesz sms külön hangom. Emailnél van külön csengőhang.
-
lacix76
őstag
válasz
Danesz94 #10404 üzenetére
Én kitöröltem a telefonból mert Opera Minit használok .A telefonban a system/app mappában van,meg benne volt a data/data mappában is valami hivatkozás róla azt is kitöröltem.,és azt hiszem még a custpack/app mappában is volt valami ha jól tudom.Sőt ellenőrizd le a custpack/JRDcustres/app mappát is.Sok minden több helyen is benne van.
-
Danesz94
senior tag
A gyári böngészőt lehet törölni?
Ha kitörlöm akkor utána az .apk fájlt is törölni kell? Ha igen azt hol találom?Köszi
-
Danesz94
senior tag
üdv.
Felraktam minimal edition romot a patchel együtt
Nagyon baba
Most jobban tetszik mint tegnap előtt mert akkor kitöröltem a lunchert és nem volt jó
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest