- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
L_YKing #8824 üzenetére
Kösz, hozzám képest ő is űrhajó, szóval mindegy
Amúgy 4-5-re vesztettünk, sajnos az utolsó két kört már 4v5-ben kellett letolni. Viszont tippre nem nagyon vették komolyan, kivéve az utolsó 2-3 kört, mert tippre simán 0-4-re kikaphattunk volna tőlük. Utolsó kör úgy nézett ki, hogy SwatGOD. berusholt Ash-el, és mindenkit leírtott.
-
ssgk
aktív tag
válasz
L_YKing #8773 üzenetére
+1
Swinegod:De használok én mindenkit
és tudom hogy az smg11 milyen lett, jó atachment el(ekkel) vissza lehet tartani, smg11 smoke esl playerek burst al 1 pontba lőnek ki egész tárakat kb ugyan olyan gyorsan mintha autómatán lőnének. És ez nem csak rájuk igaz persze lehet mondani hogy egész nap ezzel játszanak.
-
Swinegod
őstag
válasz
L_YKing #8773 üzenetére
25 óra Smokeal (és csak SMG 11-el) és 24 óra Sledgel szerintem nyugodtan mondhatom, hogy bizony az SMG 11 jelenleg, egy használhatatlan szar. Emellé 16 óra Korea, SMG 12 dettó használhatatlan szar, illetve, ez most sokkal jobb, mint a 11, mert ezzel nyugodtan szórhatsz, ez előtte se volt pontos, hogy őszinte legyek. Van 9 óra Buckom is, a C8 sose volt pontos, most sem az. A Type 89 sem. Nagyon, nagyon nem. Sőt, a Scar sem az
A horizontális recoilt NEM lehet kontrollálni. Esetleg ha egy mentalista ninja félisten vagy, akkor esetleg, de sima emberként, nem. C8-al akármit csinálsz, szó szerint, akármit, nem fogsz vele snipeolni. Az LMGkkel tudsz. A Parával is, az L85-el is. Az AUG-val is, sőt, még az AR 33-al is. De A banános nénivel nem fogsz rendesen, C8-al sem, Machine Pistolokkal sem. Illetve effektíven nem, de főleg nem autoban
-
pRoject22
őstag
-
-
.LnB
titán
válasz
L_YKing #6790 üzenetére
pff azok a Pro Leages noobok: [link]!
Meglepő. Ha belegondolsz azért számíthat. Persze nem sokat, de pont a profik szoktak ilyenekre különösen figyelni. De lehet, hogy ez a felfogás bennem csak a régi CS-s időkből maradt meg. Ott ugye sokáig minden skin tiltott volt. Aztán hova jutottunk...
Viszont egy full sárga Hibana szerintem akkor is túl rikító. Nem azt mondom, hogy engem ez miatt lőnének le, de szerintem top szinten számít az ilyen.
Mondjuk kettőnk közül te vagy a jobb gamer, szal' csak leírtam a véleményem. -
-
DiamondBack
senior tag
válasz
L_YKing #6095 üzenetére
Ez is Ela nerf (meg Zofia is): With Y2S4.2 patch, concussion effects will no longer disable sprinting, ez elég rendes nerf a gadgetre.
Ezt az indoklást nem nagyon értem, nagyon OP volt a 3 barbed?
Bandit will now have two barbed wire (down from 3).
Game Designer notes: Even if Ela has eclipsed Bandit’s pick rate, players still pick him too often. Reducing the number of barbed wires he has should bring him more in line with other Defenders.Theme Park
FIXED – Vault prompt is missing on the rooftop of the building.
Ez azt jelenti hogy végre nem kell kötélen leereszkedni 1 métert? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest