- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesz0995
tag
Sry, nem akartalak megsérteni.
#5302 holozis_HUN: Nem baj, nem lehet mindenki egyforma. Van olyan játék amiben meg fordítva lenne a felállás. Ha a nap végén van még idő játszani akkor nincs energiám a tapasztalatlanabbakhoz. Türelmetlen vagyok
Szerk: Ja most nézem hogy a barátaid csak lehúznak..akarom mondani volt barátaid
-
Noob
újonc
Vélemény?
Tegnap csak 2fura Halálom volt...ma 15...
Pl. En kamerám:
Oldalról, de már a pajzs védtelen részén keselem a Montagnet...nem adja be a killt...bemegyek a háta mögé késelni és összeesek...
Killcam : Szemben vagyok a fickóval és ott utom a pajzsát...leengedi és szemből!!! fejbelo!Fejest már sokszor nem adott be...a kicsik lesznek a pingek duma meg egy vicc...
Mikor hallom 1 1 videóban, hogy persze mert 100as a pingje, akkor röhögök.
Konzolon úgy berakja a 60pingesek mellé a 180-260-340pingeseket mint a szél!
Nem dobja ki ! -
k-adi
nagyúr
Nyugi, Ela feje is elég "érdekes" lett.
(viszont hátulról egész jó
van YT-n thicc videó róla Ela vs. IQ vs. Ash....de nem merem idelinkelni
)
Kínaiakról még nem láttam nagyon közeli képet, de mintha ők kicsit normálisabbak lennének.Mondjuk nem tudom honnan jött az ötlet, hogy Leision rövidnadrágba menjen terrort elhárítani
Ela meg yogapants-be
Amúgy én sem értem, hogy miért nem képesek megjelenés után 1 évvel normális karaktereket faragni ??
-
k-adi
nagyúr
-
Lendova
őstag
A matchmaking se tökéletes, viszont jól elosztott erőviszonyok esetén is bejöhet a stomp, nem tud senki sem stabil teljesítményt nyújtani a változó szituációk, ellenfelek, közérzet, kutyámfüle etc közt.
Szóval ezt a részét megértem és elfogadom.A játék nem a napokban, de nem is idén jött ki. A jelentős többségnek több/kevesebb érzéke már kialakult a játékhoz. Most egy újoncnak nagyon magas a belépő szint, hát még olyannak, aki nem is játszott rendszeresen shooter-ekkel. Az első több tucat óra esés, kelés. 3 cimborámmal játszottam a hétvégén, egyik sem kívánja megvenni. Pedig a játék jellege mindegyiknek tetszett és egyik számára sem idegen terület a multis fps.
Karesz: Lehet, hogy valakinek arra van igénye, hogy újból a semmit érő profil level-t húzza vagy napokig farmoljon egy operátort, de...a jelentős többség nem ezért vesz meg újra. Van is kifejtett példa néhány kommenttel arréb.
Szerintem nem tudok más érdemit hozzátenni a smurf témához.
-
L_YKing
addikt
Akinek van 2000pontja diaba annak mi a kihivas? Ez biztos nem. Viszont smurf accal gyengebbek ellen jatszani es kicsit "beleronditatni" a jatekukba majd olvasni: "cheatrer, hax, aimbot, wh..." stb. hozzaszolasokat. Egyszeruen elvezetes.
Jobban lo az enemy? Elettelen, cheater stb..Nem erre all fel a kuki, egyszeruen a sok tryhard utan teljesen jo levezetesnek par funny kor. Persze nem mindenki szeret nevetni jatek kozben, de minden ember mas.
-
-
-
L_YKing
addikt
Olyat vettem amit lehet fejleszteni és kell is de ideiglenesen megfelel (főleg, hogy boxot beszámítva veszem).
I5 4460 3,4Mhz
gtx 960 4GB
8GB ram (amit 16-ig bővítek majd streamelés miatt)
Nagyjából ennyi, olyan 100 körüli fps lesz mediumon/ 70 körüli highon.
Szombat az only TH és casu napja.
Már egyik haverral lefixáltam, hogy amíg bírjuk addig nyomjuk -
GLevi91
csendes tag
Sziasztok! Most vettem meg a játékot, egyelőre még a multi közelébe nem is merészkedtem, csak megcsináltam a szituációkat és tucatnyi Youtube videót néztem meg, hogyan is érdemes játszani. Szerencsére látom, hogy van PH-s csapat is, úgyhogy én is csatlakoznék hozzátok, bár én igencsak kezdő vagyok még
Headset-mikrofon rendelkezésre áll, úgyhogy ha beférek egy-egy a csapatba, akkor hallgatok a tapasztaltabbak tanácsaira
-
Mister_X
nagyúr
A "vicc" egyébként az volt, hogy azt a srácot sikeresen "kivégeztem", akivel 2vs4-ben visszahiztuk a meccset: harmadik körben (4vs5) low hp-n volt, késsel intettem neki, hogy kövessen hátra, hogy reseteljem. Hátul vagyunk a kertben, IQ (hangtompítós) pisztollyal kislábujjon lőttem és belehalt
Tökre megilletődtem és igyekeztem egy üzenetet küldeni, hogy nem így terveztem, de visszaírt, hogy nem gáz, tudja
Szerintem ténylegesen 1HP-n volt.
-
tixem
addikt
Ajjaj, túl sokszor is történik velem ilyen, ezért is volt üdítő a tegnap esti gőzhenger. Egy hete kb folyamatosan szopok a lehetetlen ellövésekkel, ebből következő hirtelen vérnyomás emelkedéssel majd az ez által okozott csökkenő koncentrációval, rágörcsöléssel ami ugye újabb olyan helyzeteket szül amikor meg már a saját hülyeségem miatt halok meg, vagy rosszabb esetben megy el a kör rajtam, amin még jobban felhúzom magam
Ilyenkor jön a "sohaabüdöséletbenemjátszokezzelafossal" kísért ragequit
-
Mister_X
nagyúr
Amint a közösség összesob nekem egy kulcsot (és lesz min játszani)
Van gameplay, de mivel nagyon reggeli kóma meg "csakazértis megmutatom" volt, továbbá még mindig szoknom kell a Dualshock kontrollert (lényegesen jobban kézreáll a One kontrollere), csak a röhögés meg szidás lenne, hogy "fú milyen gány konzolos gameplay"
Pl. gondolta volna a halál, hogy 15. másodpercben már be is verik workshop ablakát, amikor én még azon merengek, hogy hol lenne a jó pozíció
Vagy hogy az utolsó MP5 tárat kilőve lesz meg a win
Miránál viszont találtam egy jó taktikát: két ablak egymás mellé, egyik nyitva még preparation alatt (Consulate, Garage), nem számítanak rá
-
Dazsar
aktív tag
Ismerős az érzés, mikor nézzem azt a bizonyos pontot, és nézem és nézem..... Oké ott tiszta, aztán bumm. Meglepi. Volt olyan is hogy egyiknap ace, pozitív statok, aztán másnap ranked és semmi nem adta. Na akkor úgy voltam vele megnèzem hogy akciós e még a ps kar
(nem, nem tudom hol akciós, de biztos valahol).
Viszont jól néztem hogy szigorúbb a ranked meccs? Tehát ha most arany vagyok, akkor előző szezonban plat? -
Mister_X
nagyúr
Ma reggel épp volt egy 2vs4 clutch - 1-3-ról visszahoztuk 3-3-ra (Hostage, House), utána 3vs5-ben elmentünk 5-4-re
Védekezésnek Frost és Rook (én) Workshopban, lehoztuk, támadásnak Montagne és Blackbeard (én), ránk akartak ugrani fürdőből a roamerek, ott is maradtak, a maradék kettő ki lett végezve, köv védekezésnél már hárman voltunk, ketten is beleestek sunyin elhelyezett Frost csapdákba és roamer Rook-kal lettek kiszedve, a Montagna-t pedig hátbaraktam ólommal, mikor a veranda fölött volt
De ezt sajna veszítettük. Utána Montagne - BB (én) - Glaz kombó semmisítette meg megint őket, Overtime matchpoint védekezésben meg "Ace"-t toltam Lord Tachankával
Fenomenális volt.
-
Mister_X
nagyúr
Rossz indulat vagy sem, már baromi unalmas, hogy a PC masterrace-nek mindig el kell ejtenie egy baromi viccesnek szánt megjegyzést, giffel vagy valami elfuserált meme-mel megfűszerezve. Minden. Egyes. Konzolos. Kommentre. De komolyan bakker, ha visszanézem az elmúlt 200 hozzászólást, nincs olyan konzolos verzióval kapcsolatos bejegyzés, amire ne lett volna valami frappáns válaszotok.
Engem hidegen hagy a Horizon, sőt, az Uncharted széria is. Szerintem nincs is exkluzív játékom PS4-re a DriveClubot leszámítva, de az se miattam került a profilomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Facebook és Messenger
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest