- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
zozó72 #20899 üzenetére
Nem armos. Ugyanolyan intel, mint az asztali pécé vagy egy laptop.
Windowsból is ugyanolyan való rá, csak valószínűleg 32 bites. Viszont driverek általában nem publikusan elérhetőek ezekhez. Szóval doubledriver programmal érdemes mentést csinálni a rajta lévő driverekről.Azért egy pécénél körülményesebb lehet az újratelepítés. Szóval szerintem ne bántsd, ha nem tudod mit csinálsz. Van benne visszaállítás lehetőség, amivel a telepítéskori állapotra hozható.
Az inteles tabletemen ubuntut próbáltam. De a beépített wifi vagy más beépített eszközök nem működnek driverek hijján. A tableten az érintő sem működött.
-
zozó72
csendes tag
Sziasztok!
Tudom a kérdésem nem Raspberry PI, de mivel ARM processzoros mini PC-m van, itt tenném fel a kérdést:
Vettem egy WIntel W8 Pro mini PC-t, de nem tudom, hogy ha újra kellene rajta telepítenem a Windows 10-et, honnan, milyen verziót kell letöltenem hozzá? Illetve milyen linuxot lehet erre telepíteni?
Mivel itt világosítottak fel a HDMI-VGA átalakítóról, tőletek kérdeznék.
Köszönettel:
Zozi
-
Cool Face
aktív tag
Jelenleg a Pi-met miniDLNA, Transmission és Sambara használom Raspbianna 24/7-be.. Van rá valami lehetőség, hogy Spotify-t is streameljek vagy wifin keresztű remote lejátszak vele? (szigorúan csak raspbianon)
ez szerintetek jó megoldás lehet?
[link] -
havri1
félisten
válasz
cinemazealot #20896 üzenetére
Köszönöm, de nekem más volt a gond. Engedélyezve volt, mégsem látta egyik gép sem. Ekkor 5.0.8 Openelec volt fent. Ez alól simán ment a transmission, viszont a samba nem.
Most visszatettem a 6.0.3 - at, itt a samba tökéletes, viszont fagy, és a transmission nem megy.
-
cinemazealot
addikt
-
havri1
félisten
Transmissionbe az USB HDD-t szeretném megadni tárhelynek.
A beállításokban meg lehet adni, na most nekem így van elvileg felmountolva a HDD: /var/media/Új kötet
Először is át kéne írni a kötet nevét, mert ez gáz, gyanítom ez a baj, mert természetesen nem indul a letöltés.
Hogyan tehetem meg? Vagy jó ez a kötetnév, csak az elérési út nem jó? -
robi1979
aktív tag
Valaki árulja már el legyen oly kedves hogy egy rapberry Pi3-on OpenElec alatt hogy a picsbe tudom beállítani a Transmission-t hogy normális sebességgel töltsön?! UPC-s 120mb-s netem van, de jelenleg Transmissionban 1,73Mb/s-al tudok tölteni, úgy hogy a routeren a port amit kér OPEN státuszban van webkliens alatt.
Köszönöm!
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok, openelec-kel szeretném a Pi-t bluetooth "hangszóróként" használni. Odáig eljutottam, hogy openelec settingsben aktiváltam a bluetooth modult, párosítottam is a telefonommal, a telefon küldi is rá a zenét, de fogalmam sincs hol tudom megszólaltatni a kodin belül. Egyáltalán megoldható ez? Spotify miatt volna jó.
Köszi! -
Nerd
aktív tag
válasz
Flowtation #20888 üzenetére
Igy hozhatsz letre:
sudo useradd sambauser -m -G users
sudo passwd sambauser
sudo smbpasswd -a sambauser
sudo /etc/init.d/samba restart
-
havri1
félisten
válasz
Flowtation #20888 üzenetére
Engem a Pi2-n futó Samba érdekelne, mert hiába van engedélyezve, mégsem oszt meg semmit se helyi hálón
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Újra kellett raknom a laptopomat, amin ubuntu 14.04 volt. Ott valahogy sikerült beállítanom a samba megosztást, de most nem birok vele.
Addig eljutottam, hogy samba telepités, a conf fájlba beraktam a megosztást, de a málna nem enged be, azt irja kell a jelszó. Valami rémlik, hogy kellett felhasználót is létehozni a sambahoz, de azt már nem tudom, hogyan kell.
Valaki tudna segiteni? -
Beni2360
félisten
válasz
Balerik #20884 üzenetére
és vargalex
természetesen oda jól írtam be a jelszót csak itt gépeltem el mert már ....
Most nyugi van és újból neki láttam de semmi reagálás a jelszó után.
Na gondoltam egyet és újra indítottam a laptopom és láss csodát ment minden.
Az írás védettséget remélem sikerült megszüntetnem a leírás alapján, egy kicsit összekuszálódott újra indításnál a kép de itt van minden.Ha megjönnek a kulcsok folytatom.
Még 100x köszi.
Evvel a puttyal tudok eszerint belépni a NAS-ra is?
Na jó éjt mindenkinek. -
havri1
félisten
Openelec-ben valahogy el tudom érni, hogy abban az esetben, ha idle a gép, akkor x idő után az usb-n lévő HDD-t lekapcsolja energiatakarékosságból?
-
totya79
tag
Sziasztok.
Van egy usb3-as gigabit adapterem,ezt szeretném pi2 b-vel valahogy használni.
Arról találtam leírást hogy oprendszeren hogy lehet beállítani,arról viszont nem,hogy kodival is megoldható e.
Jóval gyorsabb lenne a net vele.
Ime a leírás:[link] -
Balerik
aktív tag
válasz
Beni2360 #20877 üzenetére
- Töltsd le PuTTY ez kell az SSH-hoz,
- Futtasd a "PUTTY",
- Írd be a Raspberry Pi IP címét, majd "OK" le a felugró ablakot,
- Írd be a felhasználó nevet/ jelszót (ha minden igaz akkor libreelec/libreelec), de most nézem lehet, hogy csak a jelszót kéri "libreelec"
- és már bent vagy a raspberry pi-n, és tudod futtatni a fent linkelt oldalon leírtakat. -
Beni2360
félisten
válasz
Balerik #20874 üzenetére
Igen abban volt ez a lehetőség.
Köszi közben én is megtaláltam a linket.
A szerkesztés, bele néztem az sd kártyán levő config fájlba és ott megtaláltam a két kód 00000-val kitöltött részit. oda kellene csak beírni és elmenteni a kódokat, De amit kibogoztam a liberE védett és azt előbb fel kellene oldani. Vagy a tv képernyőjén keresztül lehetne szerkeszteni? valami SSH emlegetnek, hogy engedélyeztetni kellene. -
Balerik
aktív tag
válasz
Beni2360 #20873 üzenetére
Volt olyan, hogy telepíteni kellett valami adont
vagy valamit és akkor megjelent a kodiban egy lehetőség a beírásra.
Én osmc-nél találkoztam vele A Setting/OSMC/Rpi résznél. Itt nem tudom hogy hol lehet, de keresgélj ezen az úton.
Meg ha volna egy linked a megvásárlásra azt is megköszönném
Az előbbi linkben is benne van!
License keys -
Beni2360
félisten
-
Balerik
aktív tag
válasz
Beni2360 #20871 üzenetére
A LibreELEC-ben hol tudnám beírni a vc1 és mp2 kódokat, vagyis mit kell és honnan telepítenem?
How to edit the config.txt? -
Beni2360
félisten
válasz
azbest #20865 üzenetére
Most akkor ez az olcsóbb változat is jó lenne vagy kell a drágább?
--------------------------------------
A LibreELEC-ben hol tudnám beírni a vc1 és mp2 kódokat, vagyis mit kell és honnan telepítenem? -
havri1
félisten
válasz
Headless #20869 üzenetére
Nem, még nem szerkesztettem, de marha egyszerű volt a megoldás:
KODI-n keresztül a Transmission beállításaiban nem kell a *.*.*.* -t átírni az ipre, hanem maradjon, és innentől nem csak a localhostot engedi be.Jelszó sem kell, kisváros a miénk
(Kívülről még nem is gondolkodtam, de nem lenne rossz, nekiugfrok ennek is
-
Headless
őstag
válasz
havri1 #20868 üzenetére
Vagy ne legyen rpc whitelist cserébe legyen jelszó, mert gondolom a végcél az lenne, hogy wan felől is elérd.
Szerkeszteni nano-val ssh-n vagy mintha azt írta itt korábban valaki, hogy a settings.json megvan osztva a hálózati meghajtón. Allítsd le a tm-et szerkeszd majd indítsd a tm-et.
Tudtommal már szerkesztgetted a settings.json fájlt korábban, szóval tudod, hogy hol van.
"Jelszó sem kell" ,remélem routeren port továbbítás is megvan, akkor már csak az ip-d kell és elkezdenek megjelenni furcsa torrentek a letöltési listádban...
-
havri1
félisten
Fejlemény!403: ForbiddenUnauthorized IP Address.Either disable the IP address whitelist or add your address to it.If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.Hogyan tudom whitelistre rakni?
Openelec 5.08
(asztali gépről van ez, wifis laptopról nem megy, nem értem miért...)Ennyit már kaptam infóba, csak nem tudok mit kezdeni veleaz rpc-whitelist az legyen "rpc-whitelist": "127.0.0.1, 192.168.*.*",
így a hálózaton lévő összes gépről eléred majd.Megoldva, működik. Wifin nem megy át, helyi gond lesz.
-
stopperos
senior tag
válasz
bally4 #20853 üzenetére
Szia, én aliexpress-en vettem, a gyártótól. $22 volt egy fél éve. Ebay-en nem találtam normálisat.
A firmware itt érhető el, vagyis innen töltöttem le és linkeltem be.
A DVB-T/T2 megy windows-on és linuxon is, a DVB-C állítólag csak linuxon. Ezt a részt nem próbáltam, a tvheadend felismerte mint T és C vevő.
Azért megjegyzem, hogy a témának nem vagyok a szakértője. Utána olvastam, ez tűnt szimpatikusnak (vagyis, hogy ez működött és volt hozzá fw), és megvettem. Azóta be van üzemelve és semmi gond. A jelerősséggel volt néha gebasz, de elfordítottam az antennát és azóta semmi gond. Egy 2 órás film alatt 1-2 error van a streamben. -
azbest
félisten
válasz
doberman #20860 üzenetére
Amit linkeltél az DVB-T vételre jó "csak". Se C se T2 módot nem tud, a nevében a t2 csak arra utal, hogy a második változata az r820t-nek. Állítólag teljesen kompatbilis visszafelé a korábbi változattal.
A Dvb-T/T2/C vonalon a realtekes alternatíva az astromate tuner, aminek saját logout írása és hozzá tartozó topcija is van. A hírek szerint már az is megy a mostani raspberry kernellel.
A realtek chip főleg az usb kapcsolatért felel az eszköz és a gép között, de mellette van még egy tuner chip (itt a rádióhullámok vételének értelmében használva). Amelyik realtekes tud C-t és T2-it is, ott egy harmadik chip is van mellé betársítva, ami például panasonic.
A csak dvb-t vételhez való realtekesből is rengeteg változat van aszerint, hogy milyen rádiófrekvenciás tuner chip van mellette. A legújabb ebből az r820t2, de volt már r820t, e4000, többféle fc chip is, az rtlsdr oldalakon vannak listák.
A mygica tuner dvb-t része kissé megbízhatatlannak tűnik linux alatt, mert hajlamos beragadni egy csatornára. A C részéhez meg win alá nem biztos, hogy olyan drivert vagy programot mellékelnek, ami kezeli. De ez volt a legolcsóbb kapható C-s tuner raspihez, C alatt nem volt megoldhatatlan probléma vele tudtommal.
Most már, hogy az astrometa támogatása is jobb linux alatt, lehet, hogy az a jobb vétel. De magam még nem próbáltam olyat. -
bally4
tag
válasz
doberman #20863 üzenetére
Szia!
Nem teljesen jön át a mondandódból, hogy elméletben működik, vagy pl. nálad is teszi a dolgát rendben a linkelt eszköz. A Mygica T230-at többen rendben használják, visszakeresve a fórumon ez látszik. Amit linkeltél, abban nincs a leírásban, hogy DVB-C-t tud, de ha azt mondod te, vagy valaki más, hogy 100 %, hogy pi-vel működik, akkor elhiszem, főleg a 7$ kontra 22$ miatt.Nem ismerem egyik eszközt sem, ha kb. ugyanazt tudja, akkor jó nekem az olcsóbb..
-
doberman
senior tag
válasz
Benoe77 #20861 üzenetére
ööööö... azt hiszem ez a probléma csak a win-es környezetben jöhet elő. az általam linkelt tipus linux alatt igencsak széles sávon tud venni... (konkrétan 24-1700 MHz között, és onnantól az alkalmazott szoftver ami a lényeges, hogy az adott c sávon vett jelet le tudja-e kezelni. C-sáv: Digital Video Broadcasting-Cable (DVB-C) Digitális Kábel Televízió. - műsor terjesztés (114 - 858 Mhz Tartományban) VHF - UHF sávban. Márpediglen a TVHeadend igen tudja..)
-
válasz
doberman #20860 üzenetére
Most látom, hogy már nem elérhető amit linkeltem, pedig nemrég innen vettem:
"Sorry, this item is no longer available!"Nem RTL chipes:
USB interface: Cypress CY7C68013A-56LTXC
Demodulator: Silicon Labs Si2168-B40
Tuner: Silicon Labs Si2148-A20Amit linkeltél szerintem nem tudja a DVB-C-t.
-
havri1
félisten
válasz
Celtis #20856 üzenetére
Beállításokban be van kapcsolva a webserver (mint ahogy tegnap is mondtam, vagy máshol is kell?), port 80-as ip most 192.168.1.2
Transmission fut, de szintén zenész. 192.168.1.2:9091 próbálom.
Pingelve a 192.168.1.2 elérhető, putty bejelentkezik.
Valami 1:1-ben megfogja az egészet. OSMC sem volt jó hajnalban, 2-ig szoptam vele. -
havri1
félisten
Openelec-ben a tuzfalat hogy lehet kikapcsolni?
-
azbest
félisten
válasz
havri1 #20848 üzenetére
Az kodi webes felület valószínűleg nincs bekapcsolva a beállításoknál.
Szerintem, nekem az lenne a legegyszerűbb megoldás, hogy az ssh-t bekapcsolnám, majd belépnék root / openelec felhasználóval, mondjuk putty segítségével és
nano ~/.kodi/addons/service.downloadmanager.transmission/bin/transmission.start
oda beírni a sleep 30-at és utána menteni a ctrl+o kombinációval majd kilépni a ctrl+x gombokkal.
Azt pedig, hogy fut -e
ps aux | grep "transmission-daemon"
paranccsal lehet kiíratni. a ps aux magában kiírja az összeset.
-
havri1
félisten
válasz
azbest #20847 üzenetére
Őszinte leszek, ha kerestem volna, és ezt meg is találom, nem lennék a mostani állapotnál okosabb.
Hiába olvastam el, nem tudom mit olvasok.Openelec esetén is van mód késleltetés megadására:
~/.kodi/addons/service.downloadmanager.transmission/bin/transmission.start
a #-ekből álló doboz után kell egy késleltetés parancs [link]
sleep 30Rám ez vonatkozik gyanítom, de ezt hova írom, honnan másolom, honnan módosítom?
Értsd: van egy laptopom amin win10 van, és van egy Pi2 az asztlon, lanon összekötve. Putty eléri, samba fut, SSH fut, win látja a megosztásokat, mappákat.
A fő probléma az, hogy jelenleg a KODI webes felületét se érem el, pedig a beállításokban a 80as porta van irányítva. Tűzfalon semmit se állítottam, pontosabban a routeren, és nemrég ment.
Transmissiont nem hogy weben, még amúgy se érem el. Honnan tudom, hogy egyáltalán fut?
-
havri1
félisten
válasz
Celtis #20828 üzenetére
Újraraktam.
Ott tartok, hogy Openelec 6.0.3 fent, transmission fel van telepítve, és van egy openelec backupom már pendriveon.Viszont a transmissiont nem tudom továbbra sem működésre bírni. Azt hiszem fut, de nem érem el hálózaton a webes felületet.
Szerk.: Lehet én vagyok rossz vágányon. Hogyan tudom megnézni, hogy valóban fent van e a transmission, és nekem nem csak annak kiegészítője van csak?
Mert lehet nem is jó helyen járok..
Az a rohadt gyanús, hogy a KODI-nak a sima webes felületét se érem el. 192.168.1.10. Pedig a régi rendszeren (ami összeomlott) simán ment..
Valami nagyon nem jó -
azbest
félisten
válasz
sztanozs #20838 üzenetére
Teljesen normális, hogy a különböző gyártók, de még ugyanazon gyártó különböző sorozatai között is lehet méretkülönbség. Ez néhány megától több száz megáig is terjedhet. Ez így van a merevlemezeknél is. A névleges méret csak nagyságrendi, de mivel 1000-rel számolnak 1024 helyett máris nem annyi GiB-os a mérete (GB vs GiB).
Nekem az a véleményem, hogy a görcs essen abba, aki kitalálta a gibibájtot meg a többi hülyeséget. Aki szakmabeli az érti a kettes számrendszert, aki meg nem, annak úgyis mindegy. Persze tudom, hogy már a floppy-nál is csaltak ezzel a gyártók.
Persze ettől még ugyanannyi GB az egyforma lenne, de a sorozat paramétereinek beállításakor határozza meg a gyártó, hogy pontosan hány bájt hasznos terület legyen rajtuk. Ha több a hiba a flashben, akkor kisebb méretre korlátozva jobb lesz a kihozatal.
-
Celtis
veterán
válasz
hpeti2 #20830 üzenetére
kezdőként praktikusabb
Mint látható azért a gyakorlottaknak is alapvető kérdéseket vet fel az SD image mentése és visszaállítása.
Ha van futó Openelec a Pi-n (például fő release-ek között váltogat az ember tesztelés céllal), akkor viszont nagyságrendekkel gyorsabb a back/restore, és még az SD-t sem kell kihúzni a Pi-ből.Az Openelec backupja a hatékony és jó módszer. Kár a kezdőket másfelé terelni. Szerintem.
-
-
Celtis
veterán
-
-
zsola32
őstag
köszönöm a tanácsokat
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok! Tv Headandet Pi-n (3) vagy Syno NASon (DS212) érdemesebb futtatni?
-
hpeti2
aktív tag
válasz
havri1 #20829 üzenetére
A win32-es megoldás több helyet foglal, ellenben kezdőként praktikusabb, mert csak kiírod az image-et, beteszed a pi-be és készen is vagy. Míg a másik megoldásnál először fel kell tenned az openelecet, vissza kell raknod a backup fájlt, majd a menüből restore-t kell nyomni. Sokkal több idő, macera, de kevesebb tárhely szükséges hozzá.
Ui.: A win32-es megoldáshoz a kártya méretével azonos tárhelyre lesz szükséged.
-
Celtis
veterán
válasz
zsola32 #20826 üzenetére
Semmi szükséged nincs a teljes kártya backupjára.
A programok/Opelenec settingsben találsz egy backup funkciót. Ez lement mindent. A mentést hálózaton keresztül a Backup folderben találod. Ezt az egy fájlt kell elmentened, illetve ha hozzányúltál valaha is, akkor az SD kártya gyökerében a config.txt fájlt.
Ezeknek a birtokában bármikor 100%-ban vissza tudod állítani a rendszeredet. Backupot egyébként is érdemes időnként csinálni.
Az Openelec nem windows. Maga a rendszer egy csak olvasható fájlrendszer. Nem változik, nem öregszik, nem lassul, nem lesz tele a registry stb. A többi az addon, adatbázis és user beállítás, amiket pedig lement a backup.
-
doberman
senior tag
-
zsola32
őstag
sziasztok
amatör Pi3-as tulajként írom e sorokat:kb. 1 hónapja belevágtam a PI3-as projektbe, szerencsésen összeállt a kis HTPC-m, Openelec/Kodi kombóval.
szeretnék egy bizton sági másolatot készíteni az SD kártyáról, erre irányul a kérdésem:
milyen progival tudom átdobi az SD kártya tartalmát? (win7)köszi
-
Bende1111
tag
Sziasztok!
Teamspeak szervert lehet valahogy varázsolni egy Raspberry Pi2 B-re? Olyan variációkat találtam amikor venni kell mellé valami kütyüt (innentől nem olvastam tovább).
Köszi a segítséget!
Bende
(Linux analfabéta vagyok) -
Celtis
veterán
válasz
havri1 #20820 üzenetére
A transmission miatt nem kell OSMC.
Egyszerűen hagyd ki a parancsból a "sudo" -t. Openelecben nincs és nem kell. Ennyi.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy tökéletesen felesleges SSH-val kínozni egy kezdőt.
Az Openelec kiegésztők menüjében leállítható az addon. Fájlmegosztáson keresztül pedig direktben szerkeszthető a konfig. -
Balerik
aktív tag
válasz
havri1 #20820 üzenetére
Itt van egy jó leírás, én is ezen keresztül állítottam be:
Raspberry Pi mint médiabox -
doberman
senior tag
válasz
Kicsirics77 #20795 üzenetére
én anno feltaláltam a spanyolviaszt... : egy kis darab celluxal leragasztottam a dobozba szerelt pi kártyanyílását... - többet nem mozdult ki belőle..
-
Noxy
veterán
válasz
havri1 #20809 üzenetére
Én pld 2db 2GB-s SD kártyára raktam fel.
Ha valamelyik besz..ik, ott a másik.
Amúgy meg szed le a a BackUp programok kiegeszítőt.
Ezzel kimented egy Pendrive, vagy USB-s vinyóra a beállítasokat. Ujrarakás után 1 perc alatt visszarak mindent. (Ne a Kodi saját backupját használd.) -
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20810 üzenetére
Bármilyen parancs, ami sudo-val kezdődik, így végződik:
There is no working 'sudo'.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
havri1 #20809 üzenetére
mert nem állítod le a transmission-daemon futását,ezért nem menti el.
sudo service transmission-daemon stop
indítani meg így tudod
sudo service transmission-daemon start
ezzel meg tudod ellenőrizni,hogy fut-e vagy sem
sudo service transmission-daemon statusna elmentem ebédelni addig próbálkozz
-
havri1
félisten
KODI-ban sem az rtorrent, sem a transmission nem engedi a configot elmenteni, pontosabban látszólag elmenti, de indításkor arra panaszkodik, nincs beállítva, és oda visz..
Mi a fene lehet?
Kezdem feladni..Inkább Minimax, és nézzék aztLehet elkezdem ismét nulláról, mert ez így nem kóser.
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20806 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20804 üzenetére
Az utolsó sort nem értem, ezt hol keressem, mi a kiegészítő neve? Teljesen eltévedtem már, sorry.
SSH-t engedélyeztem, putty -al érem el vagy mivel?
10 éve nem LINUX-oztam kb.Nekem az is gyanús, hogy a transmission ra rákattintva folyamatosan a config hiányát errorozza, és dobja be, ami persze ki van töltve jól.
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20802 üzenetére
Hát, ez nekem kínai , de azért köszi
rtorrent is van látom, annak nincs webes felülete KODI alatt?szerk.: EDGE, Firefox alól nem látja a weblapot, itt más lesz, szvsz továbbra is beállítás gond.
fagyás előtt még a 192.168.1.10 címet elértem, a KODi jött be. Most az sem. -
Kicsirics77
veterán
-
havri1
félisten
válasz
Kicsirics77 #20799 üzenetére
Mert gondolom ahhoz, hogy ssh-n elérjem, újabb konfig kell, és már a konfigot is konfigolni, azért, hogy konfigoljak, na ne már
Fejlemény van. T- fent, és már a 9091-es porta nem azt írja, hoyg nem érhető el, hanem titkosítási gondja van az IE-nek, chrome is hasonlót ír.
Ez a lap nem jeleníthető meg
Engedélyezze a TLS 1.0, TLS 1.1 és TLS 1.2 titkosítást a speciális beállításokban, és próbálja újra megnyitni a(z) https://192.168.1.10:9091 weblapot. Lehet, hogy a webhely nem támogatott protokollt használ. Ha nem szűnik meg ez a hiba, forduljon a webhely rendszergazdájához.
(#20800) PeterPH : azaz, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged