- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Lifer092 #9926 üzenetére
Hali, ha gondolod vegyél fel. 4 éve játtszok kisebb
kihagyásokkal(kiégésekkel). Általában Silver vége gold eleje ahol lenni szoktam.
Én szívesen mennék versenyre is (voltam is), mert egy erősebb célt adna a játéknak már a gyakorláskor és a taktikoknak. Továbbá amikor eljön a verseny rettentő izgalmas van tétje a dolgonak és mind a mi mind az ellen oldalán komolyan veszik max hozzáállásal játszanak. Viszonylag sok kis helyi verseny van ingyen és tét nélkül.Kaci84..HU
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Lifer092 #9923 üzenetére
PC-n elég kevés smurf van konzolhiz képest.
Konzolon ugye free a smurf acc. Alig lehet normálisan játszani.
Gépen soha nem zavartak a smurfok.Spawnpeekelni meg okosan kell. Ha smurf ha nem az.
Ritkán használom az ismert spawnpeek helyeket.Nem vagyok nagy rankú; PC plat 3 mindkét acc xbox meg gold2.
Nyilván van hogy én is kikapok 0:4 ra ellenük... -
k-adi
nagyúr
válasz
Lifer092 #8439 üzenetére
már rég kivettük a nevünkből a HUN-t. Szomorú, de sajnos muszáj volt.
Hát igen... sajnos elég gáz ez, mert alapvetően tök jó lenne saját anyanyelvűekkel összejátszani, beszélgetni, jó csapatjátékokat nyomni, netán még barátkozni is valamilyen szinten...
De megmondom már 10 éve is ez volt cod 2 idején.. vagy legalábbis akkor kezdődött / én akkor vettem észre ezt, és azóta annyira elfajult ez, hogy már tényleg inkognitóba kell nyomni... vagy mute. -
ssgk
aktív tag
válasz
Lifer092 #8349 üzenetére
Szarintem rankedbe nem igen kavarnak bele ilyenkor, akinek magas a rank ja ahoz nem is kerülnek, akinek meg kicsi olyan szinten ígyis úgyis elég lútri a random
(mira low rank=
)
Bár aki minden ingyen hétvégén játszik azok már lehetnek 20lvl körül. Elvileg az elért teljesítmények megmaradnak. -
-
törölt tag
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Lifer092 #8183 üzenetére
Az nekem valahogy hihetetlennek tűnik hogy valamit kijavítanak és ezzel párhuzamosan valami elromlik magától. Néha komolyan az az érzésem hogy maguk generálnak bugokat amit aztán majd kijavítanak "folyamatosan foglalkozunk a játékkal" címszó alatt és döngetik a mellüket hogy micsoda support van egy 3 éves játék mögött. Monti shield meg a Pulse detector mostmár toggle alapból??? Nagy újítás már mikor bekerült a gadget deployment toggle/hold választása, ezenek is már akkor úgy kellett volna lennie....
-
ssgk
aktív tag
válasz
Lifer092 #8024 üzenetére
Ha megnézed a grim sky al bejött frissítéseket a teljes recoil meg fegyvervisszarugás vátozott.
Ezzel nehezebb is lett a játék kicsit de egy 20 kör után megszokod és észre se veszed, és igen headshotparasztnak kell lenni mivel szerintem testre, végtagokra csökkentették a sebzést ezt én is tapasztaltam,Röviden, pontosabb célzás, és nagyobb figyelem kell mostantól
ja és smg ket meg ismétlőket (kivéve glaz) hanyagold
P
Szerk.:
Ja és igen a szerók meg beszartak -
vpleft
tag
válasz
Lifer092 #8024 üzenetére
Velem tegnap történt hasonló a Kanal pályán... Védők voltunk és a site egyik részén voltam, a főbejáratnál. A főbejárat be volt barrikádozva, de tudtam hogy ott egy ember, aki épp les be és nemsokára be fog futni, de az hangos lesz. Így figyeltem az ellenkezo iranyt ahol egy nyitott ablak volt. Egyszercsak meghaltam. A killcamben látszott ahogy a csávó átfutott a bebarrikádozott ajtón (!!!), majd a kis terem közepén lelőtt és csak másodpercekkel kesobb tort be az ajto. Mondom ez nem igaz...
A pingemmel is vannak gondok amúgy. Régebben volt 40 körüli.. Most 60-70-80 körül mozog. Nem értem mi a francot művelnek ubinál, de tényleg egyre rosszabb a játék, pedig amúgy imádom.. :/
-
válasz
Lifer092 #7375 üzenetére
2 helyett 2,3% a meccsek végén szánalom kategória. Mondjuk 3,5 már oké lenne. A shopban 10% engedmény végülis nem rossz, de azt gondolom, hogy egy 25€-ba kerülő passnek többet kéne adnia. Extra vásárolható fegyver és op skinek, charmok stb. amiket normál esetben nem tudnál megvenni.
-
válasz
Lifer092 #7119 üzenetére
Smurf accountok. Mostanában már nem nagyon futok bele ilyenekbe.
DiamondBack: én azt nem értem, hogy pl rankeden miért nem választhatom ki, hogy melyik mapon szeretnék játszani. Casuban meg tényleg felesleges mapokat letiltani. A favelát utáltam régen, de megkedveltem. A yachtot és a towert viszont továbbra is gyűlölöm.
-
manoka
csendes tag
-
k-adi
nagyúr
válasz
Lifer092 #6986 üzenetére
Igen, az elején igenis kempeljen, ismerje meg a pályákat, ismerje meg a spawnpeek helyeket, Valky-nak a cam spotjaait, meg a többi "jobb" operátort a többiek által, hogy ők hogyan mozognak velük stb... pl. kezdőként szerintem ne menjen caveirával, mert tuti leszednék 1 perc alatt... de ez csak 1 példa a sok közül
Amúgy a Rankedre nem is mehet lvl20ig tudtommal, de még az a 20 lvl is kevés szerintem oda.
Sajna itt nagy a tanulási görbe, ez van. Sok mindent meg kell tanulni mindkét oldalról.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Lifer092 #6983 üzenetére
ja casualon a sok tryhard...... ha olyan operátorral megy aminek magas a skill küszöbe akkor 1) meghal hamar 2) a csapat is hátrányba kerül...
Tökéletes példa erre ha kilövik a kezdő playert aki Thermite, Hibana, stb... igenis vannak kezdő operátorok.. pl. rook.. lerakod az armort aztán csá...
-
-
Rony949
őstag
válasz
Lifer092 #4622 üzenetére
A multi jobb lesz lag szempontjából, az már szerverről megy és nem a játékos a host.
Az pedig, hogy már TH-n megtalálni ezeket a fogyatékosokat, az kiábrándító (én már egy ideje nem TH-zok). Emiatt szerintem nyugodtan elkezdheted a PvP-t is, legfeljebb nem rankedezel egy ideig. De a casual-t nyugodtan elkezdheted. Annál is jobb, mert hozzá fogsz szokni a rákhoz ami jelenleg is van a játékban és amit te is megtapasztaltál már, tehát: megöl a saját a társad szándékosan, találkozol egy magyarral aki ha megtudja hogy te is magyar vagy akkor nagy eséllyel megy a szardobálás, számtalan bug stb.
-
giornalista
senior tag
válasz
Lifer092 #4580 üzenetére
szerintem megéri, de nézz végig pár teljes, vágatlan meccset nem pro league szintű játékosoktól, hogy ez a te játékod-e. ha igen, akkor hajrá, casuelként is jópárszáz óra játékot lehet beletolni. plusz készülj fel rá, hogy jó eséllyel napokig, de talán néhány hétig is esni-kelni fogsz a pályaismeret hiánya miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest