- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meridaharcos
senior tag
válasz
MaCS_70 #43523 üzenetére
Picit félreértitek.
Telefonon a wireguard telepítve van, azon érem el a pi-t. Böngészőben tudom konfigurálni, illetve androidos célalkalmazásokat is használok (Qbittorrent remote például).
Fizikailag kérdezem az elérést, amivel komfortos is lehetne. OMV-vel megosztom a meghajtót FTP-n, és ezt elérem egy fájlkezelővel ? Csak példa... Ti hogyan oldottátok meg ?? -
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok itt, segítséget szeretnék.
Van nekem egy RPi4b, raspberry os lite, rajta OMV6. SMB megosztásom van, a gépre akasztva egy SSD, ide dolgozik a docker-ben futtatott pár program. A biztonságos elérést a wireguard+duckdns párossal oldottam meg.
Egy telefonról hogyan tudnám elérni a gépre akasztott SSD tartalmát biztonságosan ?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest