Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Rekord negyedévet zárt az Apple
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De hiába írnak ott bármit, ha egyszer maga a Raspberry elérhetetlen!
Egyébként nem igazán tudom, hogy hol keressem ezt az "uihost"-ot. Ilyen fájlnevem nincs, a beállítási fájlokban meg csak egy utalást van rá kommentben - IPv6 esetére.
Amúgy meg, szerintem, ha nincs érték adva neki, akkor nincs korlátozva. (A js fájlban is benne van kommentként.) Egyébként a másik Raspberry-ről, amin keresztül ugye elérem az egyiket, a node-ok kivételével azonosak a beállítási fájlok, és maga a NodeRED WebGUI-ja is elérhető az 1880-as porton.
Nekem ebből az jön le, hogy valahol maga a Linux/Raspbian van korlátozva arra, hogy csak a helyi hálózatról férhessek hozzá. Régebben egyébként ment, aztán frissítettem, azóta vagyok kizárva.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASrock B450M-HDV + Ryzen 5 3400g
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Ti / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann