- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ht42
senior tag
válasz
kk831228 #15496 üzenetére
Én az xbianra szavazok, sokkal több szabadságod van, gyakorlatilag teljes értékű debian. Btrfs filerendszer, ami saját magáról snapshotot csinál, inetd használat, úgy általában kifinomult linuxos trükkök. Ha van egy kis affinitásod a linuxhoz, akkor jobb választás szerintem. Ugyanakkor a telepítés faék egyszerűségű, pikk-pakk és megy a rendszer.
Nekem 2 kütyüm van, az egyiken xbian, a másikon a változatosság kedvéért osmc van, az se rossz, sztem az is jobb. mint az openelec.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest