- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
"TV és a rpi között még van egy cucc ami leszedi a hdmi-ről a hangot" - Ilyet én is beszereztem, és sajnos azóta a CEC nem megy, mivel blokkolja. Előtte minden frankó volt.
Én is azt szeretném, hogy a Pi hangját optikai vagy koax kábellel elküldjem az erősítőre, de persze az is fontos, hogy a TV-n is legyen hang, mivel nem minden filmet szeretnék erőlködőn nézni.
Sajnos az USB-s hangkártya sem igazán működik, mivel pattog néha a hang. Most olvasgatva a fórumot rájöttem, hogy ez több, mint valószínű, hogy azért van, mivel helyi hálózatról nézem a filmet, és az USB-n figyel a LAN is, meg a hangkártya is, Szóval jobb lenne egy I2S--es megoldás. Van valakinek ilyen tapasztalata?
Pl ez? Vegy ez?Esetleg még egy HDMI Arc adapterre gondoltam (a TV támogatja), erre. Erről van valakinek véleménye?
Minden segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest