- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
"TV és a rpi között még van egy cucc ami leszedi a hdmi-ről a hangot" - Ilyet én is beszereztem, és sajnos azóta a CEC nem megy, mivel blokkolja. Előtte minden frankó volt.
Én is azt szeretném, hogy a Pi hangját optikai vagy koax kábellel elküldjem az erősítőre, de persze az is fontos, hogy a TV-n is legyen hang, mivel nem minden filmet szeretnék erőlködőn nézni.
Sajnos az USB-s hangkártya sem igazán működik, mivel pattog néha a hang. Most olvasgatva a fórumot rájöttem, hogy ez több, mint valószínű, hogy azért van, mivel helyi hálózatról nézem a filmet, és az USB-n figyel a LAN is, meg a hangkártya is, Szóval jobb lenne egy I2S--es megoldás. Van valakinek ilyen tapasztalata?
Pl ez? Vegy ez?Esetleg még egy HDMI Arc adapterre gondoltam (a TV támogatja), erre. Erről van valakinek véleménye?
Minden segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest