- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #9580 üzenetére
Mert szarul csinálják. Milyen rank ba vagy ?
3 speed operátorral futásból beérkezésnél guggolés és oldalra peakelés egy jó aimmal csak emberfeletti reflexekkel" vagy szerencsével fogható meg. Pl ash mainek 2 kd val plat-dia ba. -
Gyula84
veterán
válasz
gyuribácsi88 #9583 üzenetére
na jó elfogadom
-
Swinegod
őstag
válasz
gyuribácsi88 #8651 üzenetére
Azt mind a 9 ember akivel játszol leszarja, hogy te hova kerülsz, de ha throwolod a rankedet, ne csodálkozz, ha a 4 csapattársad egy rúd meggyújtott dinamitot kíván a seggedbe, mert ők szerettek volna komolyabban játszani az a random idióta meg csak mókázik és elkúrja az egész meccset nekik. Funolni akarsz, menjél casualt, az arra van, ha meg te csak azért is rankedezel, hogy bassza meg magát mindenki, akkor meg ne csodálkozz, ha szitkozódáson kívül mást nem kapsz a csapattársaidtól
Amúgymeg találni 4 másik embert, akivel szívesen játszol, játszik is aktívan ezzel a szarral és mellé nem 0-0-4-ben fejezi be minden meccsét, kifejezetten nehéz
(#8656) ssgk: Pontosan, semmi se kúr fel annál jobban, mikor mondjuk egy Maverick csinál egy lyukat a falba amit lát a csapattárs de baszik szólni, (Én meg mit sem sejtve kirohanok agyaggalamb lövészetest játszani.) mert ő csak random van és szart se csinál egész meccsen csak el pixel meg spawnpeekel 2 embert. Rohadt Silver
-
ssgk
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #8651 üzenetére
Nem viccbõl van ranked és casual holott mindketõ majdnem ugyanaz. És ha valaki szeretne kompetitíven játszani akkor arra lenne a ranked ha haverokkal akarom jôl érezni magam akkor arra meg a casual, vagy custom game.
És nem kell errōl szôljon az élete elég ha azt az egy órát veszi komolyan. -
pRoject22
őstag
válasz
gyuribácsi88 #8223 üzenetére
Ez is lvl 200 ugye?
Részemről téma off további jó okítást
-
Photrik ^^
tag
válasz
gyuribácsi88 #7892 üzenetére
Nekem ez a opció már rég be van pipálva minden játékomnál. Akkor sajnos a játék van ilyen királyul megírva...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
gyuribácsi88 #6129 üzenetére
L_YKing: Pénzhiány és az "általános" pár évtizedes lemaradás miatt soha nem is leszünk azok. Semmi köze nincsen ahhoz, hogy ki milyen rangú játékos itthon.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuribácsi88 #6129 üzenetére
Ahh.. Mi kevesek vagyunk hozzá. Magyarországon túl sok a copper meg rossz rangú játékos.
Kevesek vagyunk az esporthoz. -
NandorHUN
addikt
válasz
gyuribácsi88 #6028 üzenetére
Köszönöm mindnekinek!
FOV meg 85-90 gondolom mindenkinél (?)
-
.LnB
titán
válasz
gyuribácsi88 #6039 üzenetére
Én annyit buheráltam régen már CS-ben (a 11 cs-s év alatt) az egér beállításokat, console-ból meg mindenhogy, hogy már nem szoktam ezzel foglalkozni. Beállítom elsőre érzésre aztán jólvan úgy.
-
Rony949
őstag
válasz
gyuribácsi88 #5097 üzenetére
"Más: nem tudom ki hogy van vele, de a frissítés óta akire rálövök, az meghal. Szóval (szerintem) jó lett amit csináltak, legalábbis az operésön helsz-hez képest (szerintem) sokkal jobb a helyzet."
Ezzel 75%-ban egyet is értek (tényleg 75%-ban, kiszámoltam xD). Legtöbb esetben nekem is beadja a lövéseket, de még mindig hatalmas hibák vannak jelen. Pl. én a Blood Orchid első két meccsében beszorultam a falba, 2x is. Én eddig egyszer sem szorultam be sehova se és a pálya alá sem estem még, itt meg egyből kétszer is.
Aztán: Tegnapi nap fejen lőttem a Bandit-et, mikor a kamera rázoomolt a gyerekre, tökéletesen látni lehetett ahogy erősen hátralökődött a feje, aztán a killcam is tiszta vér volt, tehát bullshit, ott nekem kellett volna nyerni, de a Ubisoft szerverek úgy döntöttek hogy most a szegény Rony-nak kell szopnia. Köszönöm szépen Ubisoft, 4 Ela csapdát a seggetekbe!
Másik: Ez pont ma történt, a gyerek kijött spawn peek-elni Bank főbejáratánál, én bementem a kuka mögé ami tökéletes lefedettséget nyújtott számomra, erre 1 másodperc múlva meghaltam. Köszönöm Ubisoft, köszönöm hogy az alapvető problémákat még mindig nem javítottátok ki. De legalább elrecskáztatok 3 hónapot ezen a nyáron.
De amúgy ezen kívül tényleg jó a Blood Orchid. A pálya is érdekesnek néz ki, sok taktikázási lehetőséggel. Ying-et és Ela-t már egy csöppet túlzásnak érzem olyan szempontból hogy nincs túlzottan egyedi képességük. Ela képességét simán ki lehet váltani Echo-val, Ying helyett meg jó bármelyik flash-es operátor. Flash ellenálló szemüveg ide vagy oda.
Lesion képessége kifejezetten tetszik és új színt visz a játékmenetbe. Kiszeded a szurit a lábadból, de ezzel sebezhetővé téve magad, vagy eggyé válsz a fájdalommal, de így esélyt hagyva magadnak hogy megvédd magad. Tetszik.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4882 üzenetére
Megcsinálhatták volna olyanra, hogy MAPokat lehet voteolni vagy bannolni, sokkal szimpibb lett volna. Bár akkor ugyanúgy ne játszott volna senki se favelán se bartletten se semmi. Szóval ugyanaz lett volna csak érdekesebben.
-
válasz
gyuribácsi88 #4882 üzenetére
Igen ez mondjuk elég érdekes hozzáállás
máshol tolják bele az új pályát meg egyéb kiegeket, hogy minél többen játsszanak vele.
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4707 üzenetére
Elvileg pont, hogy csökkeni fognak a méretek. Cleanup.
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4627 üzenetére
Kár ragozni, szar az egész és az is marad.
Annyiban remékenykedhetünk, hogy az elkövetkezendő DLC-kel megpróbálnak visszahozni mondjuk egy Japán DLC szintet, akkor volt szerintem az egyik legjobb. Vagy tán még előtte eggyel?Mindenesetre szerintem van egy borzalmas alapokra épített cucc, amit gyorsan kiadtak anno mondván majd játszanak vele max ezren, aztán benézett a ló az ablakon, sokan lettek a playerek, és most megy a tűzoltás ezerrel. Az eredményét meg ugye látjuk.
-
Sareth
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #4574 üzenetére
.
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4427 üzenetére
Ez elég érdekes, nekem 1.1.
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4424 üzenetére
Silver 2-be?
Átlagban milyen a ranked KD ratiod?
-
válasz
gyuribácsi88 #4384 üzenetére
Mi is kb erre jutottunk, hogy vmi csoportra kene osztani a high ping playereket, mert pl egy 150es ash-t majdnem lehetetlen elloni. Mar tobb ember is megfordult 300+ os pinggel es reunion islandrol toltak vagy iranbol.
-
válasz
gyuribácsi88 #4296 üzenetére
3000 dpi felett nagyjából semmit nem találnál el
12000-nél az OK gombra alig tudtam visszakattintani
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4296 üzenetére
Épp ez benne a pláne, hogy kicsin sokkal pontosabbat húznak. Próbáld ki te is, sokkal pontosabb leszel, nem csuklóból kellene játszani hanem egész karoddal mozogni.
DPI 800, in-game 6/6 ADS 83, Default multiplier (updated 20/3/17)
Penta-Pengu
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4288 üzenetére
800 DPI
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #4189 üzenetére
Nem egyszerű munka, meg amúgy valamilyen szinten meg is lehet érteni ezt a döntést.
Ha logikusan átgondolod akkor a józan ész azt diktálja, hogy addig ne kerüljön be új ficsör amíg az alapok nem stabilak. Viszont igen, ez idegesítő, hogy augusztusig nem lesz mérvadó content a játékban, de hosszútávon ez jobban meg fogja érni. -
k-adi
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #4166 üzenetére
magas szintű rankeden kevésbé tapasztalom ezt, de már én is leestem onnan, nemtudom season4 óta milyen ott a community de eleinte még jó volt
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
gyuribácsi88 #4166 üzenetére
Magában is eléggé tud tiltelni, ha majdnem egyből megölnek, nem kell ahhoz 12 évesen toxicoskodni. Meg azért az is elég jó tud lenni, amikor az ellenfél Thermite-ját szeded le, de egy 5v4 helyből sose gáz szerintem.
De mint szerintem már írtam, ha az ember nem olyan mentalitással áll oda, hogy na én most ha esik, ha szakad megölök valakit, akkor alig hal meg. Pölö próbálsz annál kreatívabban pozícionálodni, minthogy a barikád töréséből nézel ki közvetlen az ablak mellől, vagy az első elhibázott lövések után egyből lelépsz. Mert ha nem drónoztak ki, akkor egy kis ideig nálad van az előny, mert én még nem láttam olyan embert, aki egyszerre 3 potenciális ablakra tökéletes célkereszt elhelyezéssel tart rá, abban a pillanatban, amikor kilép a fedezék mögül. Tudom, ki kéne jutni bronzból
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3994 üzenetére
Akkor lehet 2 év után majd alapjaitól újjáépítve adják ki újból a játékot és végre eltűnik a beta felirat a ranked mellett... Siege: Reworked néven.
-
Hocsika
tag
válasz
gyuribácsi88 #3979 üzenetére
Ó, hogy az a ........
Köszi
-
tixem
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3930 üzenetére
Hahaha hú de vicces, ja nem. Tehát csak annak számíthat valamit aki ebből él? Érdekes logikátok van. Engem érdekel, hogy nyerek e. Nincs benne még 2 dollárom sem, de attól még érdekelhet. Te még bizonyára eddig minden egyes vereséged felett békésen szemet hunytál. Szeretem az álszentséget.
Lehet trollkodni, attól még ez egy olyan buff ami totálisan felborítja az eddig többé-kevésbé kiegyensúlyozott játékmenetet. Érdekes, tachanakát tudták úgy buffolni, hogy nem lett valószerűtlenül erős. Nem is használják sokan azóta sem, mert nem lett OP csak simán jó. Itt most nem ez a felállás. Evvan.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3712 üzenetére
"Ranked-ban meg még hála az égnek nem fogtam ki idiótákat."
Mi 10-meccsből 7x idiótákkal vagyunk...
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3607 üzenetére
Ott sajnos nem tudom mi a helyzet, de lehet csak egy átmeneti hiba. Nem hiszem, hogy lenne okuk kivenni, főleg ha pénzt szereznek belőle.
-
ZS3NI
őstag
válasz
gyuribácsi88 #3604 üzenetére
Y1 operator bundle van, 2400 R6
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3604 üzenetére
De, csak in-game krediért cserébe. Kb. 5-6k forintnak megfelelő kreditet kell vásárolni.
-
.LnB
titán
válasz
gyuribácsi88 #3601 üzenetére
Mint ha zombik sétálgatnának a pályán.
-
Rony949
őstag
válasz
gyuribácsi88 #3601 üzenetére
Úristen de hülyék voltak, rossz volt nézni.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3545 üzenetére
Akkor most a gold szintet se erned el annyit valtozott az egesz rangrendszer.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3540 üzenetére
Diamond vagyok tehat diamond enemyket ad be..
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3097 üzenetére
Na tessék, még egy okos ember...
"..mert pc-n nincs aim rásegítés.."
Ugye ez csak vicc?
-
Rony949
őstag
válasz
gyuribácsi88 #3075 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás egy új pálya megismeréséhez az a custom game. Beállítod vagy 6 percesre a köridőt és akkor körbe szaladgálod a pályát, megkeresed a kamerákat stb.
-
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3075 üzenetére
Köszönjük a hypenak a casual elrákosodását.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3017 üzenetére
Nem jatszok prpfi csapatban csak van par oram ebbem a szarban. Szoktam jatszani volt pro leaguesekkel (most mar ugye nincs) es jo kapcsolatunk van L7-esekkel Vitalityvel Elevateesekkel. (Mindegyikkel szoltunk neha rankedezni)
-
DiamondBack
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #2866 üzenetére
én is úgy vettem az S1-et. Azt hittem én hülye hogy az S2-ben benne van
Amúgy meg ha esetleg valaki arra jár felvehetne: DiamondBack_Hun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest