- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
#94894336 #8664 üzenetére
Valóban, Siege-ben nem vagyok 100+ szinten, de sok más játékban (LoL főképp) eltöltött idő alatt megtanultam nem a csapattársaimat okolni, hanem magamat. Mindig tudsz fejlődni és mindig tudsz jobb lenni. Annak nincs értelme, hogy a csapattársad játékában keresed a hibát, vagy arra fogod, hogy egyszerűen csak bénák, vagy kilép a játékból, és ezért bukjátok a meccset. Azért nem, mert ugyanannyiszor fog ilyen rossz játékos az enemy csapatába kerülni, mint a tiédbe. Először a hozzáálláson kell változtatni, mert én az ilyet egyszerűen csak toxicnak nevezném.
-
ssgk
aktív tag
válasz
#94894336 #8613 üzenetére
*Plat vagyok full randomokkal
meg lehet ezt csinálni igaz 1 rank al (vagy néha 2 vel) lejjebb leszel mintha
azonos szintű csapattal mennél.*Csalóval nem találkoztam (ranked, faceit megy 99% ban ) ebben a seasonban
*Year 4 pass lava nagyon el lett találva
(Az obszidian valamikor season skin volt ? chimeria óta játszom).Szerk: Persze nehéz is megmondani hogy valaki csaló e vagy sem ha okosan használ wh-t gold-dia szinten :/
-
k-adi
nagyúr
válasz
#94894336 #8562 üzenetére
Én mindig randomokkal nyomtam, mert este össze-vissza értem csak rá játszani. gold-plat között mozogtam, 70 szar -30% jó meccsek voltak kb..
de Ela óta hozzá se nyúltam a játékhoz, ahogy látom jól tettem.ezek az új operátorok csak rontanak ahogy sejtettem... mondjuk azt sehol nem látom hogy fel lennének háborodva a játékosok, hogy egy meglévő animációt forgattak vissza mint képesség (az új csaj operátor)
ebből is látszik mennyire alul van az küszöb már
-
ssgk
aktív tag
-
vpleft
tag
válasz
#94894336 #8296 üzenetére
Nálam is párszor előfordult már. A billentyűzet nem lehet, mert forogni sem lehet közben meg semmi. Neked is 2 magos a procid?(G4400-am van) Én eddig azt gondoltam ettől lehet nálam, mert ugye R6 4 magra van optimalizálva, emiatt pl régebben amíg ezt nem javították, betöltéskor nálam úgy szaggatott a menü sokszor, hogy nem tudtam karit választani, azóta ugyanekkor csak hang nincs a menüben amíg tölt a masina.
Meg ritkán ez amit írtál(ami kellemes, ha az utolsó 20 másodpercben jön elő amikor berusholsz a site-ra és az enemy csak annyit lát hogy a falnak rohansz
)
-
ssgk
aktív tag
válasz
#94894336 #8296 üzenetére
Milyen billentyűzeted van ?
Szerintem az okozhatja nekem is előfordult ritkán, persze mindig akció közbe amikor nagyon sok gomb (wasd qe ) volt nagyon sokszor lenyomva. Most jön majd meg a mecha bill azzal kíváncsi leszek.
Viszont ha neked is csinálja és jó bill ed van a játék a hunyó. -
DiamondBack
senior tag
válasz
#94894336 #8180 üzenetére
valami faszán sikerült... nem látni az enemy által lőtt lyukakat a falon, az én szemszögemből sértetlen a fal, killcamon meg egy ordas nagy lyuk van rajta, másiknál meg én azt láttam hogy nincs nyitva a hatch következő pillanatban meg beugranak rajta (nyitva volt). Kicsit megint csinálunk valamit de azért bőven b***unk is el...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest