- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Kipróbáltam fülessel is, ugyanúgy sistereg. Ezek a csatlakozók, de eddig jó volt, nem hiszem, hogy ez a gond. Bedugom, amíg lehet, ebben hiba nincs!
s_e_n_k_i :
Nálam nem vacak, hanem hibás. És nem biztos, hogy a kimenet maga, de a produkció mindenképpen hibára utal. Még csak véletlenül sem elvárás a részemről, hogy bármiféle hangminőséget várjak egy ilyen cucctól. Mindössze annyit (amit tegnapig tudott is a Pi), hogy ne sisteregjen, mint egy rosszul beállíott rádiócsatorna.Nekem is tökéletesen be fog válni, amint képes leszek erősítőn keresztül 24p-t varázsolni belőle, és amint nem lesz ez a gond a jack kimenettel. XD
kk831228:
Miért kellene várnod? Ilyen erővel semmit se vegyél, hiba előfordul minden elektronikai termék esetében. Sőt, sanszos, hogy nálam sem hardveres a hiba. Alap esetben teljesen használható az analóg kimenet, nyilván nem audiophile, de egy sztereó erősítővel, 2 öreg hangfallal egész hallgatható.(#15599) s_e_n_k_i Az a gond, hogy a projektor 4m-re a plafonon van bedugva.
A többi eszköz egy hosszabbítóban van.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
Osynho #15595 üzenetére
Hülye ötlet, de én megpróbálnám, hogy mindegyik készüléket ugyanabba a hosszabbítóba dugnám be. Anno haveromnak a PC-jén volt hasonló, mivel különböző konnektorokat használt, frankó kis földhurok jött össze, és búgott, sistergett. Ugyanazon hosszabbítóba bedugva minden jó lett. De ez csak egy hülye ötlet.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
kk831228 #15597 üzenetére
Miért is? Mert az analóg hagkimenet vacak a RPi-n? Az átlag felhasználók kb 10%-a gondolja úgy, hogy az analóg hangkimenetet használja. Csak éppen ezen embereknek irreális az az elvárása, hogy egy 35 USD-s cuccban még minőségi DAC is legyen. A RPi-n ez a hangkimenet csak azért van rajta, hogy iskolás gyerekek egyszerűen, minél költséghatékonyabb módon tudjanak valami hangszerű dolgot előállítani, és erre a célra ez tökéletesen alkalmas. Természetesen zenehallgatás, házimozi céljára senki nem gondolja komolyan, hogy azt a kimenetet kell használni.
Azért pár százezer (millió) embernek a RPi tökéletesen bevállt házimozi célra. -
Osynho
addikt
Pontosan. Igazából ez csak a közeli művházban haszált setup, itt egy sztereó erősítőre van kötve, meg egy projektorra. Összeülünk néha sorozatozni. Otthon hdmi-n megy a hang is, ott nem lesz gond, de ettől még zavar a dolog. Tegnap Walking Dead-et néztünk, akadozott a kép, kiderült, hogy nem jött le teljesen a file, de közben többször ki-be kapcsoltam a cuccot. Ezután pendrive ki, leszedtem rendesen a részt, visszadugtam a pendrive-ot, azóta lett zajos. A mai friss telepítésnél a menü alól eltűnt, és a hangerő rendbe jött, de a zúgás maradt.
azbest: Köszi, megnézem ezt is!
-
azbest
félisten
válasz
Osynho #15592 üzenetére
Lehet a képhez szinkronizálni a hangot, ekkor ha bármi akadás van képileg, akkor a hangot hozzá igazítja. Ha a hanghoz van a kép szinkronizálva, úgy a képkockákból dob el vagy mutat tovább. ez a beállítások közt van, de a defalult talán a hanghoz igazodás.
Minden egyéb eszköz nélkül, egy fülessel is próbáld. Hátha valami földhurok okozza. Ha így is rossz, akkor a pi lehet rossz. Akár úgy is, hogy a hdmi-t is kihúzod.
-
Osynho
addikt
válasz
azbest #15591 üzenetére
Igen, több filmmel is próbáltam, ezelőtt nem volt orkán a háttérben. Miért kellene bármit is nyújtani a 24p-hez?
Az a default beállítás, ahogy azt rögzítették. Vagy valamit rosszul értelmezek? Egyébként újratett openelec esetében sima 60hz-en próbáltam, az eredmény változatlan. Egy pendrive, egy távirányító IR vevő, egy hdmi és egy jack-rca kábel van rádugva, meg persze a tápegység.
Spuri2000: 2 erősítővel, 2 kábellel próbáltam este, ugyanaz.
-
azbest
félisten
válasz
Osynho #15589 üzenetére
Gondolom több filmmel is így van, olyannal is ami régebben jó volt. Esetleg youtube-bal is érdemes rápróbálni. A 24p kapcsán a hangot a képhez nyújtja, az újramintavételezés is okozhat zajokat. De ha valami új hardvert dugtál rá, ami korábban nem volt, az is. Pl wifi stick nálam emelte a zajt a lanhoz képest (pedig usb hangkártyát használok, de a tápra visszazajol a stick, ami megjelenik a fülesen).
-
Osynho
addikt
válasz
Celtis #15588 üzenetére
Feltettem egy másik kártyára egy másik openelecet (egyel régebbit). A menüben eltűnt a sistergés, épp csak annyi van, amennyit az ilyen kevésbé minőségi kimenettől várhat az ember, csak a hangfalba hajolva észlelhető. Filmet elindítva a hangerő végre normális, viszont a sistergés megmaradt, jól hallhatóan, zavaró módon. Ennek hangossága konstans, ha folyamatosan halkítom a kodit, úgy "tűnik el" a film hangja a sistergés mögött. A filmet megállítva megszűnik a zaj, elindítva visszajön. Ez mi lehet? Végigzongoráztam a hangkimenet menüben lévő dolgokat, de nem változott a dolog.
-
Celtis
veterán
válasz
Osynho #15577 üzenetére
A sistergést még csak-csak rá lehetne fogni egy hibás tápra, de a hangerő csökkenést sehogysem. Más lesz ott a gond.
Az Openelecet újraraknod nem kell.
Egyrészt azt nézd meg, hogy a Kodiban maximumon van-e a hangerő. Az legyen maximumon és az erősítőn állítsd a hangerőt, így lesz a legkisebb a zaj.
Ha a hiba továbbra is fennáll, akkor mentsd le az Openelec konfigot (Programok/Openelec settings/create backup) majd csinálj egy soft rendszervisszaállítást. Ez töröl minden kiegészítőt és beállítást. Konfiguráld be az alapokat és nézd meg, hogy jó-e a hang. Ha igen, akkor valamelyik kiegészítő vagy beállítás kavar be. -
polberto
tag
Sziasztok!
Kb 3 napja nem tudok megnyitni minden videót a Youtube-on.
Valaki tapasztalt ilyet? -
t.zolka
aktív tag
válasz
futizoli #15584 üzenetére
Köszi az infót!
Közben tegnap este rájöttem én is, szerencsémre más fórumon rátaláltam a megoldásra.
Próbáltam a Volumio-t is, ott csak ki kell választani a DAC típusát és ott a hifiberry dac+ lett a nyerő, csak ennél szólalt meg a kütyü.Openelec alatt, ahogy Te is írtad:
dtoverlay=hifiberry-dacplus
dtdebug=1DE! Zenelejátszás alatt apró kis pattogás hallatszik felváltva a jobb és a bal oldalról is, mintha valami bakelit lemezt hallgatnék.
Openelec és Volumio alatt is. Ez mitől lehet?
-
futizoli
tag
-
Osynho
addikt
válasz
Clever0 #15578 üzenetére
24p tökéletesen megy minden más megjelenítőn, csak az erősítőmön nem. Meg se vettem volna, ha nem tudna kadenciahelyes lejátszást.
A filléres analóg kimenettől se high-end hangot várok, csak hogy ne kelljen a Denon 4306-ot olyan szintig hangosítani, amivel lebontaná a házat más forrással, valamint a film főszereplője körül ne cunami hanghatás legyen, amikor a nappaliban ücsörög.
-
Clever0
senior tag
válasz
Osynho #15577 üzenetére
Azért azt ne várjátok el, hogy egy 15 ezres, játékra, a technikával való ismerkedésre szánt kütyünek olyan képe-hangja legyen, mint egy 30-60-90 ezres média lejátszónak! (Persze megértem, hogy mérges vagy, ha előtte jó volt a hangja. A felvetésem a 24p-re és hasonlókra vonatkozik.)
-
Osynho
addikt
válasz
Pulsar #15576 üzenetére
Most próbáltam azt is, minden maradt ugyanolyan. Ami érdekes, hogy a Pi-t hiába halkítom, a zúgás hangereje konstans. Kis állás után leveszi a zúgást, ha mozgok a menüben, azonnal visszajön.
Illetve a menüpontok ugrálása közben is elhalkul egy pillanatra, majd visszajön. Ha újrateszem az openelecet, akkor megjavulhat? Kicsit elegem lett már belőle, hogy minden baja van, a 24p se működik (az az erősítőm miatt, de akkor is jó lenne már, ha rákattintok egy filmre és az elindulna mindenféle szopás nélkül).
-
Osynho
addikt
Üdv!
Egyik pillanatról a másikra a Pi2-m analóg kimenete halk és zajos lett. Próbáltam 2 erősítőn, 2 kábellel, de ugyanaz. Már a menü is sistereg, film indításakor csönd, majd, amikor elindul mintha fújna a szél, miközben fel kell tekerni a hangerőt, hogy valamit is lehessen hallani. Próbáltam játszani a beállításokkal, de nem lett jobb. Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet a baja?
-
huliganboy
addikt
Köszönöm srácok!!
-
Clever0
senior tag
Miért kellett kivenni a kártyát? Parancs sorból a sudo nano /boot/config.txt nem jó?
-
t.zolka
aktív tag
Elolvastam, de számomra, mint maga a kütyü is, kínai!
Most látok ilyet először, úgyhogy sajnos még fogalmam sincs, hogy mit, hova, ezért is kérdezek.
Ott tartok, hogy az SD kártyán az Openelec. Belenéztem a config.txt-be, és sokk kettős keresztet látok, közöttük egy-két szöveg, túlhúzásról, kijelzőről, stb. Audio részre utaló sorokat nem találtam, és azt, hogy hova kéne beírnom valamit, vagy változtatnom valamin, azt meg nem tudom. Kezdjek egy új sort, vagy valamelyik után írjak be valamit? Kell elé kettős kereszt? Mögé? Alá? Köré? És csak azt írjam be, hogy: dtoverlay=iqaudio-dacplusDe hova?! És hogyan?
Hidd el, ha kicsit is sejteném, hogy hogyan is működik ez az egész, már túl lennék rajta, és csak arról írnék, hogy húúúú... de jól szól ez a kis kínai bisz-basz! -
t.zolka
aktív tag
Valaki?
-
futizoli
tag
válasz
huliganboy #15554 üzenetére
Van gyári megoldás is a ki-be kapcsolásra, amit linkelek egy diy verzió.
A két vezeték a forrtüskék aljára van forrasztva, hogy a GPIO csatlakozóra még rá lehessen dugni egyéb eszközt.
Sok értelmét nem látom, egy szabályos kilépés után csak az rpi-hez használt kapcsolós elosztó is megteszi...
[link] -
Celtis
veterán
válasz
Ahhoz, hogy fel lehessen ébreszteni egy gépet, valaminek működnie kellene ahhoz is. Hidd el semmi baja nem lesz attól, hogy be van kapcsolva.
Ha esetleg HTPC-nek használod, akkor kézenfekvő megoldás, hogy a TV USB portjáról adsz tápot a Pi-nek.
De jobb, ha a gondolkodásodat változtatod meg. -
synar
őstag
válasz
Erre gondolsz?
-
Celtis
veterán
válasz
huliganboy #15548 üzenetére
Az oprendszer leáll, de a PI-t nem tudja kikapcsolni. Kb. olyan, mint a régi PC-k, amikor megjelent a "Most már kikapcsolhatja a számítógépet" felirat és le lehetett nyomi a főkapcsolót. Ebből az állapotból csak tápelvétellel tudod kihozni.
Egyébként is 2W a Pi fogyasztása, minek kikapcsolni? -
Celtis
veterán
válasz
huliganboy #15544 üzenetére
A Pi nem tud ki/bekapcsolni, nincs standby módja.
-
Celtis
veterán
válasz
szabieable #15541 üzenetére
Ha nem maga a táp sípol, akkor nem tud ilyet okozni. Most nincs előttem, hogy a PI-n magán is van-e kapcsolóüzemű táp. Ha igen, akkor annak a tekercse sípolhat.
-
t.zolka
aktív tag
Megjött a kínai kici occo DAC.
Igaz nem kék a nyáklapja, és nem aranyozott az rca csatlakozója, ahogy a mintaképen szerepelt, de itt van!
Openelec alatt szerintetek működni fog plug and play, vagy kell valami hókusz-pókusz a config.txt-ben? -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Pi2+OSMC esetén valahogy megoldható, hogy a yatse ki-be kapcsolja a pi-t?
Köszi
-
szabieable
aktív tag
Sziasztok,
tegnap végre volt időm összelőni a pi2-t a házzal meg a bordákkal és egy fura jelenségre lettem figyelmes. Valamiért fura sípoló hangot ad ki magából, nem túl zavaró de ha nem megy a tévé a szobában akkor azért hallani és nem túl kellemes így aludni mellette... Okozhatja ezt gagyi táp?
-
-
nfer
tag
válasz
azbest #15524 üzenetére
Dmesg megvolt. Firmware fájlok valóban hiányoztak. Felmásoltam a fájlokat dmesg ellenőriztem, látszólag működik. Tvheadend csatornákat megtalálta de nézni már nem lehetett. Jobb alsó sarokba hiba üzenet No free adapter. Néha már keresés közben nem találja a tunert. Osmc több verziót próbáltam mind ugyanezt csinálja. Ugyanakkor Openelec hibátlan.
-
válasz
[lAyCsI] #15534 üzenetére
Csak egy config.txt létezik, de abba nagyon sok minden konfigurálható, ha megnyitod, úgyis meglátod, hogy tele van a legváltozatosabb varázs szavakkal. Keresd meg azta paramétert amit módostani akarsz, és írd át. Vagy ha nem létezik még ilyen sor, akkor hozz létre egyett a végén. a #-val kezdőd sorokat figyelmen kívül hagyja, oda lehet írni a magyarázó szöveget.Persze lehet, hogy egy notepad++, vagy notepad2 jobb lenne, ami kezeli a unix-os sorvégeket.
-
s_e_n_k_i
tag
"TV és a rpi között még van egy cucc ami leszedi a hdmi-ről a hangot" - Ilyet én is beszereztem, és sajnos azóta a CEC nem megy, mivel blokkolja. Előtte minden frankó volt.
Én is azt szeretném, hogy a Pi hangját optikai vagy koax kábellel elküldjem az erősítőre, de persze az is fontos, hogy a TV-n is legyen hang, mivel nem minden filmet szeretnék erőlködőn nézni.
Sajnos az USB-s hangkártya sem igazán működik, mivel pattog néha a hang. Most olvasgatva a fórumot rájöttem, hogy ez több, mint valószínű, hogy azért van, mivel helyi hálózatról nézem a filmet, és az USB-n figyel a LAN is, meg a hangkártya is, Szóval jobb lenne egy I2S--es megoldás. Van valakinek ilyen tapasztalata?
Pl ez? Vegy ez?Esetleg még egy HDMI Arc adapterre gondoltam (a TV támogatja), erre. Erről van valakinek véleménye?
Minden segítséget előre is köszi.
-
Sziasztok,
Rendeltem egy Pi2-t.
2-3 éve a Pi1-el sokat foglalkoztam, de kb 1 éve elmaradt, és a szekrényen porosodik.
Aztán most ismét elő került.
Egyik meglepetés számomra, hogy a Raspbmc-ből osmc lett.
Ambi light-ot szeretnék ismét csinálni. Remélhetőleg ezen a Pi2-n már jobban fognak futni a filmek.
Van benne beleépített boblight? Vagy érdemes még mindig a hyperiont használni? -
-
Celtis
veterán
Szerintem csak a képernyővédő van bekapcsolva és a CEC-en küldött gombnyomások hatására éled fel (jelenik meg a kép). Próbáld meg, hogy amikor nincs kép, akkor Yatsee-val távvezérled meg a PI-t. Ugyanaz kell legyen az eredmény.
Egyrészt ezt ellenőrizd, másrészt a CEC használata egyébként is kényelmes. Próbáld fixre beállítani. -
azbest
félisten
Lehet, hogy a hdmi cec beállításokon kell változtatni a config.txt-ben.
Az astrometa tuner kapcsán múltkor láttam egy linket, hogy tán linux alatt is életre lehet már kelteni a kábeles részt, egy próbát megérhet, ha használni szeretnéd: [link]
Valószínűleg azon is múlik, hogy melyik változatról van éppen szó, mert többféle philips chippsel is szerelték. -
dni
őstag
Sziasztok,
hosszú tökölés után beszereztem egy használt rpi 2-őt, majd tettem rá egy osmc-t. A kérdésem az volna, hogy ha bekapcsolom a tv-t és és kiválasztom a hdmi 1-et akkor nem kapok egyből képet, hanem LG47LK530-as tv-men be kell kapcsolni a simplinket, beállítani settopboxra és után nyomkodni ezt azt és előjön a kép
Meg lehetne vhogy oldani, hogy egyből legyen kép?TV és a rpi között még van egy cucc ami leszedi a hdmi-ről a hangot, hogy spdif-en keresztül kikerüljön a hang a hangprojektorra, de nem hiszem, hogy van ennek jelentősége, (bár még nem néztem meg enélkül ha jól emlékszem.)
Továbbá van még egy Harmony-m tehát tudok csinálni egy key sequence-t, de gondoltam előtte érdeklődöm.mod: Nekem van egy ilyen pn-n is ajánlott dvb-c/t tunerem ami win alatt megy is a Digi-s csatornákkal,
ha kell akkor rádugom az osmc-re, hogy műkszike-e. most látom, hogy nincs dvb-c linux driver -
azbest
félisten
válasz
Spuri2000 #15521 üzenetére
olyan kártyaolvasó kell, amit a linux alapból kezel külön, zárt driver nélkül.
Nekem egy ilyen van a pi-re kötve [link], de omnikey-ek is jók, meg másfajta is jó lehet. Kíváncsiságból rendeltem egy ilyet, elvileg ez is jó lesz, de még nem ért ide.Szoftverek terén pedig a tvheadend és az oscam kulcsszavakra keress itt és a dvb topicban.
Ha openelec-et használsz, akkor csak ott telepíteni kell a megfelelő addonokat (az előbb említett programokat unofficial repóból) és kész is egy egyszerű set-top-box a kártyaolvasó segítségével. -
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
Scooter #15512 üzenetére
Ahogy az elottem levo hozzaszolo irta a T230-as az egyik legolcsobb es legjobb megoldas. En MyGica T230-as neven vettem meg.
Digi-vel probaltam, tokeletes, de arra figyelj, hogy MPEG2-es license-t ebben az esetben javasolt megvenni (nekem legalabbis Openelec alatt csak hang volt egy csomo adonal, aztan miutan megvettem a codec license-t, minden tokeletes lett). -
azbest
félisten
válasz
erikke17 #15513 üzenetére
A realtek + r820t és az it9135 a legelterjedtebb mostanában, működnek ahogy kell.
(#15512) Scooter
geniatech t230 olcsó és könnyen beszerezhető kínából (22 dolcsi alatt szokott lenni a gyártó aliexpress oldalán). Volt már róla szó. Más gyártó lényegesen drágább lehet, vagy nehezebben beszerezhető (ami a pi-vel is megy).(#15514) csubuka
wear-levelling, szerintem semennyire. Vannak profi, ipari felhasználásra szánt kártyák, esetleg azokban lehet. De azok nem a pár dolláros kategóriában versenyeznek. Legyen backup -
erikke17
őstag
válasz
azbest #15469 üzenetére
Ha jól tudom nálunk némelyik muxon mpeg2 kódolás van. De mivel mindigtv a cél az meg mpeg4/h264-en jön nem fog kelleni licenc vagy erősebb pi, ugyanis a szlovák adók jönnek digin is
Unofficial repo már fent van anno transmission-hez kellet.
Még annyi, hogy milyen chipsettel legyen r820t? Vagy esetleg valami konkrét tipus?
-
Scooter
tag
Melyik dvb-c tuner ajánlott PI2-höz? Digi kábelhez kellene, van aki használ ilyesmit?
Köszönöm. -
ht42
senior tag
válasz
kk831228 #15496 üzenetére
Én az xbianra szavazok, sokkal több szabadságod van, gyakorlatilag teljes értékű debian. Btrfs filerendszer, ami saját magáról snapshotot csinál, inetd használat, úgy általában kifinomult linuxos trükkök. Ha van egy kis affinitásod a linuxhoz, akkor jobb választás szerintem. Ugyanakkor a telepítés faék egyszerűségű, pikk-pakk és megy a rendszer.
Nekem 2 kütyüm van, az egyiken xbian, a másikon a változatosság kedvéért osmc van, az se rossz, sztem az is jobb. mint az openelec. -
hbooo
csendes tag
pattogni fog, mert az usb meg a lan kozoskodik (akkor pattog amugy ha nagyobb a halozati forgalom)
hasznaljatok GPIO-s hangkartyat, hifiberry dac -ot, vagy ha draganak tunik akkor meg pld ilyet.
http://www.ebay.com/itm/I2S-HiFi-DAC-ES9023-Expansion-Board-Decode-Board-Encoder-for-Raspberry-pi-B-/181694631154?hash=item2a4dd80cf2:g:LnMAAOSwBahVCoYt
-
hoppy
csendes tag
Én úgy használom a kicióccó kék hangkártyát, hogy usb-n jön a hang a Pi-ből és egy aktív 5.1-es hangfalszett van rákötve a jack kimenetekre. Általában nincs gond a hanggal, néha picit pattog. Az igaz, hogy a basszus valamiért nagyon gyenge, de kipróbáltam PC-ről is és akkor se volt valami erős, szóval valószínűleg a hangkártya a vacak.
-
csubuka
addikt
Sandisk Ultra jó lenne a kütyübe? Van ebből is ilyen-olyan sebességű, meg "mobile ultra"...
azbest korábban erre esküdött
Én a Samu EVO-t néztem még.
Vagy inkább tényleg az USB3-as pendrive a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged