- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy a Play-ról nem tudok letölteni nagyobb méretű appokat, mivel mindig azzal a hibaüzenettel zárul a letöltés, hogy kevés a tárhely! ( Tehát belső memóriába töltene?!) Ez idáig nem így volt, mindíg sd-re töltötte le és SD Link2 SD-re is telepítette!
Mi lehet a gond?
előre is kösz!
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek össze lehet kötni a készüléket micro USB-HDMI kábellel TV-vel? Próbálta esetleg valaki?
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! A telefonom el-el indítja az AccuWeather.com nevű programot. Valamiért Link2Sd-vel és mással sem tudom letiltani ezt az alkalmazást, amit egyébiránt nem használok!
A kérdésem az lenn, hogy ezt a sok szemetet ( accuweather.com, különféle touchPal Language pack-okat) hogyan és honnan tudom törölni? Ha törlöm nem teszek tönkre más alkalmazást?
(link2sd-vel sem tudtam törölni őket, csak átlinkeni az SD-re)Előre is köszönöm!
Üdv: batteryfree
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy videotelefonálás összejött már valakinek?
-
drjuris
csendes tag
válasz
lacix76 #18191 üzenetére
Elég sokat olvasgattam a topikot, de nem merek nekiállni! A leírások biztosan jók, de nekem az nem sokat mond, hogy pl.: " Telepítés előtt ellenőrizd, hogy driverek fel legyenek teleptve! " De milyen driverek????
Egy root-olást gondoltam, hogy ne a belső memóriát eméssze fel az a pár alkalmazás.
-
drjuris
csendes tag
2.2.2. van fent!
-
drjuris
csendes tag
Köszi a választ!
Abban tudtok esetleg segíteni, hogy miért nem tudom root-olni a készüléket? SOC 1.9.5.-el hibaüzenetet ír ki: "daemon not running. starting it now on port 5037 *
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy One Touch Upgrade Q 1.9.9. frissítéssel mi változik a készüléken???
Üdv: drjuris
-
drjuris
csendes tag
Hát az nem sok! De legalább "szép" képek készülnek!
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Az előlapon lévő kamera mire használható? Videotelefon???
Van olyan alkalmazás ami tudja kezelni?
Üdv. drjuris
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy az akksi már 1 egész napot sem bír ki! Kb. 1 hónapja vettem a készüléket és a tapasztalatom az volt, hogy 2 napig bírja az akksi. Hétfőn az akku 14%-ra lemerült ( egyébként 30 % alá nem hagytam merülni) és azóta naponta kell tölteni! ( a készülék nem "mókolt" full eredeti anroid 2.2.2. van rajta eredeti rommal, stb)
A hiba óta ugyanannyit használom és nem is telepítettem új alkalmazást sem!)
Van esetleg valami javaslatotok?
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom a következő "tüneteket" produkálja:
Akkumulátorhasználat ablakban azt jelzi, hogy az "AccuWeather.com" nevű alkalmazás az akksihasználat 92%-ért felelős. A programra ebben a menüben rákattintva azt írja, hogy az Össz CPU használat 2mp. kényszerített leállás gomb nem aktív.
A folyamatban lévő alkalmazások listában a fenti alkalmazás nem szerepel, illetve kb. 2 napja nem is indítottam el.
Ilyenkor szerintetek mi van??? Hogyan tudnám ezt az alkalmazást leállítani?
-
drjuris
csendes tag
2.2-es van rajta.
-
drjuris
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
A családban két androidos telefon van. Azt vettem észre, hogy a wifi elég nehezen csatlakozik ( két különböző készüléken). Gondolom, hogy valami beállítási probléma lesz. Csak úgy csatlakozik mindkét készülék, ha a routert bekapcsolás után újraindítom a modem újraindítása nélkül.)
Valakinek ötlete esetleg???
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem a készüléket, kb ugyanazokat tapasztaltam, amit a közel 12 ezer hozzászóló. Akksi töltés 95%-on megáll, töltőről levéve 100%-ot mutat. 50% alatt villámgyors merülés! Intenzív használat mellett 1 napig bírta! Egyébiránt teljesen rendeben van a készülék. Úgy gondolom, hogy jó választás volt.Nem volt időm a hozzászólások nagy részére még ( 12 ezer azért nem semmi
) Egy kérdést had tegyek fel: a procit fel lehet "húzni" ? Ha igen mi a max sebessége?
Előre is köszi!
Üdv. drjuris
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Formula-1
- EAFC 25
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest