- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Patice #36707 üzenetére
Pont az volt a probléma, hogy nem engedte sem hálózati meghajtónak, sem hálózati helynek csatolni, mert nem fogadta el a jelszót, ugyanakkor fel sem ajánlotta jelszó megadását.
A problémát a következő úton sikerült megoldanom, ami nyilván nem korrekt megoldás, és nem is értem.
Alapból tehát mindegyik fajta csatlakozási lehetőséget arra hivatkozva utasította el, hogy nem megfelelő a hitelesítés, de nem dobott fel jelszóablakot.
Engedélyeztem a Windowsban a SMB1 szolgáltatást, aminek következtében következő próbálkozásra feldobta a jelszópanelt.
SSH-n adtam egy jelszót a Samba-felhasználónak, és ezt beadva a windowsos jelszópanelbe, Windowsból be tudtam lépni a megosztásba, tehát innentől már akár hálózati meghajtóként, akár hálózati helyként is rögzíteni tudom (de nem akarom).
Innentől lesz viszont érdekes a történet, ugyanis ezután kikapcsoltam a SMB1-et, és mégis működik tovább az elérés.
Tehát olybá tűnik, mintha magához a megosztás eléréséhez nem kellene neki a SMB1 (még szép...), ahhoz viszont, hogy megadhassam neki az elérési jelszót, valamiért mégis kell a SMB1.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Motoros topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged