- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Nekem már fel van téve, de úgy emlékszem, hogy a DLC-k között található. Ingyenesen telepíthető, Ultra HD Texture Pack néven. A mérte 36 GB.
-
Beni97
őstag
Akik nem tudják kivárni a betöltést ne is várjunk tőlük sokat. Az ilyenek általában meghalnak és már lépnek is ki. Szerencsére ritkán de rankeden is már fordult elő nálam nem egyszer.
Én simán alttabolok ilyenkor mert mikor kezdődik a kör, akkor villog nekem a tálcán a játék. -
travix
aktív tag
azért aki nem tud 10 mp-t várni betöltésre annak nem lehet sok élete
Én csak rankedre megyek, néha én vagyok az utolsó, de teszek rá, nem is szoktak problémázni rajta, csak ritkán írják, hogy potato pc. TK-val se szoktam nagyon találkoznik, lehet ha lejebb lennék rankban akkor lenne. Ami szokott lenni, hogy elmennek, 3:0nál -
-
5150head
senior tag
-
travix
aktív tag
Mindegyik operátort meg kell tanulni szerintem, mert egyik sem használhatatlan, mindegyik bizonyos helyzetekben jó, egyedül a tachanka amelyik elég gyenge, de kezdő szinten lehet ott is sikerélmény vele. Arra figyelj, ha védő vagy 3-as speedes operátorokkal roamolni szokás, tehát a pályát járni, így sose tudja biztonságban érezni magát a támadó oldal. Mindig kell hogy legyen legalább 1 roamer, de néha jobb 2 sőt 3 is. Az meg, hogy melyiket veszed meg rajtad áll, melyik gadget tetszik a legjobban. Ha tanulni akarsz trükköket arra ott a youtube.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest