- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #46126 üzenetére
Dedikált gép kell(ene) a HA-nak és akkor nincs ilyen problem:
The first step is to install Home Assistant. We recommend a dedicated system to run Home Assistant. If you are unsure of what to choose, follow the Raspberry Pi guide to install Home Assistant Operating System.
Home Assistant Operating System uses Docker as Container engine. It by default deploys the Home Assistant Supervisor as a container. Home Assistant Supervisor in turn uses the Docker container engine to control Home Assistant Core and Add-Ons in separate containers. Home Assistant Operating System is not based on a regular Linux distribution like Ubuntu. It is built using Buildroot and it is optimized to run Home Assistant. It targets single board compute (SBC) devices like the Raspberry Pi or ODROID but also supports x86-64 systems with UEFI.
Home Assistant Operating System
#Flowtation:
A két linken tudsz informálódni
Egyébként ha nem használod a wifi-t minek is állítanád be? Docker egy virtualizációs megoldás (konténer), rengeteg guide van róla: alapok. Azt se tudom mi az a obex szerverNem nagyon használok HA alatt bluetooth-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest