- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
vicc kategória ez a pro" league... közepes plat szinten vannak sokan ott... ssg olyan köröket dobott el... tsm ellen aki tegnap majdnem kikappott 2x egymás után úgy hogy egyértelműen dominálnia kellett volna...
Ez el lett adva, fogadni mernék hoyg bunda volt (és tsm valamilyen szinten szimpatikusabb is ssg nél, nem fan rage)
szerk. előző season ok invitational-jei meg pro league i sokkal de sokkal élvezhetőbbek voltak. Ez a motani amolyan mesekategória xD
-
Kaci84
őstag
Nagyon elmész elméletbe. Ezt többször tapasztalom amikor egy operátort melett kiállok mindig felsorolják az összes countert rá akiket épp mindig hoznak és ott is vannak és gadgetjük is van éppen és kompetensek is. Ez a mese része a dolgonak a valóság meg az, hogy idő és energia semlegesíteni és a sikere is kétséges. Pl. én elhiszem, hogy Ash meg Zófia kilövi csak kérdem én Thaci és a többiket Clash mit csináll addig? Számoljk az aprójukat elég lesz-e a szünetbe az üdítőautomatába?
Azt meg végképp nem tudom, hogy Wamay melett hogy a fenébe fregezik ki meg Capitozzák ki.
Nagyon sok helyen nincs lehetőség vertikálba megjáttszani. Ettől függetelnül is sok fix hely van ahol vertikálba lehetne tevékenykedni mégsem teszik, mert vagy nem hozta senki a megfelelő OP-t vagy meghalt, lusta vagy nem tudja mit kell csinálni. Lásd Konzul vagy Chalet bandit semlegesítése a garázs ajtónál.
Thacinak nem az a baja, hogy gyenge hanem az, hogy az emberek lusták összefogni és türelmetelen egy helyben ülni. Mi sem igazolja ezt jobban ha csak a gyengeség lett volna a baja akkor megerősítik és el van intézbe, de nem ezt tették. -
Kaci84
őstag
A használhatatlanságról csak annyit, hogy nem ő az egyetlen operátor aki úgy erős, hogy valakivel összefog. Mint írtam Wamay elengedhetetlen + egy pajzs amióta nincs neki, és jól jön még egy Clash is. Kifejezetten olyan részeken ahol a támadóknak előnyös a behatolás Thacival lefogva behatolhatatlan. Ha nincs gránát meg Capitao Wamay miatt akkor gyakorlatilag elpusztithatlan. Esetleg sok idő alatt sok energia feláldozásával.
Azt éppen nem bánom ha erősítenek rajta, de itt gyakorlatilag megszünettek egy operátort. Mint írtam, miért nem adtak neki erősebb pajzsot? Vagy kitalálhatták volna, hogy teljesen otthagyható automata gépágyú, erősen korlátozott lőszerrel vagy könnyű belpusztithatósággal.
-
CJ4567
nagyúr
Neked nem annyira erős, én semmit se tudok egy plat 2 ellen kezdeni. Legmagasabb rangom plat 3 volt Ember Rise, és Shifting Tides-ban, az is kb. csak szerencsével lett meg, a placementeket meg mindig elrontom, most is silver 3-ban kezdtem.
Nem vagyok igazán jó a játékban, itt láthatod a statjaimat.
-
N@idia
őstag
Az igazság az, hogy tényleg vettem egy új használt kártyát 3 év garival itt a ph-n pár hete, de az fix, hogy a játék nem volt inditva hónapok óta és elnézést kérek, de eléggé idegtépő dolog ez, hogy nem követtem el semmit és bant kaptam. Ha pedig hwid ban alapján egy olyan kártya került a gépembe aminek sorozatszáma alapján banolták, akkor én voltaképpen tehetek bármit nem fogják feloldani, mert a rendszerük szerint hwid ban alapján azt látta a rendszer más komponensek mellett újra üzembe helyezték azt a kártyát. A gond itt az hogy a supportot elérni sem lehet nem válaszolnak és ez elég kiábránditó és nagyon köszönöm a segitséget
-
D1N4
tag
Régi r6 feeling sose lesz
egyetértek a sight-okkal. Szörnyű....szebbre is csinálhatták volna... Sam Fisher se egy nagy durranás, Maestro+Twitch, ez a drónnal pingelés elég hülyeség... az eddig is szegényes kommunikációt és call out hiányát ezzel megoldani... Érdekes
mikor alapból a drónt se használják elég sokan, csak a rush. Majd pont a defenderek cuccait fogják pingelni...😂😂 én már elengedtem ezt a játékot. Néha jó menni 2-3 meccset, de már nem tud újat mutatni számomra.
-
CJ4567
nagyúr
A HWID ban az attól függ, hogy mit tilt a játék/fejlesztők. Pl. Horizon 4-ben a Windowsod tiltják, szóval aki csal, az újratelepíti a gépet, csinál egy új fiókot, és mehet is tovább a játék, meg se kell vennie újra, mert a játékot letölti a volt fiókjáról, és az új fiókkal játszik.
-
N@idia
őstag
Lehet gúnyolni, de mivel nem ismersz ne vonj addig le következtetést és ne törjünk mások felett pálcát sem, de addig megyek a dolog után, amig vissza nem kapom a profilom! Én tudom, hogy majd egy éve hogy nem játszottam a játékkal pedig 607 órám van benne pc-n konzolon pedig 1300 órám.
Nevetséges volna, ha ezek után csak úgy csalni kezdenék én lennék talán a legostobább ember, ha ehhez folyamodnék. A másik pedig lehet nem nekem hinni ezt senki nem tiltja meg, de sosem hazudnék senkinek sem nem igy neveltek, szóval nem érdekel más véleménye, viszont tudom hogy nem csaltam és mivel nem tudtam hirtelen hova/kinek kell irni ebben az esetben gondoltam megkérdezem itt fórumban hátha segitőkész emberek vannak itt, de úgy látom itt az emberek elég előitéletesek másokkal szemben tipikus magyar mentalitás! -
Beni97
őstag
Nekem a win szerencsére sikerült, a 20 kill az 7-nál megállt.
Bár nekem kb 25 perc volt akkor még vissza. Ha legalább 2 órám lett volna rá az is meglett volna szerintem.
De azoknak akik mondjuk estig nem tudnak fellépni azokkal nagy kicseszés.
Bár azóta nem voltam fent lehet csináltak valamit. -
Kaci84
őstag
-
minite
tag
Nekem is loptál el accom, steam, uplay és origin-t egyszerre. Freemailre raktam minden ilyen sz@rt, az jó volt ilyen gyűjtőnek...Onnan mint kiderült könnyű volt ellopni. Azóta inkább megbízható helyre raktam. Szerencsére az angol tudásom elegendő volt vissza szerezni minden accot.
-
-
.LnB
titán
Ahhoz képest nyertek major tornát is.
Természetes, hogy a YT videók össze vannak vágva. De szokott streamelni is. Az a srác nem véletlen akkora szenzáció, és nem véletlen álltak sorba érte a top csapatok. Kiváncsi leszek Invitational-on hol végeznek. Top4-be mondjuk nem várom őket. -
holczy
aktív tag
Azért veszi el a rangot, mert ha szívtál az álltalad említett egyének miatt, akkor következő szezonba ne hátrányból kelljen indulnod. Emiatt kezdünk gold 4-ben. A plat 1, dia 1 ígyis úgyis felfog ugyan oda jutni. A copper, bronz ha nem fejlődött, ök meg ugyan oda fognak jutni. Silverből fel lehet menni gold közepére. A rendszer ezen részével nekem nincs bajom. Inkább a trigerdes/aimos/makrós/wh-s élettelenekkel. Velük lenne jó kezdeni valamit, csak sajnos az r6 legnagyobb vásárló közönsége...
-
-
intelke82
csendes tag
144 fps felett vagyok en is, az rendben van.
Csak az uj rtx super kartyak hw unboxidos videojaban azt lattam, hogy az r6 eseteben sokkal tobb fps-t hoz az rtx 2080. Mig a tobbi cim eseteben nincs akkora kulonbseg a ket kartya kozott. Azt hittem hogy valami driver problema es itt a forumba Ti tudtok rola...de ha nem, akkor elengedem a dolgot... -
ssgk
aktív tag
Na most egy kis 80mb os frissítés visszahozott mindent... amit már beállítottam azt is visszarakta régire...
(#9343) intelke82 nekem sima 1080 am van legujabb driver el simán 144 felett van, ha annyi nem elég akkor úgyis proci limites lesz, (240hez) oda egy i9 elkell xD
De tuti van redditen vagy neten erre valami teszt' -
-
Amazing789
tag
Sajna sok a félbe felvett vidi ... de olyat is találtam ahol valami összevágott ingyom bingyom lett a videó mert a végén a befejező feliratok nagyon nem stimmeltek ... és bizony általában a faház foglalás van végigtolva realistic th -án de nincs ám sok videó abból sem .. hiába írtad h nem nehéz ha tud valaki lőni .... A bomba defuse videó amit DiamondBack küldött ... le a kalappal ..ám ott is egy ütős trükkel lett leszedve nem kevés ember ... habár így is minden elismerés mert trükkel együtt is komoly amit lenyom. A kafe dostoyevsky the realistic pályát (amit én darálok egyedül) még most sem találtam ... na de kedves ssgk ha egyszerű a móka ...nem gyártanál egy videót belőle??? csak negyed óra "nem nehéz" lövöldözés. Megvan az hamar
Köszönöm előre is.
-
CJ4567
nagyúr
Haverokkal játszom, kb. fixen, egy szinten vagyunk, csak ezt a szezont az elején elrontottuk egy lose streakkel.
A célzásomat erősen kéne javítani, meg az "adja/nem adja" dolgon kéne javítanom, egyszer tudok játszani, utána akár a következő meccsben is lehetek utolsó, 1 killel. -
CJ4567
nagyúr
Én GS, PB óta nem értem el a Gold 2-t, ebben a szezonban G4 volt a max, és az se sokáig.
#9245 Swinegod: Alábecsülöd az embereket, nem egy embernek van földönkívüli célzása, nézd meg Shroud-ot, Beaulo-t példának, vagy pár PL játékost. 4 éves lesz a játék, egyes játékosok nagyon durva szinten játszanak már.
-
Swinegod
őstag
Pont ma keresem a rankedet, de úgy veszem észre lehet szar lesz a frameratem ezért lenyomom a keresést, várok kicsit aztán flt+f4. Elindítom a játékot megint és feljön az ablka, hogy "Rejoin a ranked match you have previously left" én meg csak nézem, hogy, what?
Jó, megnézem lehet csak autista szar a játék és még az előzőbe fogok visszamenni ami már végetért - de nem - Ez a retek tényleg bedobott egy rankedre és már 0-2-re vesztésre állunk
Az ilyen jóféle instant-lose csalásai miatt a játéknak én örülök nem viszem tovább az alja Silver rangomatHa a játék azt akarja szar rangba kerül, akkor oda fogsz kerülni
Ez a legendásan bot szintű csapattársakkal és/vagy az úgynevezett "autism-shield"-el oldja meg. Ez azt jelenti, hogy mikor pld a fele csapatot onetapeli az egyik gyerek náluk ellenben mikor a legnagyobb degenerált botot lövi akkor 3 tárat potatozik mellé hit nélkül.
Vagy mikor tegnap a Thatcherünk túlélt egy fél Frost tárat a fejébe és le is lőtt közbe valakit pisztollyal, miközben amúgy ő is lőtte. Tudom, hogy ez történt, mert láttam a frost killcamjét
Vagy mikor a Lesiont akibe már előtte belelőttem prefireöltem, nem is felém nézett, és én haltam még meg. Igaz, vérzett. Igaz, hogy a teljes tárat találtam. De, ő bizony 85 hp-n élt még. Hogy hogy sebeztem egy 40 sebzéses fegyverrel 15-öt az rejtélyKis rangban a legnagyobb nehézség, hogy emberekre aggyal számítasz nem nélküle. Pont mostani történet, nézem a spawnpeeket fél percig, mert előzőleg is onnan csinálta és akkor is lelőtt valakit. Fél perc után feladtam és elindultam, na az idióta pontosan akkor törte ki a rohadt barikádot mikor elengedtem a jobbklikket. Nem valami skillvadállat, hogy outplayelni akart vagy valami, a gyerek csak simán akkor ért oda, és akkora degenerált volt, hogy fél perccel a kör kezdete utánis úgyvolt vele, hogy biztos működhet a spawnpeek
-
sanyi0627
senior tag
Volt nálam pár napot januárba i7 6700 non k.
Azzal is megszűnt a a mikrolagg úgy hogy a turbo ki is volt kapcsolva.
Néha szoktam youtubon zenét hallgatni játék közbe, i5 alatt még jobban laggolt i7- nél és ryzen-nél egy röccenés se volt soha.
Érdekes dolgok ezek. Mindenkinél más probléma bug jöhet elő.
Pl tegnap nálunk csapatba meg enemynél is előjött újra a blackscreen bug. Pedig már elég rég javították elvileg. -
Swinegod
őstag
Egy ideje megtanultam felismerni a saját hibáim, azóta csak akkor vagyok toxic ha tényleg nagyon elkúrtak valamit a srácok. Mióta sokszor nem szidom az idiótákat, azóta még rosszabbul játszanak. Ahogy tapasztaltam a retardáltak pont telibeszarják ha megkéred őket valamire vagy akármi, ellenben ha ironikusan gratulálsz neki milyen ügyesen elkúrta akkor triggerelődik és megpróbál jobban teljesíteni
Ez a lehető legjobban az anime és Windowmaker mainekkel működik Overwatchban
-
Swinegod
őstag
Csak az tud már igazából felkúrni, ha valaki nézi a hátam, de hátulról megölnek. Annál idegkúróbb dolog nincs ebben a játékban. Sem a "csak a feje látszik, hit, de nem fejes" sem pedig a legcopperebb potato szerencsétlenektől kapott 360 noscope instant randomfejes nem képes annál jobban elvenni a kedvem az élettől
-
5150head
senior tag
Ez mondjuk nem fair sztem.
Aki csal az így is úgy is telibeszarja a többi játékost, nem ez fogja visszatartani.
Az egy partyban lévőket meg ugyanúgy bannolják a bosstolás miatt.
Nem értem miért kell még szivatni a vétleneket is.
Inkább írjanak olyan progit ahol nem lehet csalni, vagy legyen HW-ban aztán az biztosan vissszatartó erő lenne. Csak hát a biznisz... -
L_YKing
addikt
Azért egy esport ready játéknál más felfogásnak kéne lenni. Mert magasabb szinten élvezhetetlen a játék.
Múltkor épp pojoman, mint, thinkingnade, stb. ilyen playerek ellen dobott be a játék, egyszerűen lealáztuk őket, mindegyik max plat rangú volt.
És nem azért nyertünk mert jobbak voltunk. -
travix
aktív tag
hát ez így van online content (skinek stb) amiből sok pénz lesz, ott a gta 5 példája, ezért is van, hogy ma már 1 játékot inkább évekig támogatnak, mint hogy újat adnak ki, mert az jóval többe kerül...
de mondjuk nekem ez a modell inkább jobban bejön, mint a régi 1,5 évente új rész -
Depression
veterán
"egy váratlan menő univerzális"..."nem tudsz 30k összeszedni és ha limited time os akkor z nem lesz többet
egy 50k t érdemes tartogatni."
Ezekre a fórumban hogy lehetne rákereseni?
Milyen gyakran vannak ilyenek? Akkor is érdemes tartogatni, ha csak pár karakterem van, vagy inkább vegyem meg azokat, és a skin (ha ez egyáltalán az) majd ráér? -
travix
aktív tag
Nekem sose volt ilyen hang bug, ott valami hiba lehet nálad. Most én is csak gold 2ig jutottam eddig, egy Istenért se megy feljebb hiába próbálkozok mindennel, de egy jobb csapat után úgyis bénábbakat kapok/ellenfél vérprofi és visszakerülök a régi rangra...
Általában egyedül megyek, mert nincs kedvem várni másra, de aki akar vegyen fel aki gold 2 körül van: carlton3
eddigi legdurvább bugom előző seasonben volt a coastline-on, amikor beszorultam a falba, de nem panaszkodok, mert azóta nem sokkal találkoztam
-
Swinegod
őstag
CS-ben csak hipfireből lehet lőni, nekem innentől egy undorító szar az egész, de biztosra több makk kell egy killhez mint Siegeben
Also, te se raktál még Acog-ot a C8-ra és egy darab machine pistolt se próbáltál még. SMG 11/2 és az a medvés szar is használhatatlan lett Grim Sky után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest