- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
DiamondBack #10356 üzenetére
na azért
-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack #10354 üzenetére
És le is fújták [link]
A közösség ereje.
-
Gyula84
veterán
válasz
DiamondBack #10354 üzenetére
hát de minek akkor rajta a maszk, de okosak
-
Frod
addikt
válasz
DiamondBack #10272 üzenetére
-
Attis_97
csendes tag
válasz
DiamondBack #10254 üzenetére
Röviden és tömören ők ezzel nem tudnak mit kezdeni és marad a ban ennyi
-
dodoman74
újonc
válasz
DiamondBack #10237 üzenetére
Köszi!
-
.LnB
titán
válasz
DiamondBack #9846 üzenetére
Ezt írtam.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
DiamondBack #9715 üzenetére
Na a francba.
-
Gyula84
veterán
válasz
DiamondBack #9715 üzenetére
hehe
-
Kvg
senior tag
válasz
DiamondBack #9447 üzenetére
Így én élők, kérem vissza a pénzemet!
-
aerosmith
őstag
válasz
DiamondBack #9201 üzenetére
Az oltonyos karakter poen kivancsi leszek mennyire latszik majd in game.
-
válasz
DiamondBack #9210 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DiamondBack #9205 üzenetére
MI a gond Lesion shtotijával? Simán használható.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Én csak fmg vel hozom smoke-ot. Nagyon ritkán shotival.
Nekem bevált.Lesion, ying shotit próbáltam de az nagyon nem vált be nekem.
Shotit alibi, jäger, bandit, kapkan négyesre szoktam poénból hozni.
-
válasz
Jól összefoglaltad
-
ssgk
aktív tag
válasz
DiamondBack #9164 üzenetére
Beállításba be kell állítanod hogy EU player vagy.
Meg kell a megfelelő szint (de az 0-10 szóval az nem kitérium)Faceit r6tm hez csak annyit:
Gyakrabban van élvezetes mérkőzés, mint mm én.
DE mivel kicsit halott a site, készülj fel hogy lesz amikor silver enemy lesz (nem rank ba hanem skill be) és unni fogod a fejed, Vagy kikapsz egy full dia csapatot 4+kd val 300+ lvl akik ash, hibana, IQ rush al fognak szét szoptatni xD
Persze ez függ hogy ki hogy játszik. De gyakoriak a túl kiegyenlítetlen menetek. Meg ha szar a host és van rage leave az nem tud rejoin olni, rehost, stb ami fárasztó... -
sanyi0627
senior tag
válasz
DiamondBack #9164 üzenetére
Próbáltam régebben én is többször de mindig volt valami kínja. Ránézek majd hátha megjött az esze.
-
ssgk
aktív tag
válasz
DiamondBack #9029 üzenetére
Szerintem ez a bug bárhol előjöhet random, rengetegszer van hogy 100% ba biztos vagyok benne, legalább 100+ dmg kapott és 100 ön van vagy legalábbis annyi hp ja van mint amit leinfóztak...
Ash erre a legjobb példa. Fixen van valami gubanc a hitbox al, neki is álltam main elni, reflex el igen fasza (rip acog) -
El Gringo
senior tag
válasz
DiamondBack #8986 üzenetére
ha nem vonna le rankot, akkor egy smurffel a csapatban simán ki lehetne kickelni mindenkit az utolsó körben, ha bukásra álltok, így rankot sose buksz. Ez is baromság
-
válasz
DiamondBack #8889 üzenetére
Ejnye ejnye
amúgy ezt még lehet meg is veszem. Zofia elite kéne még ill smoke.
-
travix
aktív tag
válasz
DiamondBack #8885 üzenetére
az tuti nerfelve lesz kilő vagy 10 olyan szöges cuccot és 10-hpt sebez egy és ebből van 3
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #8876 üzenetére
Szerintem a Cav nerf inkább buff lett, távolra sokkal erősebb.
-
válasz
DiamondBack #8760 üzenetére
Nem normális, hogy a 2. legtöbbet sebző fegyver az Caveira pisztolya. Én örülök a nerfnek. A rook/docnak kevésbé.
-
shifty!
senior tag
válasz
DiamondBack #8760 üzenetére
A Caveirás nerfelés szereintem jó irány, az tényleg egy olyan karakter, amivel nem mindegy, ki megy. Ahhoz, hogy értelmesen tudd használni, kell pályaismeret, és magabiztos mozgás a játékban, tehát többségében olyanok használják hasznosan, akik nem tegnap kezdtek. Ahhoz viszont, hogy ne legyen OP, kell ennyi visszametszés, még ha az a ~35 DMG mínusz kicsit sok is...
-
Kephamos
addikt
válasz
DiamondBack #8696 üzenetére
Jaja, vissza tudtam szerezni, nincs is vele baj, csak felb*sz, hogy az a kis patkány osszekoszolta az accomat. Azt amugy hol latom, hogy milyen edition van nekem?
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #8498 üzenetére
Uplay
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #8494 üzenetére
Most mé'?
-
ssgk
aktív tag
válasz
DiamondBack #8426 üzenetére
Nem, a nevem a régi
Csak éppen most hétvégén voltam először ebben a hónapban kb, nem voltam gépközelbe, (amin le is ülök játszani). -
Swinegod
őstag
válasz
DiamondBack #8372 üzenetére
Ó, király, köszönöm hogy megosztottad
Kaid Sub-AUG-ja elég szar, rosszabb, mint az MPX pedig azt fizikailag nem hittem hogy lehetséges, cserébe van egy shotgunja ami elég királynak tűnik, ahogy a pisztolyuk is és még impactja is van
Nomadnak az az ARX200 jónak tűnik csak ne legyen mellé förtelmes recoilja, mondjuk a 20-as tár miatt valszeg nemlesz. Cserébe az AK elég fos, max akkor ha hoznám ha nagyon sokkal jobb a recoil rajta + az orosz sightokat lehet rárakni
Már várom, hogy pixelpeekeljenek a Kaidek azzal az átkozott pisztollyal
(#8373) oriic
Költéscsökkentés, csak nem ölhettek bele munkát, az nem a Ubi stílusa
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DiamondBack #8372 üzenetére
Szóval ahogy tippelték sokan, felhasználják az Outbreak-ből látott esés animációt.
-
ssgk
aktív tag
válasz
DiamondBack #8324 üzenetére
TS nek nincs baja a net el vannak gondok.
-
ssgk
aktív tag
válasz
DiamondBack #8319 üzenetére
Köszi, bár már utánna néztem, csak mert ha aktuális lett volna hagyom a rankedet, legközelebb csak 2 hét múlva hétvégén fogok játszani és azt a 3 napot kibírtam volna ranked nélkül, utánna meg úgy is Operation Wind Bastion van.
-
tankraid
aktív tag
válasz
DiamondBack #8184 üzenetére
Jah az tényleg furcsa más game-nél volt már ilyen. persze én nem vagyok programozó nem értek hozzá de az biztos h gáz.
aztán a full black screen-t még nem is említette senki? nekem olyan is szokott lenni időnként. hallom ho megy a game de semmit nem látok..... :/fal luyakasztást én se hallom pedig sokszor profitálok abból, hogy fülesen előbb meghallok dolgokat mint más....figyelni kell mindehova is.
-
válasz
DiamondBack #8184 üzenetére
Jaja, Monti és Pulse végre úgy működik ahogy eddig is kellett volna. Szánalom, hogy ez újítás
-
Lifer092
senior tag
válasz
DiamondBack #8181 üzenetére
Nekem valahogy még mindig az van, hogy nem hallom Mavericket miközben éppen lyukat vág közvetlen mellettem. Nem hinném hogy azért mert süket vagyok, egyszerűen nincs hangja. Tegnap is Chaleten, reinforce-olt fal mellett voltam 5 centire, és mögöttem vágta a lyukat közvetlen, semmit nem hallottam belőle. Csak random odafordulok és ott van kb. 2 fejnyi lyuk mellettem, és úgy, hogy ráadásul full csend volt közben, nem lőttek stb. hogy esetleg az miatt ne hallottam volna.
-
válasz
DiamondBack #8181 üzenetére
Elképesztően balfaszok dolgoznak az ubinál, ezek nem tesztelnek le egy patchet mielőtt kiadják?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #8165 üzenetére
Haverom FB-n írt nekik, és visszakapta a fiókját.
-
zack
nagyúr
válasz
DiamondBack #8147 üzenetére
A legnagyobb gondom jelenleg az, hogy kiszednek viszonylag hamar, és kevés a nettó játékidő.
A fegyver dőlését ti mire állítjátok? Mert a WSAD mellett még nyomjam a QE-t is az elég nagy macera. Nem vagyok polip. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
DiamondBack #8084 üzenetére
nekem is G502 van és csak jót tudok róla mondani.
-
Kaci84
őstag
válasz
DiamondBack #8064 üzenetére
Persze nagyon szívesen megyek veletek ha kell ember, jobb mint egyedül
Kaci84..HU az uplay nevem.
-
Kaci84
őstag
válasz
DiamondBack #8060 üzenetére
Ebben nem értünk eggyet. A legrosszabb hozzáállás amikor a trolt nem öljük meg nem dobjuk ki mondván nincs értelme mert akkor még kevesebben leszünk és elveszítjük a meccset.
Nézd meg az aláírásomba lévő vifeóm menmyit szívtam a hétvégén úgy talán jobbam megérted. Aki a haverokkal nyomja nem érzi úgy. Sajnos nincs csapatom nekem állandóan idegenekkel kell szívni.
Ja és íratkozz fel ha már ott vagy...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #8057 üzenetére
Meg a hostage nem tudná a forgive-et beadni, miután véletlen sikerül lelőni.
-
válasz
DiamondBack #8057 üzenetére
De casun lehetne szórni a népet
-
válasz
DiamondBack #8051 üzenetére
A legszemetebb "tk"-s caveirával jön, mindenkit injure-öl (de szép szó
) és kilép. Tk-t nem csinált, de jól kibaszik mindenkivel, mák ha van a csapatban doc. Grátisz ha a támadóknál van twitch és már akkor meghal a teljes csapat mielőtt elkezdődne a kör
-
ssgk
aktív tag
válasz
DiamondBack #8051 üzenetére
igazából casualba nem is nagyon zavar hogy megölnek vagy hp nak ha nagyon zavar otthagyom és megyek másikra ... ranked a fő érintett ebben.
-
Atish19
őstag
válasz
DiamondBack #8010 üzenetére
Egyszerűen nincs rá counter. Thatcherrel sikerült kiiktatnom a shockolóját, de hiába megyek közel nem lehet mögé kerülni. Ha ráütök a pajzsára a lába látszólag védtelen, de ettől még a pajzsa ugyan úgy védi. Ha tudtok ellene valami tuti módszert annak örülnék
-
Frod
addikt
válasz
DiamondBack #7958 üzenetére
Nagyszerű, ezután kb lenne bármi értelme a csajnak?
A claymore elvétele is épp elég csapás volt. -
válasz
Értelmét veszti a gadget. Én még mindig kurva mérges vagyok, hogy elvették tőle a claymoret és fos flashbanget adtak helyette. Én inkább a telefoncsörgés elhalkítási idejét csökkenteném le.
-
travix
aktív tag
válasz
7-8 az kevés de egy idő után tényleg elmulhatna
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
DiamondBack #7899 üzenetére
Lelövöd mielőtt használná.
A Bandites fal megszakíthatná a vágást például. -
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack #7838 üzenetére
Akkor ezért volt. Játszottam legkisebb FOV-on, lőttem ahogy lőttem, nem is jól de nem is rosszul, majd hirtelen felindulásból feltoltam maxra és egyszerűen egy házat nem találtam el, most levettem azt hiszem 75-re most egy fokkal jobb lett.
Kíváncsi leszek a lövések átdolgozására. Meg jöhetne már egy a vidi a heggesztős szakembörről.
-
válasz
DiamondBack #7838 üzenetére
A twitch dron halk? Elmennek a picsaba, a parabellumban olyan hangja lett mint egy traktornak :/
-
L_YKing
addikt
válasz
DiamondBack #7834 üzenetére
Zofia, hibana, echo... Mind jól sikerült op-ok. Én védekezőknek egy olyasmit várok ami a hatcheket "lejameli"...
-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack #7834 üzenetére
Jah hát nekem egyikkel sincs bajom, egyáltalán nem olyan eget rengetően OP-k, mondjuk a Májsztró gonosz szemek elég idegesítőek lettek. Alibinak tetszik az smg-je de még nem próbáltam.
Szerintem már 1-2 évre előre megvannak az operátor ötletek, max a kiadás sorrendiségén változtatnak.
Hát BB-t már jó régen adták de még mindig ütlegelik a nerf kapalapáccsalÉn meg most vettem meg
Igen, engem is jóval jobban érdekel mint a pajzsos csajszi, de bezzeg arról nincsen videó. Remélem lehet injured ellenfelet szénné heggeszteni. Kicsit sokat DOOM-oztam mostanság.
-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack #7828 üzenetére
De ez minden játékban így van, kijön az új cucc/hős/fegyver/akármi, azért hogy mindenki azzal tolja erősre csinálják. Akik meg nem vették meg mert nincs rá keret/nem tetszik neki azok meg szidják szódás a lovát hogy op meg stb stb.
De tényleg ez minden játékban így van. Ha fenti eset meg nem valósul meg akkor meg azok szidják a kiadót akik megvették, hogy semmit nem ér mert túl gyenge...
Nincs arany közép... -
k-adi
nagyúr
válasz
DiamondBack #7828 üzenetére
for honorban is ez van, minden dlc hős OP aztán szarrá nerfelik őket... blizz is ezt csinálja overwatchban...... ez ilyen dlc, season hype... jó marketing
-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack #7824 üzenetére
Az oké csak nehogy ez legyen
-
válasz
DiamondBack #7801 üzenetére
A magyarra tenyleg nem buntet. Csak azt ugyse ertik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DiamondBack #7801 üzenetére
Aztán megy majd magyarul a bünti.
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #7763 üzenetére
Kellenek nekik az accountod adatai?
De ha ők is store-ban veszik meg akkor nem értem, hogy hogy adják olcsóbban? -
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #7761 üzenetére
Te vásároltál onnan?
-
meszike91
senior tag
válasz
DiamondBack #7758 üzenetére
Biztos nem változtak a beállítások? Nekem az nvidia experience úgy gondolta hogy majd szépen "optimalizálja" a játékot. Kb fél óra volt mire rájöttem miért fut szarul.
-
bombibmw
veterán
válasz
DiamondBack #7758 üzenetére
Nálam is mozgat mindent.
Van, hogy kilépek és azt látom, minden mag kiakadt, még ha csak kis időszakokra is. -
Bazsi1987
őstag
válasz
DiamondBack #7740 üzenetére
Ps-el tolom sajnos 😔
-
Bazsi1987
őstag
válasz
DiamondBack #7738 üzenetére
Maestro agyalok még vagy elan, ők tetszenek még😉 vélemény?
-
k-adi
nagyúr
válasz
DiamondBack #7732 üzenetére
15nap kevés.,.. elmegy nyaralni aztán jön vissza...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7732 üzenetére
167-esként nem lövöm meg általában (az én véleményem szerint, haverok mást mondanak) a goldot, de legalább a silver charm mellett 1.1-es K/D van.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7721 üzenetére
Nekem megvan ez is, meg a Black Ice is rá.
-
BigBlue69
őstag
válasz
DiamondBack #7717 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7651 üzenetére
Akkor 1080.
-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack #7639 üzenetére
Gondolom feltételezték hogy egy ideális világban játszunk ahol mindenkinek 5-ös pingje van stb stb
-
RazoR
veterán
válasz
DiamondBack #7639 üzenetére
Az az ami egy hulladék ugye?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7590 üzenetére
Én azt gránáttal meg C4-el csinálom meg.
-
válasz
DiamondBack #7516 üzenetére
Jó kérdés, engem casuról baszott ki a battleeye. Akikbe belefutottam |||||||| és hasonló "nicken" majdnem biztos vagyok benne, hogy csíter köcsög volt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7508 üzenetére
Írni akartam, hogy az LMG-k, de a legutóbbi buffok óta már nem rosszak.
Thermite és Capitao fegyverét mondanám olyan szempontból legrosszabnak, hogy ezekkel tudod "leglassabban" megölni az ellenfeled.
-
travix
aktív tag
válasz
DiamondBack #7508 üzenetére
Montagne magnumja
De egyébként buck 2. fegyvere amivel legtöbbet bénáztam eddig. -
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7499 üzenetére
Én Buckot csak a C8-SFW miatt utálom, akkora a felrántása, hogy vagy fölélövök mint az állat, vagy túlságosan lehúzom és már a testét, vagy a lábát lövöm.
Én a shotgun kihívásokat utálom, bár már megtaláltam, mi az a kettő, amit szinte mindig tudok használni.
(Ela FO-12, Kapkan SASG-12)
Készülék killnek szerencsére az ütés, gránát, C4 is számít, meg tudtommal Caveria, és Buck "képessége" is. (Cav alatt pisztolyt értem, meg ugye a faggatáskor késsel öl.) Még Kapkan tud erre jó lenni, már ha egynél többbe is belemennek.
-
válasz
DiamondBack #7499 üzenetére
Én a heti kihívás miatt nem fogok olyan opot vinni amivel nem szeretek/tudok játszani. A Pulse/Castle pont ilyen
Buckot és Frostot szeretem, bár utóbbit már sokkal kevesebbszer hozom. Inkább Bandit, Kapkan, Lesion, Smoke-ból válogatok.
-
válasz
DiamondBack #7490 üzenetére
Alibié közel sem olyan durva mint Majsztró LMG-je. Tuti, hogy kap egy jóval nagyobb recoilt, esetleg a fire raten csökkenthetnek kicsit. A 78as sebzésű pisztolyának is nagyon durva a tűzgyorsasága.
-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack #7487 üzenetére
Jó az ACOG szeretem is, pl Twitch DMR-jén, vagy erősebb AR-ken. SMG-ken úgy beszitál.
Lehet ez abból adódik hogy 60 szint környékén járok és még nincs elég rutin, lehet ha többet tolnám Echoval megszoknám a fegyver szórását aztán jobban menne. -
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7444 üzenetére
Ugyan ez szokott lenni, szóról szóra
Amikor elkezd ragelni, mindenki arra figyel hirtelen, aztán meghalunk a rage miatt, az a legjobb. -
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7442 üzenetére
Megvettem Echot, gondolom egyből rankedben kell kipróbálni. Egyik havert kidobja a net, másikat véletlen teamkillelik, harmadik elrontja a Bandit tricket, 2v5.
Összejött egy ace, azóta Echo main vagyokHaverokkal minden játék jobb, mert tudtok szórakozni, amit randomokkal nem lehet.
Csak az szokott felidegesíteni, amikor nem megy nekik a játék épp, vagy jobb az ellenfél, akkor hirtelen sz*r a játék, és még mindig rossz, ez egy halott játék, stb... És utána kilépnek, mert vesztettünk, és megint egyedül maradtam, úgyhogy mehet a casual ranked helyett. -
k-adi
nagyúr
válasz
DiamondBack #7380 üzenetére
én sajnos még mindig emlékszem mekkora egy troll season volt az... nyaraltak, na
-
válasz
DiamondBack #7377 üzenetére
Az olyanokat is mint az op health?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7231 üzenetére
Én egy elitet se vettem még, mert nincsen mainem.
Így meg pénzkidobásnak érezném azt, ha olyanra veszek elitet, akit néha-néha használok.
-
k-adi
nagyúr
válasz
DiamondBack #7120 üzenetére
micsoda?? már casual playlisten is tiltanak mapokat??
-
válasz
DiamondBack #7117 üzenetére
Ha megkaptuk volna a bp kamerákat és a dropshot nerfet akkor nem maradna semmi a következő seasonra.
Lesz új map is vagy csak operátorok?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #7115 üzenetére
Az a következő season. Annyi jött, ami a patchnoteokban van.
-
k-adi
nagyúr
válasz
DiamondBack #7107 üzenetére
Érdekes lesz ez az új defuse módszer, mert sok új lehetőséget nyit majd. Főleg falon keresztül, remek lesz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DiamondBack #7107 üzenetére
Elvileg TTS-en már kipróbálható.
-
válasz
DiamondBack #6861 üzenetére
Simán, indulás előtt benyomod az adrenalint aztán mehet a pixel lövészet az ablakból
-
Soulles
aktív tag
válasz
DiamondBack #6807 üzenetére
Sajnos a RS6S közösség elég toxic tud lenni... Ahogy észrevettem nagyobb szinten már nem megy a vérszívás és megvan a kölcsönös tisztelet. Csak oda el kéne tudni jutni
-
Coccolino_O
őstag
válasz
DiamondBack #6666 üzenetére
Igen, ez a helyes hozzáállás. Kit érdekel, hogy a másik fél éppen mit magyaráz...
-
k-adi
nagyúr
válasz
DiamondBack #6555 üzenetére
Ahogy olvasom a kommenteket és az ubi reagálását arra, nem igazán lesz erős a szűrő és ide is sok player-report kell ami sok idő fog telni.
"Username has been banned for toxicity."
"toxicity" miatt kb a fél community-t ki lehetne bannolni..de a jelenlegi felállás alapján nem toxicity miatt lesz bannolva a játékos szóval ez elírás
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DiamondBack #6555 üzenetére
A sok szenvedés helyett egyszerűbb lenne cenzúrázni a chatet, mint ahogy volt a Bad Company 2 ben is pl.
-
Forrest Gump
tag
válasz
DiamondBack #6536 üzenetére
Négy órákat alszol?
Isten ments, hogy beleszóljak a szokásaidba, de ajánlom figyelmedbe [link] -
L_YKing
addikt
válasz
DiamondBack #5803 üzenetére
Ezert kell 4en menni es akkor ki is lehet instant kickelni az 5. jatekost.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DiamondBack #5803 üzenetére
Ezért szoktam 2-3, vagy több héttel az új operátorok után megvenni az újakat.
Most is Cavierát vettem, a hype letelik, és nyugodtan hozhatom az újakat.
-
Rony949
őstag
válasz
DiamondBack #5626 üzenetére
Vigil egyelőre nem tűnik túl hasznos operátornak számomra. Ha a közelében van egy drón, ugye jelzi neki hogy Vigil ott van a közelben. Na szerintem egyáltalán nem kéne hogy jelezze. Hiába láthatatlan, semmi értelme így. Az szerintem tökéletes ellensúlyozza hogy ha Vigil mozog, azt lehet hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest